julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Teraz, elwariato napisał(a): łaski nikomu nie robisz i wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Na jakim punkcie regulaminu się oparles zmieniając taktykę,? Benchowanie -> TR OOP -> korekta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): i wzajemnie tak tylko ja o tym faktycznie wiem i nie mam z tym problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 (edytowane) 14 minut temu, Pablo81 napisał(a): Na jakim punkcie regulaminu się oparles zmieniając taktykę,? Benchowanie -> TR OOP -> korekta. na żadnym zapraszam do przeprowadzenia votum nieufności, jak większość GMów będzie chciało to ja chętnie zrezygnuję z roli komisza i wrócę do bycia szeregowym GMem Edytowane 9 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Ej dziewczyny! Przestańcie się już ciągnąć za włosy. Przenieście się z tą patopiaskownicą do politycznego gdzie miejsce takich pyskówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Decyzja Julka była pochopna, a manewr LAFa kompletnie pozbawiony sensu. Ale wydaje mi się, że nie ma o co kruszyć kopii, bo temat jest w sumie błachy. Niemal nie znaczący mecz w RS. Dajcie sobie Panowie na wstrzymanie, bo tu nagięć regulaminu było sporo, a niektórzy z Was łamali go często świadomie dla własnych korzyści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 7 minut temu, julekstep napisał(a): na żadnym zapraszam do przeprowadzenia votum nie ufności, jak większość GMów będzie chciało to ja chętnie zrezygnuję z roli komisza i wrócę do bycia szeregowym GMem Pamiętaj tylko Julek, że demokratyczne głosowanie zostanie uznane za ważne, jeżeli będzie zgodne z naszymi oczekiwaniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Godzinę temu, julekstep napisał(a): na żadnym zapraszam do przeprowadzenia votum nieufności, jak większość GMów będzie chciało to ja chętnie zrezygnuję z roli komisza i wrócę do bycia szeregowym GMem no czyli przyznajesz ze zyebałeś, nie wiem po co dalsza czesc wypowiedzi 53 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Decyzja Julka była pochopna, a manewr LAFa kompletnie pozbawiony sensu. Ale wydaje mi się, że nie ma o co kruszyć kopii, bo temat jest w sumie błachy. Niemal nie znaczący mecz w RS. Dajcie sobie Panowie na wstrzymanie, bo tu nagięć regulaminu było sporo, a niektórzy z Was łamali go często świadomie dla własnych korzyści. Decyzja Julka to było, wiem ze zabrzmi to górnolotne, zeby nie powiedziec smiesznie zlamanie prawa ... no moze przepisów, plus serio jesli cos jest nie halo to imo dobrze o tym mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 2 minuty temu, elwariato napisał(a): Pacers wszyscy poza tercetem bam, tytus i smack, dostępni. Jakby ktos chciał oddac kogos na rookaski h kontraktach, future picki itp to zapraszam do kontaktu z umiarkowanie wiarygodną firmą Czuję że Smart już się pakuje do Indiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 17 minut temu, kuba2419 napisał(a): Czuję że Smart już się pakuje do Indiany Kwestia, ile pickow są w stanie dać Pacers. Marcus jest nową legendą Texasu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 28 minut temu, kuba2419 napisał(a): Czuję że Smart już się pakuje do Indiany uwazaj zeby ci smart nie zapakował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 16 minut temu, Pablo81 napisał(a): Kwestia, ile pickow są w stanie dać Pacers. Marcus jest nową legendą Texasu! ostatnia 'legenda Texasu' (Collin Sexton) nie rozegrała w Spurs nawet meczu myślę więc, że Smart powinien powoli szykować się do ceremonii zastrzeżenia numeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 @julekstep Czy możesz aktualizować po wymianie post z pickami? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): @julekstep Czy możesz aktualizować po wymianie post z pickami? Dzięki już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 @gimmie @Koelner Wasz blockbuster wklepany jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Dzis trade deadline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 45 minut temu, Reikai napisał(a): Dzis trade deadline? Nie, day 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 TRANSFER DEADLINE 22:00!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 @julekstep do ktorej mozna robic transfery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Godzinę temu, julekstep napisał(a): TRANSFER DEADLINE 22:00!!! Ale dzisiaj??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi