Alonzo Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): masz go zaklepanego czy obiecanego? Zaklepany. Jest untradeable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 9 minut temu, Alonzo napisał(a): Veto!!!!! Ej Pablo.. Przecież mój 2nd '45 do mnie wraca w niezbyt odległej przyszłości.. Cameron Krutwig musi zostać wybrany z jedynym prawilnym oryginalnym pickiem Dumnych SuperSonics!!! Musita zmienić na jakiś inny 2nd Już poprawione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Julek mistrz, pozbył się ogóra i jeszcze zarobił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 5 minut temu, kahR napisał(a): Julek mistrz, pozbył się ogóra i jeszcze zarobił! Napisał, ktoś, kto dał więcej Turnerowi Btw, udało się może sprzedać gwiazdozbiór z TB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Napisał, ktoś, kto dał więcej Turnerowi Btw, udało się może sprzedać gwiazdozbiór z TB? Gdzie Turner a gdzie Portis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 15 minut temu, kahR napisał(a): Gdzie Turner a gdzie Portis? no jeden w miny a drugi w samolocie do SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 11 godzin temu, Alonzo napisał(a): Veto!!!!! Ej Pablo.. Przecież mój 2nd '45 do mnie wraca w niezbyt odległej przyszłości.. Cameron Krutwig musi zostać wybrany z jedynym prawilnym oryginalnym pickiem Dumnych SuperSonics!!! Musita zmienić na jakiś inny 2nd 11 godzin temu, julekstep napisał(a): masz go zaklepanego czy obiecanego? To chyba jakiś nieślubny syn lebrona i gm liczy na bonusa posezonowego na rynku FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 Moja oferta była lepsza @Ice23 Dobrze widzę, że Sylvek jeszcze nałożył protekcję na mój pick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 6 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Moja oferta była lepsza @Ice23 Dobrze widzę, że Sylvek jeszcze nałożył protekcję na mój pick? wielu była lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 ja draya za love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 (edytowane) 8 minut temu, Koelner napisał(a): ja draya za love a po co Kings Dray skoro chcą iść w przebudowę a jako grajek (dodatkowo na spadającym) ma sporo mniejszą wartość niż Love ? Edytowane 19 Marca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 Kings chyba jeden z smutniejszych tanków w historii. Wyciągnęli Capelę, którego stracili za darmo na FA nawet go nie negocjując i Oubre, którego oddali za zrzucenie balastu CP3. "miał być ślub i wesele też, już zaprosiłam gości, kapela z rodzinnych stron..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 7 minut temu, julekstep napisał(a): a po co Kings Dray skoro chcą iść w przebudowę a jako grajek (dodatkowo na spadającym) ma sporo mniejszą wartość niż Love ? bo kolega oferowal juz samo to podnosi wartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 w dodatku Love będąc biały pasowałby jak ulał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 ale trejd zajebisty dla Raps, dostają dokładnie to czego im brakowało (legitną pierwszą opcję) i chyba mamy mocny powershift na wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 13 minut temu, julekstep napisał(a): ale trejd zajebisty dla Raps, dostają dokładnie to czego im brakowało (legitną pierwszą opcję) i chyba mamy mocny powershift na wschodzie Raczej mamy szybka przebudowę po erze Stepha ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 5 godzin temu, Sylvinho. napisał(a): Sacramento Kings - Toronto Raptors Sacramento Kings out: Kevin Love, Al Horford Sacramento Kings in: Rudy Gay, Sonics/Hornets better 44’ 1st ( top 7 protected), Raptors 46’ 1st (top 7 protected ) Toronto Raptors out: Rudy Gay, Sonics/Hornets better 44’ 1st ( top 7 protected), Raptors 46’ 1st (top 7 protected ) Toronto Raptors in: Kevin Love, Al Horford @Ice23 nie przechodzi kasowo @Ice23 jesteś ok żeby dorzucić Raps Bongę? (póki co tak to wprowadziłem warunkowo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 3 minuty temu, julekstep napisał(a): nie przechodzi kasowo @Ice23 jesteś ok żeby dorzucić Raps Bongę? (póki co tak to wprowadziłem warunkowo) No jak to jest konieczne do tej wymiany, to jakos przezyje strate Bongi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 W Orlando strach, że wielki duet Reid - Bol nie starczy na zrobienie Playoffs? Ja się nie dziwię. I pomyśleć, że poświęcili Ingrama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 24 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 7 minut temu, SzuLcU napisał(a): /lac in Miles Plumlee Cody Zeller Chyba jest błąd na stronie bo Plumlee poszedł do Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi