julekstep Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Teraz, Krzemo napisał: Magic zjedli Big Dog z Marburym Big Dog to fajny przykład akurat! Grajek na poziomie Melo zarabiający 3x mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Teraz, julekstep napisał: Grajek na poziomie Melo zarabiający 3x mniej klasa niżej i wiemy dobrze z czego wynika obecna wysokość jego kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Krzemo napisał: klasa niżej i wiemy dobrze z czego wynika obecna wysokość jego kontraktu bycie odrobinę lepszym scorerem nie oznacza różnicy 'klasy' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, julekstep napisał: bycie odrobinę lepszym scorerem nie oznacza różnicy 'klasy' glenn w wieku melo miał kontrakt coś chyba na na 8-10 mln, a to były czasy gdy ja drexlera podpisywałem za 10 baniek próbujesz porównywać nieporównywalne stany kontrakt jest jaki jest, ale te 25+ tyle będzie kosztować Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 o widze ze @Krzemo sie w którym ncu skusił na melola, a tyle sie opierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 22 minuty temu, eMeS napisał: Cleveland Cavaliers: #7 Derrick Favors next: @Koelner będę kibicował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) Wow, nie spodziewałem się ze Rose jest do wzięcia za Bledsoe @Tecu , Duet Bledsoe-Harden ma być tym co Rondo-Francise? Jak wzorować się to najlepszych! Sylwek Rose-Curry-Oden Curry ma być SG, czy jak? @Sylvinho. Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 9 minut temu, Qcin_69 napisał: Wow, nie spodziewałem się ze Rose jest do wzięcia za Bledsoe Był mały beaf, Rose był widziany w klubie podczas gdy miał mieć rehabilitację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 7 minut temu, Tecu napisał: Był mały beaf, Rose był widziany w klubie podczas gdy miał mieć rehabilitację Czyli nie tylko skłonność do kontuzji Rose’a ale jak i Harden z klubami odwzorowani realistycznie. A ile marudzenia na Julka za nierealistyczne drafty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Czyli nie tylko skłonność do kontuzji Rose’a ale jak i Harden z klubami odwzorowani realistycznie. Zaprzeczam, Harden nie był w klubie, trenował. U nas nie ma jeszcze brody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 29 minut temu, Qcin_69 napisał: Wow, nie spodziewałem się ze Rose jest do wzięcia za Bledsoe @Tecu , Duet Bledsoe-Harden ma być tym co Rondo-Francise? Jak wzorować się to najlepszych! Sylwek Rose-Curry-Oden Curry ma być SG, czy jak? @Sylvinho. Zaraz będzie ogłoszone grube info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Teraz, Sylvinho. napisał: Zaraz będzie ogłoszone grube info Oho, pachnie zamiana powrotna Derricka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 7 minut temu, Sylvinho. napisał: Zaraz będzie ogłoszone grube info do zobaczenia w finale konfy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Ten drugi trejd bez sensu dla Raps, ale domyślam się że bez niego by nie było pierwszej wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Pod względem talentu Magic zbliżyli się do Trailblazers Rondo>Rose Francise>Martin Gallo >Batum Smith >>>Freeland Bynum=Oden No i zajebiscie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Pod względem talentu Magic zbliżyli się do Trailblazers Rondo>Rose Francise>Martin Gallo >Batum Smith >>>Freeland Bynum=Oden No i zajebiscie! jak się wzorować to na najlepszych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Ale @julekstep presji nie wytrzymał Cała dynastia rozj...na w p..du Piękny mamy dziś piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Ale @julekstep presji nie wytrzymał Cała dynastia rozj...na w p..du Piękny mamy dziś piątek jak odpadnę w pierwszej rundzie PO to przyznam ci rację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: jak odpadnę w pierwszej rundzie PO to przyznam ci rację! Skopiowane do schowka Ja z kontuzją lidera ugrałem więcej z TWolves, niż ty w pełnym składzie Serio słaba wymiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Skopiowane do schowka Ja z kontuzją lidera ugrałem więcej z TWolves, niż ty w pełnym składzie Serio słaba wymiana. też miałem kontuzję 'lidera' w tej serii fakty są takie że rok po mistrzostwie odpadłeś w 1szej rundzie więc jesteś kiepskim autorytetem w temacie 'utrzymywania dynastii' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi