Hennenberg Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 W zasadzie to Wojtek tylko pomylił Ribbentropa z Rittbergerem, czy ktoś jest zaskoczony ? w łyżwiarstwie się skacze no i w koszu przecie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Kurna zaśniedziały jestem z łyżwiarstwa - nie wiedziałem że poczwórnego lutza już robia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 'Kawalerzyści przegrali w tym sezonie po dwóch dogrywkach w Milłokach' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Przed chwilą dowiedziałem się, że Westbrook nazywany jest "nieustannie głodnym huraganem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ja mam fajny cytat z dzisiejszego meczu, ale słucham komentatorów OKC. Micheal Cage tak określił jedną z akcji KD w 1Q: Bus driver move – taking everybody to school. Podoba mi się. Coś takiego mógłby Michałowicz wyłapywać i używać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Michałowicz jest już na takim etapie, że cokolwiek by nie powiedział to będzie beka i szydera, ale solidnie sobie na to zapracował. Do zajezdni a nie do nauki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 https://www.facebook.com/148584675348651/videos/441977116009404/ uruburu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dziś się dowiedziałem, że: -pick Lakers który mają Sixers poleciał do nich za pamiętną wymianę z Bynumem -jedynym graczem Lakers który rozegrał wszystkie mecze sezonu jest Hibbert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 https://www.facebook.com/148584675348651/videos/441977116009404/ uruburu dobry komentarz pod tym widełem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 -jedynym graczem Lakers który rozegrał wszystkie mecze sezonu jest Hibbert Pewnie chodziło mu o mecze w s5, akurat to można wybaczyć, bo poza nim we wszystkich spotkaniach chyba tylko Randle i Russell grali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 'A oto Robert Covington. Dla znajomych Bob, do których sie zaliczamy' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Każdy Robert to Bob czyli ma rację że wszyscy jesteśmy znajomymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 No tak, głupi ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 W kliwlandowie był mecz i podaczas akcji gdzie Kyrie Eleison ratował piłkę i prawie wpadł na kamerzystę przy luini bocznej to skromnośc Wojtka nie wytrzymała i wspomniał że to jakby On miał miejsca tak blisko parkiety przynajmniej na Finałach ligi to dostrzegłby więcej niż niejeden kolega z amerykańskiej stacji ... Cholera że On ma kolegów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Oburęczny tomahałk dżem, po szczelinowo-talerzowym diszpasie https://www.facebook.com/video.php?v=451971931676589 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Pan Wojtek postanowił przybliżyć telewidzom genezę nazwy Clippers. Zdaniem eksperta, wzięła się ona od kalifornijskich postrzygaczy owiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Starsze od c+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Przeczytał ships, zrozumiał sheep, i tak mu zostało. Ale to błędne tłumaczenie funkcjonuje co najmniej od lat 90. i nie tylko Wojtek je propaguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leessek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Po zagraniu Jamesa w meczu z SA: Ależ podanie !!! ................ kowbojskie, z biodra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Kto prowadzi strone na fb "Wojciech Michałowicz & company Złotouści"? Przyznać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi