Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 36 minut temu, cvbe napisał: No tak, jedyną odpowiednią strategią było wziąć od Ciebie ten złom, którego nie udało Ci się wcisnąć nikomu albo od kogoś innego kolejny late 1st, który bym oddawał za free przed draftem, żeby tylko nie musieć wybierać To strategia a'la "nie oddam grajka komuś kto pisze jedno w PMach a zupełnie co innego na forum" szkoda ze juz pousuwalem te wiadomosci.....chcialem dac 1st pick, to bylo psioczenie ze nie ten rok, ze to ze tamto, potem juz bylo blaganie na forum, ze oddasz za jakikolwiek 1st pick i wszyscy olali....i bardzo dobrze, cwaniactwo trzeba tepic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 17 minut temu, julekstep napisał: Żegnamy ostatniego z Big4! Było miło, ale czas na NOWYCH MAGIC! Poprawiłem dla zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 13 minut temu, Ice23 napisał: szkoda ze juz pousuwalem te wiadomosci.... Spoko, łap A, widzę że jeszcze później coś myślałeś nad pickami ale nie mogłeś się zdecydować kogo z czym oddać i temat upadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) 5 minut temu, cvbe napisał: Spoko, łap , Jednak mam w wiadomosciach, ale nie chce mi sie robic skanow, no chyba ze dalej mnie bedziesz bardzo wkurwial takim pi****leniem, to moze sie pobawie w to sprawdzilem dla przypomnienia sobie jak to bylo i stanelo, ze dawalem 1st rd '37 i ktoregos z moich rozgrywajacych (do salary), to ty psioczyles ze Harper jest beee, ze lepszy Prigioni, w sumie jeden c***, bo i tak zaden by nie gral i sprawa upadla, WIEC JESTEŚ KRĘTACZ, KŁAMCA I CWANIAK (tzn. tobie sie wydaje ze jestes cwaniak ) 5 minut temu, cvbe napisał: Spoko, łap Tak bylo, potem jednak caly czas go chcialem widzac bide moich PG i sie skonczylo jak wyzej napisalem Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, january napisał: oho, jest potencjał na nowego gracza w beGM! bawilem sie w to troche dawno temu, ale zrezygnowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 8 minut temu, Ice23 napisał: Jednak mam w wiadomosciach, ale nie chce mi sie robic skanow, no chyba ze dalej mnie bedziesz bardzo wkurwial takim pi****leniem, to moze sie pobawie w to sprawdzilem dla przypomnienia sobie jak to bylo i stanelo, ze dawalem 1st rd '37 i ktoregos z moich rozgrywajacych (do salary), to ty psioczyles ze Harper jest beee, ze lepszy Prigioni, w sumie jeden c***, bo i tak zaden by nie gral i sprawa upadla, WIEC JESTEŚ KRĘTACZ, KŁAMCA I CWANIAK (tzn. tobie sie wydaje ze jestes cwaniak ) Tak bylo, potem jednak caly czas go chcialem widzac bide moich PG i sie skonczylo jak wyzej napisalem No dobra, przyznaję się, nie chciałem sprzedać Ci Nasha bo Cię po prostu nie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 15 minut temu, cvbe napisał: Spoko, łap A, widzę że jeszcze później coś myślałeś nad pickami ale nie mogłeś się zdecydować kogo z czym oddać i temat upadł Temat upadl z troche innego powodu (skan nizej). Widac jeszcze do dzis nie wytrzezwiales, bo odpowiedzi juz nie bylo.....wiec nie pierdol..... Ode mnie tyle na ten temat..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, Ice23 napisał: Temat upadl z troche innego powodu (skan nizej). Widac jeszcze do dzis nie wytrzezwiales, bo odpowiedzi juz nie bylo.....wiec nie pierdol..... Ode mnie tyle na ten temat..... Rozmowa trwała dalej przecież, nie wiem po co teraz zmyślasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 No tak zapomnialem na druga strone przelaczyc.....no, wydedukowales Ajsztajnie, ze oddajac Nasha, oslabilbys moj pick (buahaha LOL), potem juz byla gadka o innych zawodnikach, wiec jestes sciamniacz i kombinator jakich malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Ice23 napisał: No tak zapomnialem na druga strone przelaczyc.....no, wydedukowales Ajsztajnie Hahaha i to ja jestem ten mniej kumaty? Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, cvbe napisał: Hahaha i to ja jestem ten mniej kumaty? Xd Wole byc mniej kumaty, niz podłym krętaczem, ktory ludzi w c***a robi..... Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 4 minuty temu, Ice23 napisał: Wole byc mniej kumaty, niz podłym krętaczem, ktory ludzi w c***a robi..... Stary, nie mam już dostępu do kompa ale jak wrócę to chyba Cię ukrócę ostatnim screenem z naszej rozmowy bo ewidentnie próbujesz robić z ludzi idiotów i wycinać fragmenty rozmowy Doczytaj do końca (wiem, że już to zrobiłeś ale udawajmy, że nie), zastanów się czy mam wrzucić screen czy już Ci wystarczy buractwa. Nawet możesz nie przepraszać bo w internecie mnie nic nie rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, cvbe napisał: Stary, nie mam już dostępu do kompa ale jak wrócę to chyba Cię ukrócę ostatnim screenem z naszej rozmowy bo ewidentnie próbujesz robić z ludzi idiotów i wycinać fragmenty rozmowy Doczytaj do końca (wiem, że już to zrobiłeś ale udawajmy, że nie), zastanów się czy mam wrzucić screen czy już Ci wystarczy buractwa. Nawet możesz nie przepraszać bo w internecie mnie nic nie rusza Przepraszam to ludzi na jakims choc minimalnym poziomie wiec......Wklejaj sobie co chcesz, jebie mnie to, jestes dla mnie zerem i nie bede nawet juz czytal to co ew. odpiszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 fajna drama solidne 6/10 ale do beGM trochę brakuje niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, january napisał: Nie tak wiele Ale z beGM to byście mogli wziąć nasze rozwiązanie z trading blockiem - 1 team 1 post (chcesz coś nowego napisać - kasuj poprzedni post), bo często w tym temacie trzeba się przekopywać przez ileś stron i łatwo zgubić, że ktoś coś sprzedaje/kupuje. Zrobię może nowy temat bo w tym to nie ma sensu i wprowadzimy takie rozwiązanie, ale to pewnie po weekendzie bo teraz wódeczka czeka, a skończę pewnie jutro późnym wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 @julekstep Ty kupiłeś 1-4 LAC czy 5-30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: @julekstep Ty kupiłeś 1-4 LAC czy 5-30? 5-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, SzuLcU napisał: 5-30 Ło matko! Ale tanio ten KMart poszedł. I jeszcze Dirk. Wcześniej transfer AK teraz to. Proszę o wprowadzenie pendingu dla @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 6 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep Ty kupiłeś 1-4 LAC czy 5-30? 5+ czyli mała szansa że wpadnie, ale jak wpadnie to będzie banger (pewnie 5-7) Teraz, Pablo81 napisał: Ło matko! Ale tanio ten KMart poszedł. I jeszcze Dirk. Wcześniej transfer AK teraz to. Proszę o wprowadzenie pendingu dla @julekstep Dirk dla mnie był akurat obciążeniem w salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 10 minut temu, julekstep napisał: 5+ czyli mała szansa że wpadnie, ale jak wpadnie to będzie banger (pewnie 5-7) Dirk dla mnie był akurat obciążeniem w salary Ale KMarta za raczej średni prospekt i raczej średni pick? Imo DIrk na tej umowie jest bardzo spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi