Alonzo Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 41 minut temu, elwariato napisał(a): mam nadzieje ze sie machnalem bo mi sie ten deal srednio podoba, ale czulem zbyt duza presje aby olać 14 minut temu, gimmie napisał(a): @julek Jazz mogą cytować Mihinimi jak jest problem. Lub wogóle go nie brać. O czym napisałem w komentarzu. Myślę że jeśli przechodzi z drugim Zellerem to Alonzo i El też spoko? .. a mówiłem wczoraj żeby to szybciej ułożyć na spokojnie.. El! Już więcej nie będziesz liczył deali. Następnym razem obdarzymy tą zaszczytną funkcją LAFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 4 minuty temu, julekstep napisał(a): ehh nie zapraszali Ciebie do multiwaya? mogłeś się zaoferować że to dobrze zrobisz za jakiegoś 2nd roundera Ej. Albo @Qcin_69 albo nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Ej. Albo @Qcin_69 albo nikt dużo złego mogę powiedzieć o Pablu ale jego deale można wklepywać w ciemno, bo umie w liczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 (edytowane) Czyli @elwariato zrobił multiwaya z zaskoczenia o którym nikt nie wiedział ? Nawet strony biorące udział ? Hue hue hue A mógł wpisać tego Roziera do PTB jak już tak wpisywał co popadnie Edytowane 13 Stycznia 2024 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 21 minut temu, julekstep napisał(a): czyli trejd całkiem nie przechodzi a jeszcze po czasie zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 7 minut temu, Braveheart22 napisał(a): a jeszcze po czasie zrobiony nie no jeśli chodzi o timing to chłopaki idealnie dali radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 29 minut temu, julekstep napisał(a): nie no jeśli chodzi o timing to chłopaki idealnie dali radę! czyli choc jedno bylo dobrze z doskoku i zbyt dlugie pertraktacje z Gimmim prowadzilismy, z dzien dwa i by dalo radę 44 minuty temu, LAF napisał(a): Czyli @elwariato zrobił multiwaya z zaskoczenia o którym nikt nie wiedział ? Nawet strony biorące udział ? Hue hue hue A mógł wpisać tego Roziera do PTB jak już tak wpisywał co popadnie z zaskoczenia to Qcin twoja stara bierze, tutaj strony byly mniej więcej poinformowane nawet kolega @Alonzo cos musial wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 (edytowane) 8 godzin temu, elwariato napisał(a): z zaskoczenia to Qcin twoja stara bierze, tutaj strony byly mniej więcej poinformowane nawet kolega @Alonzo cos musial wiedzieć No może następnym razem jak będziesz robił multiwaya to skonsultuj go z Twoja starą Edytowane 14 Stycznia 2024 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Multiway ze stara to brzmi niesmacznie. Ale jak widać niektórzy lubią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 impreza jest udana jak każdy robi to co lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 15 godzin temu, julekstep napisał(a): jak to co się stanęło daliście wariatowi wklepywać last minute trade czego się spodziewaliście? xD przyznaje bez bicia mi dac multiwaya to jak Julkowi kazac splodzic potomstwo, no poprostu nieda sie xD dx xd CD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 @julekstep przy okazji wymiany możesz od razu zdjąć protekcję, bo Raptors już w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 9 minut temu, kuba2419 napisał(a): Robin Lopez dostępny do wymiany, podobnie Ty Lawson. Są pierwsze ofiary obsranka Butlera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 4 minuty temu, Krzemo napisał(a): Są pierwsze ofiary obsranka Butlera. Ciekawe czy będzie chociaż lojalny aby zostać i spróbować udowodnić że jednak nadaje się na 1 opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 31 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 20 godzin temu, kuba2419 napisał(a): Dostałem kilka zapytań o Butlera więc od razu mówię że dostanie maxa na 6 lat Zostaw sobie trochę siana na pampersy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 39 minut temu, kahR napisał(a): Zostaw sobie trochę siana na pampersy Spoko, być może już niedługo nie będzie to mój problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Bulls rzucili rękawice Nuggets. To mi się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Tylko żeby Josh dobrze w campach wyskoczył no i hawks mnie zdziwiło bo w próbnych na ten sezon to był 1 seed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 57 minut temu, Pablo81 napisał(a): Bulls rzucili rękawice Nuggets. To mi się podoba! Dla mnie, to dali się ogolić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 3 godziny temu, Koelner napisał(a): Tylko żeby Josh dobrze w campach wyskoczył no i hawks mnie zdziwiło bo w próbnych na ten sezon to był 1 seed Josh to juz tylko moze bardzo nie polecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi