SkoczekS1 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Q4 Lowry+ DeRozan 23 pkt Atlanta Hawks - 15 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Jonas zatrzymany za jazdę po pijaku, Demar ziewa przed meczem... średnio to widzę przed tym meczem z dramatycznie słabą Philą... Jonasowi proponuję kombinację alko+samochód przed każdym meczem, a DeMar obudził się dopiero na minutę do końca jak dostał strzał łokciem w brew, co skwitował dwoma fuck'ami, bo zapowiada się na kilka szwów. W sumie to łatwo nie było, ale najważniejsze, że do przodu. Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Szkoda, że taka tu cisza. Tymczasem Drake tweetnął nasze playoffowe t-shirty. Jak dla mnie rewelacja! https://twitter.com/WordOnRd/status/456119711957147648/photo/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 tez mnie po tak dobrym sezonie cisza tu zaskakuje bo ostatni wpis był nawet malo koszykarski ;-) jeżeli suns jest chwalone za walkę to co napiszemy o raptors? nie moge się doczekać PO i w nich na pewno raps będę ogladał na kogo chcecie trafić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Raptors czasem oglądałem w tym sezonie, śledziłem ich forum regularnie na realgm i z tej perspektywy ten sezon był epicki. Wszystkie te hasła "tank for wiggins!", "Gay is a great tank commander" etc by w niedługim czasie wytrejdować Rudyego do Sacramento i nagle... inny zespół. Wszyscy fani byli tak zmieszani, że już nikt nie widział czego chce z jednej strony ekipa, która cieszyła się z każdej przegranej, bo były większe szanse na 1st pick w drafcie nadchodzącym, z drugiej strony osoby, które - "hmm... co to jest za dziwne uczucie... wygrywamy i zaczynam to lubić, tak się właśnie czuli fani Miami przez ostatnie lata?". Byli też fani podzieleni totalnie pomiędzy te dwie opcje, z jednej strony chcieli Wigginsa, z drugiej lubili zarazem to uczucie wygrywania. Dwayne Casey również przeszedł chyba z najgorszego coacha w NBA, razem z J-Kidd'em na początku sezonu, do jednych z lepszych. Cała ta sytuacja, jak się sezon rozwijał dla Raptors, jak fani na to reagowali, no czysta komedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Raptors czasem oglądałem w tym sezonie, śledziłem ich forum regularnie na realgm i z tej perspektywy ten sezon był epicki. Wszystkie te hasła "tank for wiggins!", "Gay is a great tank commander" etc by w niedługim czasie wytrejdować Rudyego do Sacramento i nagle... inny zespół. Wszyscy fani byli tak zmieszani, że już nikt nie widział czego chce z jednej strony ekipa, która cieszyła się z każdej przegranej, bo były większe szanse na 1st pick w drafcie nadchodzącym, z drugiej strony osoby, które - "hmm... co to jest za dziwne uczucie... wygrywamy i zaczynam to lubić, tak się właśnie czuli fani Miami przez ostatnie lata?". Byli też fani podzieleni totalnie pomiędzy te dwie opcje, z jednej strony chcieli Wigginsa, z drugiej lubili zarazem to uczucie wygrywania. Dwayne Casey również przeszedł chyba z najgorszego coacha w NBA, razem z J-Kidd'em na początku sezonu, do jednych z lepszych. Cała ta sytuacja, jak się sezon rozwijał dla Raptors, jak fani na to reagowali, no czysta komedia Potwierdzam. Też sie udzielam na forum realgm i miałem nawet w sygnaturce czołg z Caseym i Gayem na pokładzie. Ba! Po oddaniu Gaya chciałem wymiany Lowryego jak najszybciej bo Bucks, Sixers uciekali Nawet dzis ktoś wrzucił "Never too late to tank". Btw z tych planów nic nie wyszło i az strach pomyśleć gdzie Raptors by byli gdyby Gaya oddali przed sezonem. Od czasu wymiany Toronto ma bilans 40-21! Polecam artykuł http://zkrainynba.com/felietony/oh-kanado-lepiej-pozno-niz-wcale Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 w Toronto jest taki głód PO że obecnie wyprzedawane sa bilety na pniu i srednia 137$ za bilet jest najwyzsza z całej 16 w NBA smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Przed sezonem jak słyszałem, że chcą oddać Gaya w dobre ręce to myślałem, że na głowę upadli i na 100% chcą tankować, a później taka niespodzianka. Zadziwiający ten sezon. Jeśli chodzi o PO to ja chciałbym Wizzards. Po pierwsze mamy z nimi bilans 3-1 w tym sezonie, a jedyna porażka przydażyła się po epickich 3 dogrywkach i carrer high Gortata. Po drugie to właśnie Gortata chciałbym zobaczyć w pojedynkach z Valanciunasem w 4 ostatnich meczach sezonu dla Wizzards. xD Ja mam ciary, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Tez chcialbym zeby Wiz trafili na toronto Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Michael Essien - swag swag. btw. Podobno Lowry wyraża chęć podpisania nowego kontraktu z Raptors, także już jesteśmy w połowie drogi. Ciekawe ile mu zaproponują. Edytowane 17 Czerwca 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Według dzisiejszych źródeł Lowry jest zainteresowany zostaniem nowym starting PG HEAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) LeBron odejdzie i znowu będzie w dupie. Chociaż w sumie wolałbym być w dupie w Miami, niż w Toronto. Edytowane 18 Czerwca 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 1. Imo nie odejdzie.2. Jakby LBJ odszedł, to Kyle na bank zostanie w TO. Chłopak jest urodzonym zwycięzcą, tylko perspektywa grania dla mistrzowskiego teamu może go odciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Chłopak jest urodzonym zwycięzcą Mocne słowa w kontekście kogoś kto raz w życiu awansował do 1 rundy PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Mocne słowa w kontekście kogoś kto raz w życiu awansował do 1 rundy PO. Jeszcze w Houston się do playoffów załapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Mocne słowa w kontekście kogoś kto raz w życiu awansował do 1 rundy PO. Może źle się wyraziłem. Chodziło po prostu o to, że Kyle to gracz, który będzie się bił do upadłego w każdym meczu, bo liczy się dla niego tylko wygrywanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Za @WojYahooNBA Expect Toronto GM Masai Ujiri to make aggressive bid to keep Kyle Lowry at midnight, try to wrap up deal before Miami/Houston can engage. Masai napierdalać! Edytowane 30 Czerwca 2014 przez kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Masai powiedział że głównym priorytetem jest zatrzymanie graczy którym skończyły się kontrakty. RFA: Vasquez, Patterson, DeColo. Lowry (11-12mln podobno) Eric Koreen ✔ @ekoreen Follow I would be very surprised if another team outbid the Raps for Lowry's services. Lowry/Vasquez/De Colo DeRozan/Williams/Fields Ross/Novak/Caboclo Johnson/Patterson/Hansbrough Valanciunas/Nogueira?/Hayes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 I szukamy teamu, który będzie chciał upuścić jakiegoś SF, bo jest TRAGEDIA na tej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) A Vince coś podpisał? Generalnie na SF lub C poszukałbym trochę doświadczenia. Salmonsa już wywalili? Edytowane 30 Czerwca 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi