wiLQ Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Mamy komplet! W sumie 135 GMow z czego 105 w III. Ladnie. Takze teraz pozostaja tylko pytania czy wszyscy stawia sie na draft, ilu graczy odpusci w sezonie, a ilu zostanie zarazonych FB na dluzej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 wiLQ wrzcisz tu zbiorcza informacje o tym kiedy jaka liga ma draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Juz to dawno zrobilem w pierwszym poscie tego watku ;-) Przynajmniej na tyle na ile moglem to ustalic. Takze zapowiadaja nam sie dwie fale wynikow i dyskusji po 3 draftach 13-14X i po nastepnych 4 po 20X... ale najpierw bedziemy mieli wstep 9X od II, a jako wisienka na torcie draft 27X w III Ł. Edytowane 5 Października 2013 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 dzięki. nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 wiLQ a widzę że u nas stawił się właśnie "rehus 1 zastapiony przez BlackMamba 1" co z nim teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 wiLQ a widzę że u nas stawił się właśnie "rehus 1 zastapiony przez BlackMamba 1" co z nim teraz ? Tak to jest jak się ustala termin na zapisy do 7.X, a potem w połowie tego czasu są już zakładane ligi i ustala się terminy zgłoszeń gdy do startu NBA jeszcze kilka tygodni. Niepotrzebny pośpiech teraz będzie tworzył problemy. Nawarzyło się piwa to teraz je trzeba wypić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Zapisy wciaz sa otwarte... takze akurat to sie nie zmienilo. Natomiast wyskoczyl nam niespodziewany problem z dlugim czekaniem az ludzie dolacza do ligi i sie wypowiedza o pasujacym terminie... ale skoro zostal ledwo tydzien do pierwszych draftow to uwazam, ze decyzje trzeba bylo podjac, a nie czekac na ostatnia chwile czy moze sklady beda pelne czy nie. Bo tak kazdy ma na spokojnie minimum tydzien na przygotowania wiedzac gdzie jest i na jakich zasadach. Odnosnie rehusa to szkoda, ze dopiero teraz sie zorientowal, ale po kilku PMach przez tydzien wg mnie moze miec pretensje tylko do siebie... chociaz na dobra sprawe to nic straconego bo jak wciaz chce zagrac w lidze roto to go moge dopisac do IV. Edytowane 5 Października 2013 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nixon Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 BoGo z Ó też się odnalazł, odsyłam go w kierunku zapisów do IV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Juz dal mi znac na privie zebym go dopisal takze chetnych do IV przybywa... ot niekoniecznie nowych ;-) A czy powinien byc z tego jakis moral na przyszloroczna organizacje? W tym roku nie bardzo byl na to czas, ale jak mozna to trzeba czekac dluzej niz tydzien na dolaczanie do Yahoo? Czy moze trzeba bedzie wyrazniej zaznaczac kiedy bedzie termin na dolaczanie do Yahoo i po jakim czasie zastepujemy luki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Juz dal mi znac na privie zebym go dopisal takze chetnych do IV przybywa... ot niekoniecznie nowych ;-) A czy powinien byc z tego jakis moral na przyszloroczna organizacje? W tym roku nie bardzo byl na to czas, ale jak mozna to trzeba czekac dluzej niz tydzien na dolaczanie do Yahoo? Czy moze trzeba bedzie wyrazniej zaznaczac kiedy bedzie termin na dolaczanie do Yahoo i po jakim czasie zastepujemy luki? Ja myślę, że po prostu od września przyjmować zapisy, a w kwietniu (i może na ogólnych forach w trakcie finałów) przypomnieć, żeby Ci, którzy chcą grać dalej (lub chcą się zgłosić jako nowi) już wtedy zgłaszali się. W końcu uruchomienie lig na yahoo nie ma do końca związku z naszą organizacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Oj nie, wg mnie miedzy kwietniem, a wrzesniem mozna tyle razy zmienic zdanie czy zwyczajnie zapomniec, ze to strata czasu cos robic po sezonie regularnym poza wstepnym skladem lig i dopiero we wrzesniu zbierac potwierdzenia. Ale w sumie beda istotne roznice za rok bo nie dosc, ze pewnie nie bedzie rownie dlugiej dyskusji o wygladzie rozgrywek to jeszcze wiecej lig bedzie moglo zaczac sie wewnetrznie organizowac bez czekania na reszte tak jak sie to stalo z I i II w tym sezonie. W zwiazku z tym za rok czas na dolaczenie na Yahoo powinien byc duzo dluzszy. Chociaz poziom IV moze oferowac podobne problemy co tegoroczny III bo bedzie zalezny od liczby chetnych... takze trzeba bedzie doliczyc czas na dolaczanie do lig na Yahoo czego w tym roku nijak nie przewidzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Zdanie zmieniać można, ale jak się przypomni ekipie w kwietniu i czerwcu, że od września mają się zgłaszać, to jest większa szansa, że nie zapomną, niż gdyby tego nie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Dzisiaj bedzie pierwszy draft w rozgrywkach [w lidze II, godz 22] i w zwiazku z tym sie zastanawiam... jakie powinnismy miec podejscie do wrzucania wynikow? Niech beda w watku danej ligi? Tutaj? W osobnym watku tylko z wynikami? A moze w ogole nie powinno ich byc na forum bo kazdy moze sobie zajrzec na Yahoo? Przynajmniej takie bylo zalozenie odnosnie upubliczniania lig... moze tylko link do wynikow wystarczy? Tym bardziej, ze tutaj wychodzi dlugi post, a na Yahoo mozna sobie sortowac... Hmmmm, wlasciwie to sam sie przekonalem co bym chcial, ale teraz pytanie czy sie z tym zgadzacie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Może edycja pierwszego posta i umieszczenie wyników draftów wszystkich lig tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 link do wyników w pierwszym poście tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Według mnie link wystarczy, każdy może sobie zajrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Zdecydowanie link wystarczy. Przejrzyste i wygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 rukwa ślepak ze mnie, ofc też miałem na myśli linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 dajcie cały wynik bo mi w robocie yahoo nie działa i nie zobaczę a jak nie da rady to poproszę wilqu wyślij mi na PM wynik jak tylko będziesz mógł z góry wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 OK, wrzucilem linki w 3 miejsca - w pierwszym poscie tego watku, mock draftow i ligi II. W tym ostatnim jest tez link do wklejonych wynikow na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi