elwariato Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ale dzisiaj??? o właśnie celna uwaga, daty zabraklo, albo moze sie nie zmieściła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 11 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ale dzisiaj??? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 6 godzin temu, julekstep napisał(a): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 13 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 (edytowane) Hold Your Horse Mr. @julekstep @Cichy El jeszcze liczy Edytowane 13 Stycznia 2024 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Teraz, gimmie napisał(a): Hold Your Horse Nr @julekstep @Cichy El jeszcze liczy no ma jeszcze 6 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Teraz, gimmie napisał(a): Hold Your Horse Nr @julekstep @Cichy El jeszcze liczy ja dziś oddaje MC @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 mam nadzieje ze sie machnalem bo mi sie ten deal srednio podoba, ale czulem zbyt duza presje aby olać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 tak na pierwszy rzut oka to ten deal nie przechodzi na drugi rzut oka też nie przechodzi (na samym dealu Sonics się wywala, którzy oddają za mało -> nawet doliczając McGrudera, który nie może w sumie iść do Jazz bo brak slotów) nie pomyliliście Zellerów przypadkiem? @elwariato @Alonzo @Ice23 @gimmie @Krzemo @SlaKB -> Wy już możecie updejtować taktyki jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 13 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 12 minut temu, julekstep napisał(a): tak na pierwszy rzut oka to ten deal nie przechodzi na drugi rzut oka też nie przechodzi (na samym dealu Sonics się wywala, którzy oddają za mało -> nawet doliczając McGrudera, który nie może w sumie iść do Jazz bo brak slotów) nie pomyliliście Zellerów przypadkiem? @elwariato @Alonzo @Ice23 @gimmie @Krzemo @SlaKB -> Wy już możecie updejtować taktyki jbc @julek Jazz mogą cytować Mihinimi jak jest problem. Lub wogóle go nie brać. O czym napisałem w komentarzu. Myślę że jeśli przechodzi z drugim Zellerem to Alonzo i El też spoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 1 minutę temu, gimmie napisał(a): @julek Jazz mogą cytować Mihinimi jak jest problem. Lub wogóle go nie brać. O czym napisałem w komentarzu. grajek nie może być cutowany 'po' (dlatego McGruder musiałby być cutowany już w Sonics) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Teraz, Alonzo napisał(a): jak to co się stanęło daliście wariatowi wklepywać last minute trade czego się spodziewaliście? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Mogliście wpisać same nazwy drużyn , a resztę już się uszyje potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Jaki piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): jak to co się stanęło daliście wariatowi wklepywać last minute trade czego się spodziewaliście? xD ja robiłem deal Royce i McGruder za Tylera Zellera - reszta dealu była dla mnie zaskoczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): ja robiłem deal Royce i McGruder za Tylera Zellera - reszta dealu była dla mnie zaskoczeniem czyli Zellery się zgadzają czyli trejd całkiem nie przechodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Bez urazy, ale robienie/liczenie wymian, to część skilla GMa. Tu, tak jak jest podane nie przechodzi. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Mogliście wpisać same nazwy drużyn , a resztę już się uszyje potem. ehh nie zapraszali Ciebie do multiwaya? mogłeś się zaoferować że to dobrze zrobisz za jakiegoś 2nd roundera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): ehh nie zapraszali Ciebie do multiwaya? mogłeś się zaoferować że to dobrze zrobisz za jakiegoś 2nd roundera To ja w simce zapraszam Grasz od wczoraj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi