Dig Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 W II na szczescie sie juz zebral choc tez dopiero wczoraj[!] Chyba jednak nie, bo w II west brakuje jednej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Chyba jednak nie, bo w II west brakuje jednej osoby.Tym lepiej dla mojej puenty odnosnie wczesnosci deadlineow;-) Organizacyjnie najgorsze sa te kombinacje nie dolaczyl + nie przeczytal zadnego PMa + nie odezwal sie ani do komisza ani do mnie ani na forum + [opcjonalnie] dawno nie byl na forum. Edytowane 17 Września 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Shevcu jest ze mną w East i już dołączył, a w West brakuje MKA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Shevcu jest ze mną w East i już dołączył, a w West brakuje MKA.To moj blad, ktory edytowalem w poscie wyzej i to w takim razie grozniejsza sytuacja niz mi sie wydawalo. Ze strony pozytywnej wyjasnilo sie sporo w III North gdzie pozornie wygladalo to najgorzej [3 brakowalo]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 W South brakuje gościa, który nie czyta pmów, ale za to był dziś na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Mój olewus to chyba Tru Warier (III Pacific) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Wyszedl z tego serial z zycia komisza ;-) W South brakuje gościa, który nie czyta pmów, ale za to był dziś na forum...szajman8? EDIT: na Yahoo juz masz komplet, wiec prosba bys uzupelnil kto prowadzi ktora druzyne. Mój olewus to chyba Tru Warier (III Pacific)Chyba? Tego musimy byc pewni ;-) Jakby co w zeszlym sezonie on na Yahoo nie byl Michal tylko Freddy. Edytowane 17 Września 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ze mna nie bylo zle. Po prostu najpierw zeobilem ankiete, ajtywny jestem tylko na samym koncu dolaczylem do ligi. Ale w east juz komplet i nawet termin draftu ladnie nam sie zarysowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Chyba? Tego musimy byc pewni ;-) Jakby co w zeszlym sezonie on na Yahoo nie byl Michal tylko Freddy. W takim razie to on. Ostatnia aktywność na forum 8 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Co z uczestnikami którzy nie dołączyli do swoich lig i nie dali znaku życia? Olaliśmy ludzi którzy spóźnili się jeden dzień z potwierdzeniem udziału i to bez żadnego wpisu w regulaminie, a czekamy na osoby które zgodnie z regulaminem powinny być już zastąpione. Edytowane 19 Września 2017 przez Dig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Co z uczestnikami którzy nie dołączyli do swoich lig i nie dali znaku życia? Olaliśmy ludzi którzy spóźnili się jeden dzień z potwierdzeniem udziału i to bez żadnego wpisu w regulaminie, a czekamy na osoby które zgodnie z regulaminem powinny być już zastąpione. Pisaliście na maila MKA z Yahoo? Nie do wiary, że gość gra od X lat i znika ot tak w trakcie organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Mi bardziej chodzi o wpis w regulaminie, bo jak go nie stosujemy to go wykreślmy lub zmieńmy treść. Ja bym jeszcze poczekał na takie osoby, ale jeśli przy potwierdzeniach trzymaliśmy się kurczowo dat, to czemu teraz ma być inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Co z uczestnikami którzy nie dołączyli do swoich lig i nie dali znaku życia? Olaliśmy ludzi którzy spóźnili się jeden dzień z potwierdzeniem udziału i to bez żadnego wpisu w regulaminie, a czekamy na osoby które zgodnie z regulaminem powinny być już zastąpione. Mi bardziej chodzi o wpis w regulaminie, bo jak go nie stosujemy to go wykreślmy lub zmieńmy treść. Ja bym jeszcze poczekał na takie osoby, ale jeśli przy potwierdzeniach trzymaliśmy się kurczowo dat, to czemu teraz ma być inaczej.Wlasnie pisze w tej sprawie posta w watku o regulaminie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Tak informacyjnie zaktualizowalem pierwszego posta w tym watku o wszystkie linki i znane daty na ten sezon. W sumie ladnie wyszlo bo tylko II West i III Atlantic maja ten sam termin, a to inny poziom drzewka, wiec powinno wyjsc idealnie dla ewentualnych transferow [ktore na pewno beda bo nie wszystkim pasuja te wybrane daty]. Do tego w tym sezonie chyba nietypowo jest wiecej wczesnych draftow i co zaskakujace tylko jeden w ostatnich kilku dniach przed startem sezonu, a to byl zwykle goracy okres. Plus rzucilo mi sie w oczy, ze w 4 z ostatnich 5 lat mielismy niemal identyczny rozmiar rozgrywek ;-) Edytowane 20 Września 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Tiaaaa. I moja liga oczywiście draftuje jako pierwsza Natomiast większość i tak będzie draftowała praktycznie bez większej wiedzy na temat preseason, wiec bardzo mnie ciekawi czy łatwiej będzie trafić prospekta, czy wręcz przeciwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Tiaaaa. I moja liga oczywiście draftuje jako pierwsza Natomiast większość i tak będzie draftowała praktycznie bez większej wiedzy na temat preseason, wiec bardzo mnie ciekawi czy łatwiej będzie trafić prospekta, czy wręcz przeciwnie. Zależy którego prospecta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 chyba mieliśmy 1 draft w lidze. wyniki w IV Florida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Mielismy. Widzialem wyniki. Nie wychwycilem jakis szokujacych cen ale jednak bylo troche roznic w stosunku do tego jakie ceny widzialem w mock draftach. Biore jednak poprawke na to ze to IV liga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Draft bez 2ch Gmow. Jednemu z nich zostało 73$ Wysłane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Bez sensu taki draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi