leeewy Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 O Smithie - no ma 197, może 198cm... i to w butach! Ale w koszykówkę nie gra się na boso. No może jeszcze nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Sądzę, że włodarze czytają te komentarze i specjalnie go trzymają by tylko takie "fanpejdże" rosły w siłę, bo to im napędza oglądalność. nie przesadzajmy ;] Wojciech to taki Szpaku koszykówki. Istna legenda, nie do wyjebania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Może jakby go do łapu capu dać to ochłonie?(skoro czyta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nie wiem czy to będzie dla was pocieszeniem, ale najstarsi górale pamiętają jeszcze komentarz Szaranowicza i jego magiczny duet z Łabędziem. To dopiero było przeżycie - gość kompletnie nie kojarzył graczy, chociaż mecze komentował zazwyczaj z odtworzenia i to jakieś skróty, poza tym był oszalałym dickriderem Jordana i na meczach Bulls zazwyczaj dochodził przy mikrofonie. Tak, że nie ma co narzekać, kiedyś było gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Może jakby go do łapu capu dać to ochłonie?(skoro czyta) w canal + maja swoje lapu capu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 pamiętam raz. nie sprawadzam telegazety, uciekam z budy bo ma być mecz Bulls-Suns z nocy. a tu nieśmiertelny Szarnowicz ... dziś nie będzie meczu.... i film o jordanie i to jego pompatyczne pi****lenie. przez włodka nie przepdałem za jordanem bo wiecznie tylko jordan jordan. jakby grał z samymi hinrichami w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Shit. Po tylu latach rozwiazales mój życiowy rebus dlaczego nie lubiłem Jordana ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 to jest dla mnie niezwykłe WM nie wali baboli w EL Maccabi REAL OCB? unika kontrowersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Wiesz...komentuje Maccabi.Ktoś mógłby posądzić go o antysemityzm,WM woli dmuchać na zimne. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Z dzisiejszego meczu: "Alan Aderson, czyli EjEj"... Przynajmniej nie jest AA ;] Edit: Przed chwilką "Bojan Bogdanovic, zwany BiBi" Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Już nie pamietam dokładnie, ale z czterech czy pięciu słow sklecił zdanie z trzema słowami żółtodziób, debiutant, pierwszoroczniak Chciał wyjaśnić że kolo to rookie No i najlepsze jak ktoś z nim współkomentuje to trudno mu wysłuchać dwa zdania - musi się wpierdalać - makabra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 A ja dziś przy okazji oglądania meczu United z Leicester pomyślałem sobie, co ciekawego potrafiłby wymyślić Wojcio, jakby poleciał w swoim słowotwórstwie przy nazwisku Drinkwater. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ciekawe czy Marcin Wasilewski to byłby 'Em Dablju' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Edit: Przed chwilką "Bojan Bogdanovic, zwany BiBi" Właśnie oglądam powtórkę tego meczu i tam było dokładnie coś takiego ' Bojan Bogdanovic, OCZYWIŚCIE zwany BiBi' i wygląda to jeszcze lepiej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Wiem, że już było ale Valanciunas jako Dżej Wi to naprawdę przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 nie ogladam em-dablju, ale dzis kumpel mi napisal, ze bylo podanie szczelinowe. potwierdza ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Zawsze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Michałowiczowi trzeba oddać jedno - ma dobry głos do prowadzenia relacji. No i czasem mu jakaś ironia wyjdzie. Tylko tak właściwie zastanówmy się - jak nie on, to kto miałby komentować? Nie mam na myśli jakichś nieodkrytych talentów, które na pewno gdzieś są, ale w stajni nc+? Nie ma tam Twarowskiego i Smokowskiego koszykówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Jakiś Dryła czy jakoś tak całkiem nieźle sobie radził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Podanie szczelinowe, talerzowe - cały Wojtek. Ale dzisiaj Łopaciński pozamiatał: 'Carlos Boozer - przede wszystkim świetny obrońca ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi