washko Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 też bym się o Koelnera nie martwił ale jakiś deadline z drugiej strony też by się przydał, nawet na przyszłość w końcu draft o 21 czy 21 30 bo coś spinaker pisał że nie jest pewny, ze swojej strony powiem że mi osobiście pół godziny później też by lepiej pasowało co wy na to? Jak dla mnie może być 21.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 też bym się o Koelnera nie martwił ale jakiś deadline z drugiej strony też by się przydał, nawet na przyszłość w końcu draft o 21 czy 21 30 bo coś spinaker pisał że nie jest pewny, ze swojej strony powiem że mi osobiście pół godziny później też by lepiej pasowało co wy na to? OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhol Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 21:30 spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) napiszę Wam Panowie jedno. planować coś już miesiąc przed w dzisiejszych czasach to niemałe ryzyko. ale wstępnie mi pasuje. jak zmienić nazwę teamu? gey okay mi nie pasuje aaaaaaaa już mam Edytowane 30 Września 2013 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 mówiłem że da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 mówiłem że da radę No i miałeś rację.wysłałem dziś trzecią wiadomość do lynna. Ostatnią. Jak się nie zjawi do środy, to dostaniemy zastępstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Mnie jak coś 21:30 też pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Mnie jak coś 21:30 też pasuje To dla mnie jasne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 czyli ustalony czas i miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 czyli ustalony czas i miejsce? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Mamy komplet i draftujemy 20.10, g. 21:30 (nick na tym forum - nazwa zespołu): a) washko - Wazki Wroclaw e-nba Maciek9020 - Heisenberg's Crew c) goozman - BukkakeNii d) radziob - Warsaw Celtics e) ignazz - Hell Antonio Ostrygi f) Cisza - Money Gang g) devilnevercry - DevastationTeam h) MarySixers - MarySixers i) Dhol - Milwaukee Bucks j) Raffu - Nuggets Nation k) Axd - Obrońcy Krzyża l) spinaker - Energy Team ł) Piter05 - HIT SQUAD m) Koelner - Vae Victis n) Kacperro - Kacper's Team Edytowane 3 Października 2013 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Czyli 20 Października godz. 21:30. Bardzo bym prosił o przypomnienie na PM jak się będzie ta data zbliżała Przydałoby się jeszcze zmienić czas na wybór do 20 sek (na mockach jest 30 i to przesada). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Czyli 20 Października godz. 21:30. Bardzo bym prosił o przypomnienie na PM jak się będzie ta data zbliżała To moze sekretarka Washko zadzwoni do Twojej sekretarki i jakos sie dogadają? Moja sekretarka juz jest zajeta pilnowaniem chłopaków w mojej lidze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 To moze sekretarka Washko zadzwoni do Twojej sekretarki i jakos sie dogadają? Moja sekretarka juz jest zajeta pilnowaniem chłopaków w mojej lidze ;-) W życiu. Moja sekretarka jest po mojej stronie i woli, żeby Maciek licytował wg listy (najlepiej tej z yahoo), a nie osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Przydałoby się jeszcze zmienić czas na wybór do 20 sek (na mockach jest 30 i to przesada). Pozdro Wg mnie to nie jest dobry pomysł, bo i tak jest mało czasu na myślenie, a skrócenie go spowoduje, że wszystko się będzie działo za szybko. Nie jest przecież celem wybrać, tylko wybrać dobrze, czyli w sposób dopasowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 To świetny pomysł. Miałem okazję przetestować to niedawno w jednej lidze i dużo bardziej mi pasowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhol Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 30 sekund to duzo za duzo. Po kazdym bidzie zostaje z powrotem min. 10sek prawda? To daje wystarczajaco czasu do namyslu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Akurat to jest czysto techniczne ustawienie aukcji, wiec nie widze problemu by byly roznice miedzy ligami... ale moje zdanie jest takie, ze 30 sekund na wywolanie to w sam raz... w mockach sie to dluzy bo nie ma wszystkich i sie nad niczym nie zastanawiasz... na drafcie bedzie wiecej do analizowania. Zas jesli cos skracac to czas na podbicia z 30 sekund do 20... bo kazdy i tak czeka na ostatnie sekundy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Dla jasności -ja pisałem o czasie na bid, bo czasu na wywołanie nie da się skrócić poniżej 30 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Założylem ankietę na stronie ligi, więc możecie głosować za czasem na bid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi