Pablo81 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) 34 minuty temu, MarcusCamby napisał: To wtedy dał Jonesa, a teraz zadowolił się MKG? No cóż, ja życzę osobiście powodzenia w handlowaniu Odenem. Ja bym go nawet z tym Tyusem nie wziął. Dziwne, że ktoś, kto dał Perkinsowi 15mln krytykuje 20 baniek Odena W sumie ważnych dla C statow - InsSc, PostD, DrD, Bl, OR, DR, Jump, Str - Perkins jest lepszy o całe 8 pkt, jeżeli odejmiemy InsSc,, którego nie wymagam od def C to Greg jest lepszy o 3, a ma 3 lata mniej i 9 potencjału więcej. Więc dziwi mnie taka opinia w ustach fana Perka Najważniejsze, że Terry z powrotem w domu! Edytowane 17 Maja 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 14 minut temu, Pablo81 napisał: Dziwne, że ktoś, kto dał Perkinsowi 15mln krytykuje 20 baniek Odena W sumie ważnych dla C statow - InsSc, PostD, DrD, Bl, OR, DR, Jump, Str - Perkins jest lepszy o całe 8 pkt, jeżeli odejmiemy InsSc,, którego nie wymagam od def C to Greg jest lepszy o 3, a ma 3 lata mniej i 9 potencjału więcej. Więc dziwi mnie taka opinia w ustach fana Perka Najważniejsze, że Terry z powrotem w domu! tutaj sie jednak z toba nie zgodzę, na kozysc odena to tylko wiek przemawia, perk i troche lepszy i konttakt mniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) 24 minuty temu, Pablo81 napisał: Najważniejsze, że Terry z powrotem w domu! W domu to będzie jak wrócić do LA Edytowane 17 Maja 2023 przez SzuLcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 1 godzinę temu, Krzemo napisał: SAP to wrak, ujemy zaowdnik i jeszcze ten chory kontrakt... Zobaczymy jak to wyjdzie, albo będę w dupie na dwa/trzy sezony albo spotkamy się w finałach konfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 11 minut temu, elwariato napisał: tutaj sie jednak z toba nie zgodzę, na kozysc odena to tylko wiek przemawia, perk i troche lepszy i konttakt mniejszy Oden też ma co trzeba. Slabszy postD, ale lepszy DrD, słabszy blok, ale lepsza zbiórkę i fizyczność. Podobny tier. 8 minut temu, SzuLcU napisał: W domu to będzie jak wrócić do LA To ja mu zaufałem, to ja na niego postawiłem, to ja z niego uczyniłem gwiazdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Lakers z dna ligi wskoczyli do roli solidnego PO teamu Bo mają kupę talentu z draftów, G-Wallace tam nie jest kluczowy. Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Wiesz, może ty z Davisem, Giannisem i Embiidem masz nasz za bandę przegrywów, ale większość cieszy się z małych sukcesów i kiedy zespół staje się poważnym zespołem w stawce po dobrych dealach. No właśnie, dobrych dealach... Ten deal oceniam jako jednoznacznie dobry dla Spurs i słaby dla reszty. Millsap jest już słaby i kto może to go spuszcza. Oden fajnie fitowal z Noelem, trzymając obronę, swoje kosztował, ale dawał jakość, a przyszła za niego banda nijakich przeciętniaków, dobrych na parę minut z ławki. Rozier to fajny talent, idealny do tanku, a Bucks go puszczają za nic. Godzinę temu, elwariato napisał: meh, Sap u mnie gral znacznie lepiej niz w SaS, tam poprostu marny fit i tyle Ale w każdej chwili Deng > Millsap No i może grał trochę lepiej, ale i tak kręcił przeciętne cyfry i niewiele ponad 40% z gry. Jak na gracza, który jest top 3 opcja w ataku to kicha. Edytowane 17 Maja 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 12 minut temu, Krzemo napisał: Millsap jest już słaby i kto może to go spuszcza. Oden fajnie fitowal z Noelem, trzymając obronę, swoje kosztował, ale dawał jakość, a przyszła za niego banda nijakich przeciętniaków, dobrych na parę minut z ławki. Ale tak poważnie, bo w sumie mają podobne kontrakty to kogo masz wyżej. Milsapa czy Odena? Bo ja to tak co najmniej półkę wyżej Paula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ale tak poważnie, bo w sumie mają podobne kontrakty to kogo masz wyżej. Milsapa czy Odena? Bo ja to tak co najmniej półkę wyżej Paula Odena, bo na swojej pozycji daje więcej (zapewnia to, co ma zapewniać dobry C) niż Millsap na swojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) 6 minut temu, Krzemo napisał: Odena, bo na swojej pozycji daje więcej (zapewnia to, co ma zapewniać dobry C) niż Millsap na swojej. Stąd rozbieżność nasza w ocenie, bo w rankingu ogórów ja Milsapa nawet nie rozważałem, a Oden był trzeci w rankingu A teraz jak możesz daj simkę, bo chciałbym się kłaść niedługo Edytowane 17 Maja 2023 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 39 minut temu, Krzemo napisał: Bo mają kupę talentu z draftów, G-Wallace tam nie jest kluczowy. No właśnie, dobrych dealach... Ten deal oceniam jako jednoznacznie dobry dla Spurs i słaby dla reszty. Millsap jest już słaby i kto może to go spuszcza. Oden fajnie fitowal z Noelem, trzymając obronę, swoje kosztował, ale dawał jakość, a przyszła za niego banda nijakich przeciętniaków, dobrych na parę minut z ławki. Rozier to fajny talent, idealny do tanku, a Bucks go puszczają za nic. Ale w każdej chwili Deng > Millsap No i może grał trochę lepiej, ale i tak kręcił przeciętne cyfry i niewiele ponad 40% z gry. Jak na gracza, który jest top 3 opcja w ataku to kicha. Sap mial mega zjazd w SaS teraz, u mnie robił ponad 19 ptk na 45% ... a co do fitu to z Noelem dobrze by Dmc fitował Oden lepszy niż Dale wiadomo, ale nie za taką cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 @Pablo81 musisz dobrać 1 gracza z FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 2 minuty temu, Krzemo napisał: @Pablo81 musisz dobrać 1 gracza z FA 4 godziny temu, Pablo81 napisał: Spurs in: Stone (po wymianie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 7 minut temu, Pablo81 napisał: Portland in: Bazemore Spurs - PTB Spurs in: Bazemore, Looney, Arcidiacono Spurs out: Stone, Green PTB out: Bazemore, Looney, Arcidiacono PTB in: Stone, Green @LAF proszę o podpisanie w odpowiednim temacie przed wymianą Bazemore. Jak to leciało @julekstep @Krzemo 48h na wyrównanie oferty dla innych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 (edytowane) 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Jak to leciało @julekstep @Krzemo 48h na wyrównanie oferty dla innych? tak jest, dla @LAF obowiązuje pending przez pełen sezon (w sensie do przyszłego ASG) (btw - @LAF dziś będę się starał dotrwać do meczu, więc jak mi już wszyscy posną w domu to ci podeślę co i jak) Edytowane 20 Maja 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 w sumie tylko 0,5 wolnego cupu zyskuje portland ale to i tam bez sensu bo zajebane salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 poszedl blockbuster, sie ferment zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 W dniu 20.05.2023 o 15:04, Pablo81 napisał: Portland in: Bazemore Spurs - PTB Spurs in: Bazemore, Looney, Arcidiacono Spurs out: Stone, Green PTB out: Bazemore, Looney, Arcidiacono PTB in: Stone, Green @LAF proszę o podpisanie w odpowiednim temacie przed wymianą Bazemore. ostatnie 4 h na przebitki, jak nie będzie to trejd wchodzi po wieczornej simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Uffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Aldemir wraca do gry! Propsy @Roger No i Conleya nie trzeba podbijać na FA, skoro trafia do przyjaciół z Dallas Niech coś mają Ci biedni Mavs z życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Rozdajesz przywileje niczym Jagiellon. Napisz proszę co miałeś z życia dotychczas w naszych grach. Walla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi