LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 nikt z nas, jak już to obstawiałbym Przema, ale jest na to stanowczo zbyt leniwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 nikt z nas, jak już to obstawiałbym Przema, ale jest na to stanowczo zbyt leniwy Gdybym ja się tym zajmował to trzebaby było otworzyć facebook2, aby pomiescić cały 'kontent' Durant tym razem z dystansową trójką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=457999237740525&id=148584675348651 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Czasem myślę, czy nie lepiej gdyby nc+ odpuściło sobie komentarz studia itp i po prostu napierdzielali sygnał ze stanów prosto z ich konentarzem. Albo niech Krystyna Czubówna czyta coś o przyrodzie, to już by było lepsze. Edytowane 14 Lutego 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=457999237740525&id=148584675348651 [*] Szkoda dziewczyny, bo wpuścili ją na minę. Ale przeraża mnie ilość głupot, jakie Wojtek zdążył nagadać od połowy konkursu trójek do początku SDC... bo dopiero tyle zobaczyłem w powtórce. Jego partner też nie odstępuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Szkoda dziewczyny, bo wpuścili ją na minę. Ale przeraża mnie ilość głupot, jakie Wojtek zdążył nagadać od połowy konkursu trójek do początku SDC... bo dopiero tyle zobaczyłem w powtórce. Jego partner też nie odstępuje. Wpuscili na minę i może to okaze dla Niej dobre - bo gdzie ma zdobyć doświadczenie? Inna sprawa , że brakuje warsztatu jakotakiego i jak przechodzić ze zdania w następne zdanie ... Ja jej nie będę beształ natomiast Wojtka jak najbardziej i jak mówisz - był jak dziecko we mgle. Nie wiedział kiedy finał kiedy połfinał i ile wchodzi i inne .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Czy Harden wszedł do finału bo się pogubiłem? Wg Wojtka tak. Final też epicki. Klay wali troje na wygraną czego Wojtek nie zauważa. Chyba myślał że będzie jeszcze jedna runda. Laska nie wypadła źle. Po prostu mało ja słuchałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Trzeba zacząć od tego, że Wojtek źle liczył, ile kto ma punktów ale brak wiedzy, ilu grajków wchodzi do kolejnych rund... kołował dobrze oglądających. Ale w ten weekend ma szczęście, Telman uratował go, bo to co opowiadał nt. tego, jakie dyscypliny i ćwiczenia widział w danej paczce, rak. Jego analizy mnie już rozbrajały w pewnym momencie. Ćwiczenia na drążku, poręczach, skok w dal, skok przez kozła, trójskok, elementy skoku wzwyż... nie pamiętam pewnie nawet połowy z tego, co on tam pierdolił. Ktoś z c+ powinien poszukać opinii na ich temat w necie (nie tylko w komentarzach na fb), bo jeszcze jak niedzielnym kibicom mogą nie przeszkadzać przy oglądaniu spotkań, tak za wysłanie Telmana do Toronto ktoś powinien beknąć. Żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Kilku piszących o NBA, portal Probasket oraz ten fanpage o Wojtku mają wysłać oficjalne pismo do C+ by coś z tym zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Fajnie, że jest taka inicjatywa, ale ciężko wyobrazić mi sobie co by Wojtkowi coś zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Pokażą Wojtkowi to pismo i pogrożą palcem , a ten zwiesi głowę i pokornie oznajmi: No dobrze, już nie będę gadał głupot ... I odejdzie pogrążony ze smutną miną w siną dal redakcyjnego boxu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Zdjęcie z cyklu: "i jak tam wasze pikselowe straemy wy małe gnojki?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Ciekawe którego dyma Naczelny Lingwista Kraju... Albo który dymie jego ? Edytowane 15 Lutego 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ciekawe którego dyma Naczelny Lingwista Kraju... Albo który dymie jego ? Stawiam na Łopacińskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Zdjęcie z cyklu: "i jak tam wasze pikselowe straemy wy małe gnojki?" Drugi od lewej syn Wojciecha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 pierwszy postęp ;-) podczas prezentacji z nocy Wojtek chciał dać nam odpocząć od jego niebiańskiego glosu przez chwilę nic nie mówił po czym jak go cisza uderzyła w głowę szybko oznajmił, ze to celowo ta cisza bo daje się nam delektować atmosferą w hali w sumie to pierwsza w jego życiu autokrytyka bo można wyciągnąć słuszny wniosek logiczny że jego głos już NIE POZWALA na to! od razu pomysłałem, że jakbym do studia lub hali wział parę flaszek i pozwolił aby do widzów dotarł sound of the game ogarniając krótkimi setami sytuację na boisku byłoby lepiej... o te parę flaszek właśnie tak czy siak WM zjebał bo ciszę zakłócił informacją, że jej celowo nie zagłusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 "Wydarzenia, które nie tylko mrożą krew w żylakach, ale także które przyklejają do parkietu dosłownie..." - podczas tańca maskotek. I już dalej chyba nie muszę oglądać powtórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 mi się podobał opis jeziora które jest tak zimne że aż paruje..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jest tyle eventów w których można wyłaczyć koment lub zamienić na oryginalny, a tu cały czas Wojtek przeszkadza w oglądaniu .. A sprawdzam raz po raz czy nie ma tej opcji. Czasami chcę posłuchać czy to pastora Naismitha czy Magic Johnsona TO NIE! Musi wpierdalać swe fizlofie i czasami skrawek usłyszy no i przeinaczy w dodatku dodając kolejne fizolofie ... Ale też nie miałem wątpliwości że tę ciszę podczas prezentacji szybko zjebie. Więc wielka piątka dla tych komentatorów co szanują oglądających jak i samych sportowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) pozostaje nauka czytania z UST pamiętając o!!! plus Edytowane 15 Lutego 2016 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi