szkoda-czasu Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Odnosnie wrzucenia projekcji we wszystkich ligach to mam juz przygotowany plik z nimi, ale z opisami wszystkich lig sie nie mam szans wyrobic bez ostrego skracania swojego snu, wiec wybaczcie, ale dorzuce je jutro [tzn technicznie po rozpoczeciu sezonu, ale nie bede zwracal uwagi na to co sie wydarzylo w NBA bo dane pozostana bez zmian jak z dzisiaj]. kiedy reszta lig, bo chyba w kilku się pojawiły twoje projekcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 kiedy reszta lig, bo chyba w kilku się pojawiły twoje projekcje?Dzis wieczorem. Gdyby to nie bylo oczywiste po godzinach wrzucania tych postow wczoraj sie nie wyrobilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 https://twitter.com/LRam2/status/921455042976145409 Właściciele Kawhiego chyba powoli mogą czuć się oszukani przez brak informacji od Spurs... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) Właściciele Kawhiego chyba powoli mogą czuć się oszukani przez brak informacji od Spurs...O ile szerzy sie niewygodna dla nas tendencja z unikaniem podawania dat kiedy zawodnik moze wrocic to nie do konca sie zgodze z tym oszukaniem bo byly dosc jasne sygnaly/wskazowki, ze cos jest nie tak - wczesne skreslenie go z calego preseason [przed wszystkimi draftami] oraz z meczu rozpoczecia [przed draftami w ostatnim weekendzie]. Edytowane 20 Października 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 O ile szerzy sie niewygodna dla nas tendencja z unikaniem podawania dat kiedy zawodnik moze wrocic to nie do konca sie zgodze z tym oszukaniem bo byly dosc jasne sygnaly/wskazowki, ze cos jest nie tak - wczesne skreslenie go z calego preseason [przed wszystkimi draftami] oraz z meczu rozpoczecia [przed draftami w ostatnim weekendzie]. Chodzi o brak timetable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Mnie Pop oszukał, jeszcze 1.10 mówił o części preseason, dzień przed draftem, że nie wiadomo czy w preseason czy nie wróci. dziadyga jeden. Też go wziąłem w wężykowej lidze... Masakra. 60 meczy to max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 U mnie w jednej z lig mam Hayward, CP3 i Leonarda Wysłane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 U mnie w jednej z lig mam Hayward, CP3 i Leonarda Wysłane z Tapatalka Jednym słowem już się na niej nie musisz skupiać Ja w 1 Kawhiego, w drugiej CP3, Gordona na szczęście nie mam Za to z Kawhim mam już łącznie 8 z 15 graczy z INJ... Owszem kilku jak Whiteside czy Turner raczej na chwilę, ale innych na dluzej. Ogólnie sporo urazów na starcie i w preseason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) U mnie w jednej z lig mam Hayward, CP3 i Leonarda Wysłane z Tapatalka u mnie w jednej mam/miałem Haywarda, Mirotica, Leonarda, Hassana, Mylesa Turnera (oraz Thomasa, ale go wybierałem z myślą o wrzuceniu na INJ slot). w lidze h2h... ;] Edytowane 21 Października 2017 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 u mnie w jednej mam/miałem Haywarda, Mirotica, Leonarda, Hassana, Mylesa Turnera (oraz Thomasa, ale go wybierałem z myślą o wrzuceniu na INJ slot). w lidze h2h... ;]Ciekawa taktyką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Thomas mirotic morris. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Ważniejsi gracze z nowymi pozycjami: Austin Rivers LAC - PG,SG,SF Kyle Kuzma LAL - SF,PF Allen Crabbe Bkn - PG,SG,SF Draymond Green GS - SF,PF,C John Collins Atl - PF,C Josh Richardson Mia - PG,SG,SF Milos Teodosic LAC - PG,SG Ben Simmons Phi - PG,SF,PF E'Twaun Moore NO - PG,SG,SF Yahoo się rozkręca: Otto Porter Was - SF,PF Marquese Chriss Pho - PF,C Jayson Tatum Bos - SF,PF Julius Randle LAL - PF,C Yogi Ferrell Dal - PG,SG Dario Saric Phi - SF,PF,C Wilson Chandler Den - SG,SF,PF Kelly Olynyk Mia - PF,C Paul George OKC - SG,SF,PF P.J. Tucker Hou - SG,SF Marcus Smart Bos - PG,SG Domantas Sabonis Ind - PF,C Jordan Bell GS - PF,C Donovan Mitchell Uta - PG,SG Markelle Fultz Phi - PG,SG Dennis Smith Jr. Dal - PG,SG Terry Rozier Bos - PG,SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Saric na C? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Saric na C?No a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Kontuzja Davisa to coś poważnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Chyba nie. Ale pewnie mecz dwa czy trzy pauzy bedzie. Nie mam pewnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Kontuzja Davisa to coś poważnego? Chyba nie. Ale pewnie mecz dwa czy trzy pauzy bedzie. Nie mam pewnosciA do tego spartolony wczorajszy wystep... taki "urok" opierania skladu na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 A do tego spartolony wczorajszy wystep... taki "urok" opierania skladu na nim. #pamiętamy mój legendarny sezon Never again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Tak przy okazji odnośnie wymian. Jesteśmy po tygodniu rozgrywek, a na poziomach I-III były...trzy wymiany ...2 w IIINorth i 1 w IIWest jakiś nowy trend? Jak dobrze kojarzę w poprzednich sezonach było zdecydowanie więcej wymian. Na poziome lig IV też 3 wymiany w tym 1 zawetowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Tak przy okazji odnośnie wymian. Jesteśmy po tygodniu rozgrywek, a na poziomach I-III były...trzy wymiany ...2 w IIINorth i 1 w IIWest jakiś nowy trend? Jak dobrze kojarzę w poprzednich sezonach było zdecydowanie więcej wymian. Na poziome lig IV też 3 wymiany w tym 1 zawetowana. Nie ma kogo wymieniać, bo same kontuzje i wyskoki góra dół. Edytowane 26 Października 2017 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi