julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Ale KMarta za raczej średni prospekt i raczej średni pick? Imo DIrk na tej umowie jest bardzo spoko. nie doceniasz Danny'ego nic nie poradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: fajna drama solidne 6/10 ale do beGM trochę brakuje niestety Az strach zaglądać, ale beef pierwsza klasa, az czlowieka korci zeby przy negocjacji cos namieszac, coby pozniej byla zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: fajna drama solidne 6/10 ale do beGM trochę brakuje niestety Eee c***nia,bo mam screeny na wszystko,nie mogę sobie niczego wymyślić tylko muszę działać na faktach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 21 minut temu, julekstep napisał: nie doceniasz Danny'ego nic nie poradzę Danny to materiał na topowego rolesa, pytanie czy będzie komu ciągnąć wózek w Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 minutę temu, SlaKB napisał: Danny to materiał na topowego rolesa, pytanie czy będzie komu ciągnąć wózek w Magic Rose w próbnych simkach cały czas daje na to nadzieję a Green wydaje się stworzony do grania obok niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 5 minut temu, julekstep napisał: Rose w próbnych simkach cały czas daje na to nadzieję a Green wydaje się stworzony do grania obok niego Fajna para, taka bez rzutu 5 godzin temu, julekstep napisał: nie no wiadomo dostał sporo picków, więc pewnie już stragan rozstawia 4 godziny temu, julekstep napisał: Żegnamy ostatniego z Big4! Było miło, ale czas na NOWYCH MAGIC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Fajna para, taka bez rzutu przecież Green ma 72/79 i 84 potencjału - jeż spora szansa że już teraz wejdzie na poziom 80+/80+ a wtedy będzie sensowną 3cią opcją Rose ma dużo inside, więc przynajmniej sobie chłopaki nie będą wzajemnie zajmować miejsca na boisku 4 minuty temu, Pablo81 napisał: KMart grał u mnie 7 sezonów jak wybrać z Twoich Spurs 10ciu grajków z najdłuższym stażem to razem tego nie pobiją xD Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) W dniu 25.05.2021 o 20:43, Pablo81 napisał: Spurs - Pacers Spurs in: Reggie Miller, 1st Phi 35, 1st SAS 40 Spurs out: Okur, Stackhaus, 1st Orl 37 Pacers out: Reggie Miller, 1st Phi 35, 1st SAS 40 Pacers in: Okur, Stackhaus, 1st Orl 37 @elwariato proszę o potwierdzenie - zapomniałem dopisać Jerrego jak było w PMie. @julekstep proszę o poprawienie w temacie draft pick protections 1st SAS '40 I na stronce mój 37 jest u mnie, a powinien być w Pacers. W dniu 19.09.2020 o 20:19, Pablo81 napisał: SAS - Indiana SAS in: Marion, Francis, Sessions SAS out: Arenas, Gooden, Bell, Tucker, Robinson, Spurs 1rd '34, Spurs 1rd '37 Ind out: Marion, Francis, Sessions Ind in: Arenas, Gooden, Bell, Tucker, Robinson, Spurs 1rd '34, Spurs 1rd '37 @elwariato Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) a na cholere Clippers ten kaktus? Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Ktoś musi rzucać punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 10 minut temu, julekstep napisał: a na cholere Clippers ten kaktus? Abyś dostał pick Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Teraz, kuba2419 napisał: Abyś dostał pick Clippers no pod tym katem ten deal jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Dla Krzema też jest spoko, w końcu pozyskał lotto pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) gratki @ignazz - serio w dealu ktory musiales zrobic odzyskales swoj pick, swietna sprawa i klasycznie nie wiem co @elwariato mial na mysli poza oslabieniem swojego picku z top5 na top10 Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Widze, sa tu osoby, dla ktorych widocznie drafty, wymiany, picki, sa wieksza zabawa, niz wygrywanie i gra w PO np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 14 minut temu, Ice23 napisał: Widze, sa tu osoby, dla ktorych widocznie drafty, wymiany, picki, sa wieksza zabawa, niz wygrywanie i gra w PO np Każdy bawi się na swój sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Teraz, kuba2419 napisał: Każdy bawi się na swój sposób dokladnie, zreszta tym lepiej dla tych, ktorzy staraja sie o cos jednak wlaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: i klasycznie nie wiem co @elwariato mial na mysli poza oslabieniem swojego picku z top5 na top10 a dobra kasztany z Indiany nie maja swojego picku, wiec nvm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 3 godziny temu, julekstep napisał: gratki @ignazz - serio w dealu ktory musiales zrobic odzyskales swoj pick, swietna sprawa i klasycznie nie wiem co @elwariato mial na mysli poza oslabieniem swojego picku z top5 na top10 Sie znalazl ten co z contrndera zmajstrowal borderline po team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 16 minut temu, elwariato napisał: Sie znalazl ten co z contrndera zmajstrowal borderline po team Jak brałem Miami bez własnych pickow dwa lata z rzędu bo GM kupował Rassmusena to Heat było na dnie z najniższym w historii ratingiem W/L. tyle co mogłem to wyciskałem tym bardziej ze najlepszym graczem był David Robinson i młody Roy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi