Skocz do zawartości

Wszelakie Dyskusje Miedzyligowe

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba jednak nie, bo w II west brakuje jednej osoby.

Tym lepiej dla mojej puenty odnosnie wczesnosci deadlineow;-)

Organizacyjnie najgorsze sa te kombinacje nie dolaczyl + nie przeczytal zadnego PMa + nie odezwal sie ani do komisza ani do mnie ani na forum + [opcjonalnie] dawno nie byl na forum.

Edytowane przez wiLQ

Shevcu jest ze mną w East i już dołączył, a w West brakuje MKA.

To moj blad, ktory edytowalem w poscie wyzej i to w takim razie grozniejsza sytuacja niz mi sie wydawalo.

Ze strony pozytywnej wyjasnilo sie sporo w III North gdzie pozornie wygladalo to najgorzej [3 brakowalo].

Wyszedl z tego serial z zycia komisza ;-)

W South brakuje gościa, który nie czyta pmów, ale za to był dziś na forum...

szajman8? EDIT: na Yahoo juz masz komplet, wiec prosba bys uzupelnil kto prowadzi ktora druzyne.

Mój olewus to chyba Tru Warier (III Pacific)

Chyba? Tego musimy byc pewni ;-) Jakby co w zeszlym sezonie on na Yahoo nie byl Michal tylko Freddy. Edytowane przez wiLQ

Co z uczestnikami którzy nie dołączyli do swoich lig i nie dali znaku życia? Olaliśmy ludzi którzy spóźnili się jeden dzień z potwierdzeniem udziału i to bez żadnego wpisu w regulaminie, a czekamy na osoby które zgodnie z regulaminem powinny być już zastąpione.

Edytowane przez Dig

Co z uczestnikami którzy nie dołączyli do swoich lig i nie dali znaku życia? Olaliśmy ludzi którzy spóźnili się jeden dzień z potwierdzeniem udziału i to bez żadnego wpisu w regulaminie, a czekamy na osoby które zgodnie z regulaminem powinny być już zastąpione.

Pisaliście na maila MKA z Yahoo? Nie do wiary, że gość gra od X lat i znika ot tak w trakcie organizacji.

Mi bardziej chodzi o wpis w regulaminie, bo jak go nie stosujemy to go wykreślmy lub zmieńmy treść. Ja bym jeszcze poczekał na takie osoby, ale jeśli przy potwierdzeniach trzymaliśmy się kurczowo dat, to czemu teraz ma być inaczej.

Wlasnie pisze w tej sprawie posta w watku o regulaminie ;-)

Tak informacyjnie zaktualizowalem pierwszego posta w tym watku o wszystkie linki i znane daty na ten sezon.

W sumie ladnie wyszlo bo tylko II West i III Atlantic maja ten sam termin, a to inny poziom drzewka, wiec powinno wyjsc idealnie dla ewentualnych transferow [ktore na pewno beda bo nie wszystkim pasuja te wybrane daty]. Do tego w tym sezonie chyba nietypowo jest wiecej wczesnych draftow i co zaskakujace tylko jeden w ostatnich kilku dniach przed startem sezonu, a to byl zwykle goracy okres.

Plus rzucilo mi sie w oczy, ze w 4 z ostatnich 5 lat mielismy niemal identyczny rozmiar rozgrywek ;-)

Edytowane przez wiLQ