julekstep Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Coś tam powklejam z Twoich opisów, żeby tworzący draft wiedział co i jak nic na mnie tak mało nie działa jak opinie nt. graczy NBA z działu beGM tak jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 9 minut temu, Pablo81 napisał: Coś tam powklejam z Twoich opisów, żeby tworzący draft wiedział co i jak beGM to bzdura Pablo, obudź się tam masz około 75 graczy w top20 co roku 10 HoFow, allstarow jak grzybów po deszczu, to gra oparta na bzdurze po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: beGM to bzdura Pablo, obudź się tam masz około 75 graczy w top20 co roku 10 HoFow, allstarow jak grzybów po deszczu, to gra oparta na bzdurze po prostu To nie może być prawdą, nie! Jeszcze mi napisz, że dorabianie ideologii do wyników w simce jest bez sensu, to cały mój światopogląd legnie w gruzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 5 minut temu, Pablo81 napisał: To nie może być prawdą, nie! Jeszcze mi napisz, że dorabianie ideologii do wyników w simce jest bez sensu, to cały mój światopogląd legnie w gruzach. simka jest bekowa xd zajebisty relaksik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Powe jakby wiedział, że nawet jednego sezonu w Celtics nie dogra to, by bankowo ciepłą Arizone na FA wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: beGM to bzdura Pablo, obudź się tam masz około 75 graczy w top20 co roku 10 HoFow, allstarow jak grzybów po deszczu, to gra oparta na bzdurze po prostu 75 ale żeś zapodał bzdurę tam do top 20 to aspiruje luzem z pół czynne ligi, a druga część już jest w blokach startowych 11 minut temu, Braveheart22 napisał: Powe jakby wiedział, że nawet jednego sezonu w Celtics nie dogra to, by bankowo ciepłą Arizone na FA wybrał Jakby powe wiedzial jakie ma alternatywy to by chyba wolal karierę zakończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Teraz, SzuLcU napisał: Jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam z ofertami za Thabo Sefolosha (nowy kontrakt 1rok- 653k). Możliwe, że podczas FA za tyle nie pójdzie. pamiętaj tylko że trejd można klepnąć dopiero po zakończeniu sezonu - więc na siebie bierzesz ryzyko że Twój kontrahent nie dotrzyma słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Teraz, julekstep napisał: pamiętaj tylko że trejd można klepnąć dopiero po zakończeniu sezonu - więc na siebie bierzesz ryzyko że Twój kontrahent nie dotrzyma słowa zdaję sobie sprawę na pewno postaram się jakoś zabezpieczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 @julekstep Można już robić wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 3 minuty temu, Alonzo napisał: @julekstep Można już robić wymiany? w grze nie na słowo honoru możesz się dogadywać - jak ufasz kontrahentowi ale jak Cię oszukają to komisze nic z tym nie zrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: w grze nie na słowo honoru możesz się dogadywać - jak ufasz kontrahentowi ale jak Cię oszukają to komisze nic z tym nie zrobią Moi kontrahenci są bardzo uczciwi Czyli ten deal Sefoloshy to falstart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Teraz, Alonzo napisał: Moi kontrahenci są bardzo uczciwi Czyli ten deal Sefoloshy to falstart. no tak, zostanie wklepany już po loterii draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Thabo za lotto pick? Dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 1 minutę temu, ignazz napisał: Thabo za lotto pick? Dobra cena sam jesteś lotto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: sam jesteś lotto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 44 minuty temu, julekstep napisał: sam jesteś lotto Wypraszam sobie. Oddałem pick wcześniej aby nikt mnie nie wyzywał od lotto. Z racji nieposiadania picku własnego nie jestem w loterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Już nie wytrzymali, musieli zapodac tego blockbustera czyli bulls koncza z tankiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 @matiwrona skandal tak pomagać komiszom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: @matiwrona skandal tak pomagać komiszom! Obopulna pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Ja tam nie wiem po co ten Boozer Nets, mając trio Lowry-Roy-George zostawiłbym atak i skupił się na tym żeby ogarnąć sobie dwóch dobrych obrońców pod kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi