matek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nawet jak go wywalą, to nie może wrócić przez rok. Raps sami są sobie winni. Mogli zaatakować SF w drafcie i już coś by mieli, jakąś podstawę. DeRozan-Ross na 2/3 nie dadzą rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Caboclo nie wiem czy była już o nim gadka zwłaszcza że nikt nic nie wie na jego temat ale jeśli wybrał go Masai a jak wiemy robi świetną robotę ajko GM Toronto to nalezy mu się kredyt zaufania coś mi się wydaje że ten kolo może być stealem w tym drafcie, przecież Masai byle kogo by nie brał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Caboclo nie wiem czy była już o nim gadka zwłaszcza że nikt nic nie wie na jego temat ale jeśli wybrał go Masai a jak wiemy robi świetną robotę ajko GM Toronto to nalezy mu się kredyt zaufania coś mi się wydaje że ten kolo może być stealem w tym drafcie, przecież Masai byle kogo by nie brał Caboclo może być stealem, ale w perspektywie 3-4 lat. W nadchodzącym sezonie może nawet nie zagrać. @SkoczekS1 no właśnie, zapomniałem, że mamy sprowadzić Air Canadę do domu. Imo na ~20 min z ławki będzie dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ciekawe zdanie wypowiedział Masai, który stwierdził, że gdyby Bruno zgłosił się do draftu za 2 lata, to moglibyśmy nie mieć na niego szans. Według mnie nr. 20 w drafcie jak najbardziej pozwała na taki hazard. Jak wyrośnie na dobrego zawodnika, chociaż na jednym końcu bosika, to dobrze dla nas. Jak nie - trudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tylko, że z tym pickiem Raptors mogli mieć Hooda i dzisiaj nikt by nawet nie wspominał o potrzebie wzmacniania pozycji SFa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tylko, że z tym pickiem Raptors mogli mieć Hooda i dzisiaj nikt by nawet nie wspominał o potrzebie wzmacniania pozycji SFa. Pytanie brzmi - gdzie jest sufit Hooda? Według mnie dość nisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nie wiem, być może. Zauważ tylko, ze Raptors nie są ani w sytuacji totalnej przebudowy gdzie potencjał powinien dla nich odgrywać priorytetową role ani nie maja tak bardzo uzupełnionego składu żeby brać graczy z myślą o tym co pokażą za parę lat, bo obecnie i tak nie dostaną zbyt wiele szansy. Raptors powinni za wszelką cenę szukać jakości "na teraz", bo talentu tam jest wystarczająco i Hood takową gwarantuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nie wiem, być może. Zauważ tylko, ze Raptors nie są ani w sytuacji totalnej przebudowy gdzie potencjał powinien dla nich odgrywać priorytetową role ani nie maja tak bardzo uzupełnionego składu żeby brać graczy z myślą o tym co pokażą za parę lat, bo obecnie i tak nie dostaną zbyt wiele szansy. Raptors powinni za wszelką cenę szukać jakości "na teraz", bo talentu tam jest wystarczająco i Hood takową gwarantuje. Ale serio, Hood w ciągu 2-3 lat? by cokolwiek zmienił? Raptors mają na tyle młody skład, że spokojnie mogą z 3 lata czekać na kogoś kto ma potencjał allstara zamiast liczyć na ~2 winy więcej w RS, bo to, że ktoś taki jak Hood jako rookie zmieniłby serię w PO nie wierzę. Nie wierzę, bo jak napisałbym, że Hood nie zmieni wyniku w serii, ale to by pewnie zaraz na mnie Jendras i Badboys2 naskoczyli, że nie mogę tego wiedzieć i się bawię w wieszcza ludowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Done deal: #Raptors acquire Lou Williams and Lucas Nogueira from Hawks for John Salmons and a 2015 2nd-round pick http://on.nba.com/1qLZr9Q #RTZ #WeTheNorth MASAI IS A GENIUS! Nie ma to jak obudzic się i zobaczyć takiego newsa. Masai made my day! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Ale to juz wczoraj bylo jasne. Edytowane 1 Lipca 2014 przez kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ale to juz wczoraj bylo jasne. Ok, w takim razie przeoczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 tak czy siak deal b.dobry dla Toronto mogę teraz nawet odpuścić Lowry'ego i Sweet Lou ustawić na jedynce, mogli by tak spróbowac jak Kuleczka będzie za dużo hajsu chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) 60mln na 5 lat daja Lowryemu podobno. On chce 70mln Edytowane 1 Lipca 2014 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 No chyba go bóg opuścił... Jak dla mnie jest warty 50 milionów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Imho koło tylu wart jest. Wall dostał 80/5, a Lowry jest od niego lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Pytanie czy będzie lepszy za 3-4 lata? Lowry jest 4 lata starszy od Walla, dlatego według mnie ryzyko jest większe. Przy jego stylu gry nie trudno o kontuzję kończącą sezon, szczególnie po 30... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Przy stylu gry Walla tez nie trudno o kontuzję, szczególnie po 30. Jeżeli Wall dostał tyle hajsu to Lowry też spokojnie może oczekiwać takich pieniędzy, bo ani trochę gorszy od niego nie jest(szkoda, że nie został wybrany w top5 draftu, bo maxa miałby zapewnionego). Płacenie za sam potencjał to jakaś bzdura tymbardziej, że Lowry był i pewnie przez długi okres czasu będzie najlepszym zawodnikiem Raptors. Zresztą kogo oni mogą wyrwać bez przepłacenia jeżeli on odejdzie? Jedne PO nie robią z Raptors atrakcyjnej drużyny. Odejscie Lowrego będzie równoznaczne z brakiem PO dla Raptors. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Karwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Przy stylu gry Walla tez nie trudno o kontuzję, szczególnie po 30. Czego nie zrozumiałeś w zdaniu: Lowry jest 4 lata starszy od Walla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) No, w końcu 4 lata(biorąc pod uwagę wiek Lowrego i styl gry, który o dziwo nie jest aż tak wyniszczający) to kolosalna różnica. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Karwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Generalnie chodziło mi o to, że Wall nie będzie miał jeszcze 3 dych na karku jak jego kontrakt się skończy, ale z jednym muszę się zgodzić, że jeśli go nie przepłacą to odejdzie. Szczególnie, że jak widać przepłacanie rozgrywających jest ostatnio modne. Jak Raptors nie dadzą mu 70 baniek, to pewnie ktoś inny da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi