julekstep Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 1 minutę temu, elwariato napisał: nie mogę się powstrzymać ale w jakim sensie, long term ok, ale na teraz ??? mieli bardzo mocne s5 (ale jednak z dziurą w postaci Goodena), ale fatalną ławkę - teraz dodali Branda, który chyba nawet będzie lepiej fitował do Okafora, Ridnoura który jest porównywalny z KJ (ciut gorszy, ale z mniejszym ryzykiem kontuzji) i mega uniwersalnego Odoma na ławkę no nic, trzymam kciuki że to się jakoś finansowo nie dopnie (obaj jesteście na styk z kasą) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 @julekstep Dobrze odczytałes ten deal Okafor-Gooden-Marion - ten frontcourt był zbyt defensywny. W tamtym sezonie fajnie wyglądała para Okafor i ofensywny Brad. Teraz ktoś o takich inklinacjach, mając z boku maszynę do obrony w postaci Matrixa, jest jeszcze bardziej wskazany. Jak coś to mam backup Goodena w postaci Andersena. @elwariato To były chyba najdłuższe i najbardziej intensywne negocjacje jakie prowadziłem. Dzięki za wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Smith musiał wrócić do Indy na koniec swojego koszykarskiego życia to głównie determinowało ten deal ... a tak na serio, no nie wiem raz wygrywasz raz przegrywasz wymianę, dla przypomnienia w lato od @Pablo dostałem Millera i Browna z Blakiem, więc wydaje mi się że tu jakichś dysproporcji w naszych wymianach nie ma. To już nasz nty deal i atmosfera jest jak najbardziej przyjacielska Gooden wydawał mi się legit jako "kołek" pod kosz, jeśli się myliłem to co poradzić ... PS @Qcin_69 mam nadzieję że się nie obrazisz, że zdradzę twoją ostatnią propozycję, ale mnie tą "farmą" ubodłeś Gasol+Payton za Odoma i Ridnoura ... jakbym na to poszedł to faktycznie byłbym autonomiczną jednostką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 9 minut temu, elwariato napisał: Smith musiał wrócić do Indy na koniec swojego koszykarskiego życia to głównie determinowało ten deal ... a tak na serio, no nie wiem raz wygrywasz raz przegrywasz wymianę, dla przypomnienia w lato od @Pablo dostałem Millera i Browna z Blakiem, więc wydaje mi się że tu jakichś dysproporcji w naszych wymianach nie ma. To już nasz nty deal i atmosfera jest jak najbardziej przyjacielska Gooden wydawał mi się legit jako "kołek" pod kosz, jeśli się myliłem to co poradzić ... PS @Qcin_69 mam nadzieję że się nie obrazisz, że zdradzę twoją ostatnią propozycję, ale mnie tą "farmą" ubodłeś Gasol+Payton za Odoma i Ridnoura ... jakbym na to poszedł to faktycznie byłbym autonomiczną jednostką Wymiana jak najbardziej W-W. Ja miałem 3 zawodników pod koszem od czarnej roboty, Wariat 3 ofensywnych. Mi do Okafora lepiej fituje Brand/Odom, jemu do Brada Gooden. Co do wymiany PG, to deal idealnie wpisuje się w długoterminowe plany Spurs/Pacers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 48 minut temu, elwariato napisał: PS @Qcin_69 mam nadzieję że się nie obrazisz, że zdradzę twoją ostatnią propozycję, ale mnie tą "farmą" ubodłeś Gasol+Payton za Odoma i Ridnoura ... jakbym na to poszedł to faktycznie byłbym autonomiczną jednostką To była propozycja godna Twej wiedzy i inteligencji, nigdy innych Ci nie składałem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 @Qcin_69 mogę Gasola i Paytona z pickami przyjąć z powrotem do siebie jak coś xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Teraz, cvbe napisał: @Qcin_69 mogę Gasola i Paytona z pickami przyjąć z powrotem do siebie jak coś xd Paytona se bierz xd Gasol to stud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: To była propozycja godna Twej wiedzy i inteligencji, nigdy innych Ci nie składałem xd na tej zasadzie sam ze sobą będziesz dealował niedługo, w begm w zasadzie już tak jest można by rzec że jedynie sam siebie jesteś godzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Teraz, elwariato napisał: na tej zasadzie sam ze sobą będziesz dealował niedługo, w begm w zasadzie już tak jest można by rzec że jedynie sam siebie jesteś godzien W beGM mam dynastie xd tam nie ma już co dealowac bo jest samograj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 8 minut temu, Qcin_69 napisał: W beGM mam dynastie xd tam nie ma już co dealowac bo jest samograj Oj Zdzichu napluć to powiesz że kiepską pogodę mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 6 godzin temu, Qcin_69 napisał: W beGM mam dynastie xd tam nie ma już co dealowac bo jest samograj Dealowanie to największy fun w tej zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 11 godzin temu, Pablo81 napisał: Spurs - Pacers Spurs in: Ridnour, Odom, Brand, 2nd Sun 34 Spurs out: Johnson, Gooden, Andre Miller, Smits Pacers out: Ridnour, Odom, Brand, 2nd Sun 34 Pacers in: Johnson, Gooden, Andre Miller, Smits Spurs cut: Childress Spurs sign: Mullens Pacers cut: Garcia @elwariato deal nie przechodzi - Spurs kończą powyżej capa (i to nie wliczając tego cut Childress / sign Mullens) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Wariat wciąż masz szanse na Pau Gasola! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 10 minut temu, julekstep napisał: deal nie przechodzi - Spurs kończą powyżej capa (i to nie wliczając tego cut Childress / sign Mullens) ja pi****le , zablokowałeś karuzelę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) 20 minut temu, julekstep napisał: deal nie przechodzi - Spurs kończą powyżej capa (i to nie wliczając tego cut Childress / sign Mullens) Deal jest absolutnie poprawny. Najpierw sign/cut, potem wymiana. Po wywaleniu Childressa i podpisaniu gościa za minimum mam 416.563 wolnego miejsca. Gooden/ KJ/Smits/Miller to 19.123.870 Ridnour/Odom/Brando to. 19.435.850 Różnica: 311.980 Wymiana jest na 100% poprawna. Proszę o wprowadzenie Edytowane 3 Marca 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Deal jest absolutnie poprawny. Najpierw sign/cut, potem wymiana. Po wywaleniu Childressa i podpisaniu gościa za minimum mam 416.563 wolnego miejsca. Gooden/ KJ/Smits/Miller to 19.123.870 Ridnour/Odom/Brando to. 19.435.850 Różnica: 311.980 Wymiana jest na 100% poprawna. Proszę o wprowadzenie przecież jak cutujesz grajków to ich salary zostaje u Ciebie xD (no chyba że to wybrany w 2giej rundzie rookie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: przecież jak cutujesz grajków to ich salary zostaje u Ciebie xD (no chyba że to wybrany w 2giej rundzie rookie ) Racja. Sorry. Już za dużo nad tym siedziałem. Zrobię z tego 3waya i będzie grało. Tylko proszę mi Childressa nie wywalac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Czekam na komentarz Julka xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Czekam na komentarz Julka xd 48 h pendingu zapraszam do kontrofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) 5 minut temu, julekstep napisał: 48 h pendingu zapraszam do kontrofert Na następnym FA Ci Blejka rozreklamuje, że za min 8 baniek pójdzie. Nie będzie Martin case Edytowane 3 Marca 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi