elwariato Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 9 minut temu, Koelner napisał: Stary , @julekstep mnie lubi więc żywotność Duncana jest wydłużona a nawet odmłodnieje jak Krzysiu Ibisz , tym bardziej że simka uwzględnia to że Duncan miał z 3 życia i żeby nie trója Ray Allena to byłby jedynym MVP z siwawą brodą w dodatku @Krzemo to stary kibic WKSu z e-basketu a on lechiście krzywdy nie zrobi Od Ibisza nie zabardzo rozumiem ale mam nadzieję że Td będzie grał do 40 legit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 1 minutę temu, elwariato napisał: Od Ibisza nie zabardzo rozumiem ale mam nadzieję że Td będzie grał do 40 legit ja bym chcial zeby TD kiedys wywalil Blazers z PO...ale sam nie wiem czy on nie zdazy na emeryture pojs zanim w Oregonie playoffy zobacza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: ja bym chcial zeby TD kiedys wywalil Blazers z PO...ale sam nie wiem czy on nie zdazy na emeryture pojs zanim w Oregonie playoffy zobacza xD Poniekąd już w zeszłym sezonie ich wywalił ... ok w zasadzie wielcy ptb byli ogólnie za ciencyzeby awansować ale z tego co pamiętam to jakby ostatni mecz rs wygrali ze mną to by awansowali. Rezerwy dałem ale Td chyba grał, tam Yao chyba ściągnąłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 4 godziny temu, eMeS napisał: Bosha z first rounderem też oddam Bosh aż taki cancer w simce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: Bosh aż taki cancer w simce? mocno przepłacony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: Bosh aż taki cancer w simce? Cancerem nie jest, ale jest mocno przepłacony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 32 minuty temu, eMeS napisał: Cancerem nie jest, ale jest mocno przepłacony Perspektywiczny ciągle jeszcze jest ale z tym cancerowaniem ... Wyników ekipy z nim na razie nie robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Godzinę temu, julekstep napisał: ja bym chcial zeby TD kiedys wywalil Blazers z PO...ale sam nie wiem czy on nie zdazy na emeryture pojs zanim w Oregonie playoffy zobacza xD XD ale wiesz ze Knicks graja w innej Konfie wiec najwcześniej w Finale się spotkamy?:D 45 minut temu, eMeS napisał: Cancerem nie jest, ale jest mocno przepłacony Mocno przeplacony, o jakieś, Hmm 15 mln na sezon xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: XD ale wiesz ze Knicks graja w innej Konfie wiec najwcześniej w Finale się spotkamy?:D TD to podróżnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: TD to podróżnik To prawda, tęsknie za Garnettem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Mocno przeplacony, o jakieś, Hmm 15 mln na sezon xd On jest ciut lepszy od Pau Gasola, więc wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: To prawda, tęsknie za Garnettem no może z Blazers się nie udało do tej pory, ale trzeba przyznać że swoje cegiełki podokładałeś pod tworzenie kilku innych PO teamów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Teraz, eMeS napisał: On jest ciut lepszy od Pau Gasola, więc wiesz CVBe mi pisał ze Gasol zajebisty, 20-10 maszyna z obrona Teraz, julekstep napisał: no może z Blazers się nie udało do tej pory, ale trzeba przyznać że swoje cegiełki podokładałeś pod tworzenie kilku innych PO teamów xD Dna Blazers rozsiane po całej lidze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: CVBe mi pisał ze Gasol zajebisty, 20-10 maszyna z obrona Na pierwszej opcji obydwaj 20-10 zrobia, z nienajgorsza obrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: CVBe mi pisał ze Gasol zajebisty, 20-10 maszyna z obrona U mnie grał spoko, jedyny gracz, który mnie w ataku nie zawodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Teraz, cvbe napisał: U mnie grał spoko, jedyny gracz, który mnie w ataku nie zawodził I ile tytułów Ci zdobył?:D oddawaj Carrolla! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: I ile tytułów Ci zdobył?:D oddawaj Carrolla! Tytuł sprzedawcy roku i czerwoną czapeczkę z napisem salesman of the year dostałem jak zapłaciłeś za niego 1stem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 7 minut temu, cvbe napisał: Tytuł sprzedawcy roku i czerwoną czapeczkę z napisem salesman of the year dostałem jak zapłaciłeś za niego 1stem Odbije sobie w beGM xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 zazwyczaj nie krytykuje czyichś ruchów kadrowych, bo kim że ja jestem aby tak czynić ale tym razem chyba przez ból d. sobie pozwolę Cavs to do po wejda następnym razem jak chyba Thomas ponownie w drafcie będzie szedł, i dla zasady nie chodzi mi o tego 5'9 thomasa, choć tutaj pewnie proroctwo moje by się @eMeS spodobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 4 minuty temu, elwariato napisał: zazwyczaj nie krytykuje czyichś ruchów kadrowych, bo kim że ja jestem aby tak czynić ale tym razem chyba przez ból d. sobie pozwolę Cavs to do po wejda następnym razem jak chyba Thomas ponownie w drafcie będzie szedł, i dla zasady nie chodzi mi o tego 5'9 thomasa, choć tutaj pewnie proroctwo moje by się @eMeS spodobało A czemu ból dupy? Bo nie chce Billupsa, a wzialem Dorrella? Dorrell duzo lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi