julekstep Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 11 minut temu, Qcin_69 napisał: Clippers-Trailblazers LAC out:S.Francise, T.Cummings LAC in:P.Gasol, najlepszy z LAC/POR/DAL/IND 1st, JAZZ 35’ 1st , gorszy z DAL/ORL 38’ 1st* Clippers maja prawo wymienić ten pick na gorszy z DAL/ORL 39’ 1st przed końcem sezonu 38’ wtedy ten 38’ zostaje w Blazers POR out: P.Gasol + te picki POR in: S.Francise, T.Cummings @SzuLcU ahahah ten jak się dał namówić na trade najbliższy draft to 34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: ahahah ten jak się dał namówić na trade najbliższy draft to 34 XD jak mnie w c***a zrobiłeś to koniec naszej męskiej przyjaźni xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: XD jak mnie w c***a zrobiłeś to koniec naszej męskiej przyjaźni xd tzn i tak już chyba za późno na PO w tym roku 13 minut temu, SzuLcU napisał: Zgadza się. Ale z tego co pamiętam dysponuję prawami do gorszego Portland/Dallas qcin sprzedał Ci Twój własny pick? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Że dałem się ocyganic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 3 minuty temu, SzuLcU napisał: Że dałem się ocyganic? nie to żeby to była jakaś niespodzianka patrząc na kontrahenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 3 minuty temu, SzuLcU napisał: Że dałem się ocyganic? Szulcu nawet sprawdziłem czy się nie zajebalem ale w wiadomościach tez pisałem o DAL/ORL- ja nie miałem ani picku DAl ani Orlando tylko swap tych dwóch pickow z wymiany z Julkiem, tam lepszy w obu przypadkach jest w Dallas wiec nie miałbym jak tego podmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Szulcu nawet sprawdziłem czy się nie zajebalem ale w wiadomościach tez pisałem o DAL/ORL- ja nie miałem ani picku DAl ani Orlando tylko swap tych dwóch pickow z wymiany z Julkiem, tam lepszy w obu przypadkach jest w Dallas wiec nie miałbym jak tego podmienić przecież tu nie o to chodzi Cyganie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) Też chciał mi wjebac Gasola Edytowane 18 Marca 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) 36 minut temu, Qcin_69 napisał: Clippers-Trailblazers LAC out:S.Francise, T.Cummings LAC in:P.Gasol, najlepszy z LAC/POR/DAL/IND 1st, JAZZ 35’ 1st , gorszy z DAL/ORL 38’ 1st* Clippers maja prawo wymienić ten pick na gorszy z DAL/ORL 39’ 1st przed końcem sezonu 38’ wtedy ten 38’ zostaje w Blazers POR out: P.Gasol + te picki POR in: S.Francise, T.Cummings @SzuLcU W dniu 28.09.2020 o 23:36, julekstep napisał: SWAPY: {2034 swap Pacers/Clippers -> lepszy do Blazers, gorszy do Bulls 2034 swap Mavericks/Blazers -> lepszy do Blazers, gorszy do Clippers} - z tych dwóch powyżej (Blazersowych) - lepszy do Blazers, gorszy do Bulls 2034 swap Pistons/Spurs -> lepszy do Raptors*, gorszy do Timberwolves 2034 swap Nuggets/Kings -> lepszy do Warriors (jeśli będzie w top-15 to idzie do Celtics a Warriors dostają Celtics 2nd round 2034), gorszy do Raptors* * - te dwa + Hornets 1st 2034 -> swap (najlepszy do Bulls, dwa gorsze do Raptors) 2035 swap 1 runda (NYK/Bulls): lepszy -> Bulls, gorszy -> NYK 2038 swap Magic/Mavericks -> lepszy do Mavs, gorszy do Blazers 2039 swap Magic/Mavericks -> lepszy do Mavs, gorszy do Blazers więc sumarycznie Clippers w tym drafcie powinni dostać dwa picki z 'puli' PTB (zapewne swój i Mavs) + mi wychodzi że Blazers to już zostają bez żadnego picku xD bo zakładając przykładowo, że picki będą takie ( od najlepszego 1 - Clippers, 2 - Blazers, 3 - Mavs, 4 - Pacers) to: Clippers -> Clippers Pacers -> Bulls Blazers - Bulls (bo już nie masz nic innego do oddania Bulls!) Mavericks - Clippers @Qcin_69 jesteś tego świadom? Edytowane 18 Marca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Dokładnie. A jak nie to wybiorę sobie zawodnika z składu ptb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 5 minut temu, julekstep napisał: więc sumarycznie Clippers w tym drafcie powinni dostać dwa picki z 'puli' PTB (zapewne swój i Mavs) Niee, sumarycznie dostają najlepszy z tej puli bo 3 pozostałe zostały już wcześniej rozdysponowane xd z tego co pamietam (bilanse na dziś) LAC->LAC POR->CHI DAL->Hawks Indiana nie pamietam gdzie, może tez Chicago xd trzeba byłoby prześledzić xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Niee, sumarycznie dostają najlepszy z tej puli bo 3 pozostałe zostały już wcześniej rozdysponowane xd z tego co pamietam (bilanse na dziś) LAC->LAC POR->CHI DAL->Hawks Indiana nie pamietam gdzie, może tez Chicago xd trzeba byłoby prześledzić xd masz powyżej prześledzone - z tego jak to jest zapisane nie wynika ze Clippers rezygunją z tego gorszego Mavs/Blazers ( i po wpisie @SzuLcU wg mnie widać że on tak samo to rozumie) Edytowane 18 Marca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Teraz, julekstep napisał: masz powyżej prześledzone - z tego jak to jest zapisane nie wynika ze Clippers rezygunją z tego gorszego Mavs/Blazers ( i po wpisie @SzuLcU wg mnie widać że on tak samo to rozumie) Teraz, julekstep napisał: masz powyżej prześledzone - z tego jak to jest zapisane nie wynika ze Clippers rezygunją z tego gorszego Mavs/Blazers ( i po wpisie @SzuLcU wg mnie widać że on tak samo to rozumie) Aaa to możliwe, myślałem ze gdzie indziej szedł ten swap z Dallas xd nie będę się spierał bo pamiętałem tylko ze mi został wyłącznie ten najlepszy pick z tego zestawu, jak widać warto było oddać Horforda bo wpadł za niego Gallo i Francise xd 12 minut temu, Koelner napisał: Też chciał mi wjebac Gasola A tak sam się wjebales w Duncana xd było brać wielkiego Pau! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 11 minut temu, Qcin_69 napisał: DAL->Hawks Ja nie mam żadnego picku, gdzie jest Dallas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Teraz, cvbe napisał: Ja nie mam żadnego picku, gdzie jest Dallas To ma ktoś inny w takim razie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 14 minut temu, Qcin_69 napisał: A tak sam się wjebales w Duncana xd było brać wielkiego Pau! Paua to Paua raaaaaaczeeej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: Paua to Paua raaaaaaczeeej Pała nie Pała! Tesknimy za Gasolem ale potrzebowaliśmy gwiazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Pała nie Pała! Tesknimy za Gasolem ale potrzebowaliśmy gwiazdy Na przyszly sezon A tu campy -50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: A tak sam się wjebales w Duncana xd było brać wielkiego Pau! wielkiemu pał to tys co najwyżej possal wtedy może mu coś urosło bo tak to to jest kasztan pierwszego sortu Ps ja mam pick Dallas musita tylko poszukać, głęboko poszukajta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Godzinę temu, elwariato napisał: Ps ja mam pick Dallas musita tylko poszukać, głęboko poszukajta Tylko, że to ja nabyłem prawa do tego picku szybciej. Coś mi się tak wydaje ale jak ci mocno zależy to się możemy jakoś dogadać i będzie twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi