SkoczekS1 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 35-26! Wolves wczoraj nie mieli nic do powiedzenia i na pewno to zwycięstwo cieszy, bo nie byliśmy faworytami, ale dzisiaj w Nowym Jorku o wiele ważniejszy mecz z Brooklynem. Ja oczywiście również wierzę w drugą rundę. Matchup z Chicago coraz mniej prawdopodobny, dlatego powinno być dobrze. Nie mogę się doczekać! Pierwsze playoffy od 5 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 btw. Mamy jakiś nowych kibiców? (czyt. bandwagonerów) Jestem jedną nogą w Waszym bandwagonie. Druga jest w Phoenix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Jestem jedną nogą w Waszym bandwagonie. Druga jest w Phoenix. Tylko uważaj, bo Phoenix może nie awansować do PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Tylko uważaj, bo Phoenix może nie awansować do PO. Drobiazg. Zresztą popatrz na mój awatar, sygnaturę i odpowiedz sobie na pytanie: Czy ten facet łatwo się zniechęca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 10 over 500! Kolejny świetny mecz, playoff'owy basket. Jak zwykle bardzo dobra czwarta kwarta. Memphis mieli okres prawie 7 minut bez FG. Z taką grą to nawet Chicago w pierwszej rundzie nie boję się. btw. 7.5 meczu za Miami. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Skoczek, lubię Twój optymizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 DeRozan ma fajny sezon i cieszy mnie to, że nauczył się grać w koszykówkę i nie boi się oddać piłki nie przekozłowując jej wcześniej przez 8 sekund - ale jak dla mnie to kandydat numer jeden na zaliczenie słynnego zderzenia się z murem w debiucie w PO. Wątpliwej jakości scorer z tendencją do oddawania contestowanych rzutów i przetrzymywania piłki. Klasyka jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 DeRozan ma fajny sezon i cieszy mnie to, że nauczył się grać w koszykówkę i nie boi się oddać piłki nie przekozłowując jej wcześniej przez 8 sekund - ale jak dla mnie to kandydat numer jeden na zaliczenie słynnego zderzenia się z murem w debiucie w PO. Wątpliwej jakości scorer z tendencją do oddawania contestowanych rzutów i przetrzymywania piłki. Klasyka jak dla mnie. Jak trafią na Wizards to raczej od niczego się nie odbiję bo kogo się tam ma bać skoro obwodowi Wiz prócz Arizy mają podobne doświadczenie w PO jak on czyli zerowe. Btw. 7 meczy straty do Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 btw. 7.5 meczu za Miami. ;] Btw. 7 meczy straty do Heat In other news, Bucks ciągle z szansami na play-off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 In other news, Bucks ciągle z szansami na play-off Nie mówię, że odrobią, ale jak dojdą ich na jakieś 4 mecze to chyba o czymś świadczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 wiem, wiem taki dżołk Raps po transferze 31-15, zostało dostrzeżone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 wiem, wiem taki dżołk Raps po transferze 31-15, zostało dostrzeżone A cały credit za 31-15 przypisano Lowry'emu i DeRozanowi, kiedy dla mnie Amir Johnson jest ich glueguyem już dobry drugi sezon z rzędu. Świetna postać - pamiętam jak była beka kiedy go "przepłacili". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) A według mnie goście z Sacramento robią różnicę, bo jak wchodzą to nie tracimy po kilkanaście punktów, tak jak to było wcześniej. Starterzy przykładowo wypracowali kilka punktów przewagi, ale później nie miał kto tego utrzymać. Ławka była po prostu za krótka, a tak się grać nie da w NBA. Największą zagadką jest dla mnie DJ Augustin, ale najwyraźniej niektórzy tak mają, że grają dobrze tylko w jednym klubie. Edytowane 15 Marca 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 A cały credit za 31-15 przypisano Lowry'emu i DeRozanowi, kiedy dla mnie Amir Johnson jest ich glueguyem już dobry drugi sezon z rzędu. Świetna postać - pamiętam jak była beka kiedy go "przepłacili". No wczoraj nawet w koncowce powstrzymal sie przed odpaleniem trojki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Pochwaliłem ławkę i co? Oczywiście musieli zjebać mecz - 11 punktów cała ławka rzuciła. No ale trudno, nie da się wygrać wszystkich meczów szczególnie, że mamy problem z drużynami które grają up tempo. Następny przystanek Nowy Orlean - Jak zatrzymać Davisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Irytujący jest też brak szacunku dla Raps u sędziów.. kilka spotkań poszło się kochać przez głupie gwizdki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Tak z ciekawosci, dajecie im jakies szanse w starciu z Nets, jesli do takiego dojdzie w PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Prowadzić 118-110 na 50 sekund do końca drugiej dogrywki i przegrać 118-119... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Slim Reaper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 The name of this loss is John Salmons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi