julekstep Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 30 minut temu, Alonzo napisał: Pittmanowi Julek zepsuł campy.. jak na plus to Sonics ladnie ogarneli jak na minus to Julek zepsul ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Teraz, julekstep napisał: jak na plus to Sonics ladnie ogarneli jak na minus to Julek zepsul ehh .. życie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 (edytowane) 34 minuty temu, MarcusCamby napisał: Nie pamiętam jego historii na campach @Krzemo by pewnie powiedział więcej, ale solidnie wygląda na 25 pick. rok temu mial b. fajne campy ja go trochę farmiłem , wieć miał trochę pkt bonusowych do potencjału Edytowane 9 Września 2022 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 13 godzin temu, Krzemo napisał: rok temu mial b. fajne campy ja go trochę farmiłem , wieć miał trochę pkt bonusowych do potencjału Wrzuciłem go pod mocniejszą analizę i zaczynam się skłaniać, że to jednak Alonzo wygrał tą wymianę. Spokojnie gracz z półki z past prime Rasheeda Wallace czy Marresse Speightsa z wciąż solidnym potencjałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 37 minut temu, MarcusCamby napisał: Wrzuciłem go pod mocniejszą analizę i zaczynam się skłaniać, że to jednak Alonzo wygrał tą wymianę. Spokojnie gracz z półki z past prime Rasheeda Wallace czy Marresse Speightsa z wciąż solidnym potencjałem. I tak miałem go odpuszczać po rookie kontrakcie albo nawet szybciej, więc jak wleciał pick to nawet fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 56 minut temu, MarcusCamby napisał: Wrzuciłem go pod mocniejszą analizę i zaczynam się skłaniać, że to jednak Alonzo wygrał tą wymianę. Spokojnie gracz z półki z past prime Rasheeda Wallace czy Marresse Speightsa z wciąż solidnym potencjałem. 18 minut temu, kuba2419 napisał: I tak miałem go odpuszczać po rookie kontrakcie albo nawet szybciej, więc jak wleciał pick to nawet fajnie Mi ten dziadowski win Rating nic nie daje w simce - tankujący Heat mi zabrali Tylera Zellera, a megatankujący Kings Jordana Crawforda - a tak chociaż mam fajnego gracza za pick, który i tak by poszedł gdzieś w wymianie, a Kuba ma pick jako asset i o 2mln.$ większą elastyczność za rok, gdzie będzie trzeba posmarować Aminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj wybuchnie prawdziwa bomba transferowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Dawac Lowrego 48h minelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 19 minut temu, Pablo81 napisał: Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj wybuchnie prawdziwa bomba transferowa! Oden <-> Lowry A skoro to deal uczciwego sprzedawcy Pablo, to pewnie bogans jeszcze dorzucił jakiegoś Drummonda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Oden <-> Lowry A skoro to deal uczciwego sprzedawcy Pablo, to pewnie bogans jeszcze dorzucił jakiegoś Drummonda. Taa... Nie mam zadnego trejdu ze Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Teraz, bogans2 napisał: Taa... Nie mam zadnego trejdu ze Spurs A to przepraszam. Analiza i dedukcja mnie zawiodła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Nic nie szkodzi. Po prostu ciekaw jestem tej bomby transferowej. Mialem oferte ze Spurs ale nie doszla do finalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 13 minut temu, bogans2 napisał: Dawac Lowrego 48h minelo Będzie po wieczornej simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Krzemo napisał: Będzie po wieczornej simce Akurat na Spurs A kiedy wieczorna simka? @Krzemo Edytowane 10 Września 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Może za pół godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 9 minut temu, Krzemo napisał: Może za pół godziny To nie zapomnij zmienić mojej taktyki na poprawną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 52 minuty temu, bogans2 napisał: Nic nie szkodzi. Po prostu ciekaw jestem tej bomby transferowej. Mialem oferte ze Spurs ale nie doszla do finalizacji A kto nie miał oferty od Spurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Ooo grubo poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Josh + AK? nowe, nie znałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 W dniu 9.09.2022 o 21:31, Alonzo napisał: W moim świecie nie ma czegoś takiego jak tank to oddaj Brooka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi