Roger Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) Picki Mavs z reguły są huja warte, short i long term, bo Dallas jeszcze nigdy w swojej historii nie tankowało i dopóki będę GM, to tak pozostanie Edytowane 18 Marca 2021 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 4 godziny temu, eMeS napisał: Na przyszly sezon A tu campy -50 Mój przyjacielu, byłeś mi naprawdę bliski... a tu takie życzenia. Brutus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 11 minut temu, Qcin_69 napisał: Mój przyjacielu, byłeś mi naprawdę bliski... a tu takie życzenia. Brutus. prawo Murphiego, im wiecej bede zlorzeczyl tym mniejsze prawdopodobienstwo, ze sie sprawdzi ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 3 godziny temu, eMeS napisał: prawo Murphiego, im wiecej bede zlorzeczyl tym mniejsze prawdopodobienstwo, ze sie sprawdzi ; ) No to więcej Emes, więcej! Jeszcze by mógł Julek pobłogosławic, bo to prawdziwy simkowy Mefisto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 (edytowane) @ignazz kempa ? Twoje Alamo ? Edytowane 19 Marca 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 13 godzin temu, kuba2419 napisał: Rockets in A.J. Price masz full roster (15 grajków) - musisz kogoś zwolnić żeby móc podpisać kogoś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Nowitzki potraktowany jak piłka od rugby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 W dniu 19.03.2021 o 23:59, Braveheart22 napisał: Suns in: Clifford Robinson Suns-Rockets Suns out: Gill, Green, Douglas-Roberts, C. Robinson, 2nd Suns 35', 2nd Suns 36', 1st Suns 36' (top8 protected) lub 1st Suns 37' (jeśli Suns obronią pick 36' to Rockets otrzymają unprotected pick 37') Suns in: Nowitzki, Parker Rockets out: Nowitzki, Parker Rockets in: Gill, Green, Douglas-Roberts, C. Robinson, 2nd Suns 35', 2nd Suns 36', 1st Suns 36' (top8 protected) lub 1st Suns 37' (jeśli Suns obronią pick 36' to Rockets otrzymają unprotected pick 37') Wymiana przechodzi przez sławną kreatywną księgowość januarego. @julekstep przykro mi, że musiałem tak kombinować, siła wyższa . #naprzypalealbowcale Deal 1: KvH, Smith, Gill, Cook, Green, Douglas-Roberts, C. Robinson <-> Nowitzki, Parker, West, N. Robinson, Afflalo Deal 2: Smith, KvH, Cook <-> West, N. Robinson, Afflalo Oczywiście będzie pending @kuba2419 ten trade będzie wprowadzony po wieczornej simce jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Dziwna ta przebudowa Clippers. Mam wrażenie, że Bogut, Francis poszli za bezcen. Teraz tanio Marion. Szykuje się kolejny hard tanker. A Lakers? Wydaje się, że po tym trade mogą się włączyć do walki o mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Kocham wymiany w stylu: kupa gowno wartych pickow + jakiś przechodzony kalosz za all stara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Ice23 napisał: Kocham wymiany w stylu: kupa gowno wartych pickow + jakiś przechodzony kalosz za all stara yyyy te picki LAL to akurat rarytas na rynku future picków Edytowane 21 Marca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Dziwna ta przebudowa Clippers. Mam wrażenie, że Bogut, Francis poszli za bezcen. Teraz tanio Marion. Szykuje się kolejny hard tanker. A Lakers? Wydaje się, że po tym trade mogą się włączyć do walki o mistrzostwo. Campy wyjaśnią czy będzie hard tank czy nie. Za Boguta nie miałem praktycznie żadnych ofert. ZA Francisa też de facto nie miałem jakieś rewelacyjne oferty na stole. Także chyba udało mi się wycisnąć maxa z tych wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Spokojnie za sezon dwa clips wymienią te dziesiątki pickow na grajka tylko połowę słabszego od matrixa choć gwoli ścisłości lakers to geriatria na miarę mojej więc jak pokpia sprawę może się opłaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 2 minuty temu, elwariato napisał: Spokojnie za sezon dwa clips wymienią te dziesiątki pickow na grajka tylko połowę słabszego od matrixa choć gwoli ścisłości lakers to geriatria na miarę mojej więc jak pokpia sprawę może się opłaci Tylko o połowę? W planach miałem pozyskanie gracza co najmniej słabszego o 3/4 o matrixa Zresztą szanse na to, że chciał by podpisać u mnie nowy kontrakt były minimalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 28 minut temu, SzuLcU napisał: Za Boguta nie miałem praktycznie żadnych ofert. Inna sprawa, że jakoś długo nie szukałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 5 minut temu, Tecu napisał: Inna sprawa, że jakoś długo nie szukałeś Czyli gm nie kłamie, dużo ofert nie mogło być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Dzisiaj deadline , zapraszam do stołu . Chce frytki posolone , mogą być bez keczupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 10 minut temu, kuba2419 napisał: Rockets cut: Kendall Gill Sidney Green Tutaj zakładam że będzie zainteresowanie, więc jbc to na waivery czekam do środy do 20:00 (i wtedy po simce wieczornej będą podpisani) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 10 godzin temu, kuba2419 napisał: Rockets cut: Kendall Gill Sidney Green In: Aaron Strickland Aaron Strickland to nie jest FA (to jest auto-gen draft grajek póki co, który i tak zostanie wywalony lada moment) 10 godzin temu, julekstep napisał: Tutaj zakładam że będzie zainteresowanie, więc jbc to na waivery czekam do środy do 20:00 (i wtedy po simce wieczornej będą podpisani) 4 minuty temu, matiwrona napisał: Nets in: Kendall Gill także teges rozumiem że zgłaszasz waievra po niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Tak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi