ignazz Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Na Cyprze poleci zaraz inside boardroom with mj Cyfrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Lal vs GSw Bardzo miłe zaskoczenie. Panowie nie wchodzą sobie w zdanie. Może ktoś jednak nas czyta. Bardzo miły i lajtowy komentarz. Oczywiście oprawa meczu i skarpetki kobasa robią swoje ale powtórzę W. M. Tak powinien komentować. Z Hubert em jakby ktoś pytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ja tam szału nie widzę. Teraz dowalili przytakując sobie wzajemnie, że trzech Brazylijczyków na parkiecie to trend, bo w końcu zaraz Rio... A "Huertas - Brazylijczyk z hiszpańskim czy tam włoskim paszportem" to co za różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Widzę że dalej idą w varehehe w cavs tylko że GSw się " szybciej zorientowali" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Tymczasem za oceanem nie lepiej: Hubie właśnie powiedział, że Clarkson to "excellent defender", a w meczu z Atlantą dziwił się, że Hibbert nie jest podwajany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Coby nie mówić to komentarza Radke zawsze się dobrze słuchało, najlepszy side kick WM and not even close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Mnie trochę zaskoczył Wojtek gdy powiedział podczas meczu LAL - GSW, że to ostatni mecz z Kobe jaki transmitują. Myślałem, że pokażą jego ostatni mecz w karierze( jak będzie zdrowy to z Jazz bodaj 13 kwietnia ), bo jakby Kobe i Lakers nie grali, to jednak po MJ drugi najbardziej rozpoznawalny przez zwykłych Januszy koszykarz w PL. Edytowane 7 Marca 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Oho, rozmowa o porównywaniu wymiarów Wojtka z CP może być hitem tego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Wojciech podczas meczu SAS-OKC: (z pamięci) najpierw "koszykówka to sport dla ludzi inteligentnych, którzy potrafią patrzeć na wiele wątków jednocześnie" po trzeciej kwarcie "goście w tej części popełnili aż 4 straty, podczas gdy w całej pierwszej połowie ledwie 9" #matematyka_taka_trudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 bo jakby Kobe i Lakers nie grali, to jednak po MJ drugi najbardziej rozpoznawalny przez zwykłych Januszy koszykarz w PL. Trzeci, po MJ i Gortacie, huehue. Shaqa też myślę, ze więcej ludzi kojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Trzeci, po MJ i Gortacie, huehue. Shaqa też myślę, ze więcej ludzi kojarzy. Nie sądze bo często rozmawiam o NBA z dziewczynami i Bryanta kojarzy każdy z różnych okresów Shaqa już mało kto... .a Gortat wbrew pozorom jest dośc niszowy No i fani Lakers w Polsce to może być czasem 40% wszystkich fanów. Kiedyś na jakimś portalu widziałem ankietę gdzie było ich nawet 60% ale moze po prostu akurat byli wtedy bardzo aktywni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 No i fani Lakers w Polsce to może być czasem 40% wszystkich fanów. Kiedyś na jakimś portalu widziałem ankietę gdzie było ich nawet 60% ale moze po prostu akurat byli wtedy bardzo aktywni Januszy jest X razy więcej niż fanów, Gortata przynajmniej z nazwiska i z mordy kojarzy każdy fan Justyny Kowalczyk, reprezentacji siatkarzy czy czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Lakers nie przeżywa okresu świetności więc 60 proc to wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Kto komentuje mecz Dallas vs Portland na nc+ z Telmanem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Czy mi się wydaje czy Michał z łowicza się lekko uspokoił z tymi nadpierdołami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Mi sie podobal w meczu gsw@sas. W koncu nie przerywal drugiemu komentatorowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Mi sie podobal w meczu gsw@sas. W koncu nie przerywal drugiemu komentatorowi nie wierzę. Musiałby sam komentować, żeby tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Też słyszałem poprawę. Może ktoś z C+ wziął go w końcu na stronę i powiedział parę słów Pewnie już dziś przekonamy się jak trwała jest to poprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 nie wierzę. Musiałby sam komentować, żeby tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Podobno Pacuda całkiem dobrze spisał się w debiucie z NBA w c+. Prawda to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi