Skocz do zawartości

Nowy sezon w NCAA. Kentucky vs Kansas?

ignazz

KTO MISTRZEM NCAA  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. KTO MISTRZEM NCAA

• Kansas z Wigginsem
      20
    • Kentucky z Randle'em
      9
    • Inna ekipa
      14

Rekomendowane odpowiedzi

ja zrobiłem to samo tyle że użylem hot spot shielda i też dało się bez problemu oglądąc. Tyle ze po pewnym czasie napisali że skoczył sie mój live pass i musze wybrać jakiś tv provider np. AT&T itp.
Nie wiecie czy mozna to także obejść ? Co do ogladanie to jakośc była mega, robiłem juz tak w poprzednich latach tyle że wtedy nie oglądałem aż tylu meczu i nie mialem problemów takich jak teraz

Ja Kansas out miałem na dobrym szczeblu, ale na wygraną Duke, bo wypełniłem w trybie all or nothing, a liczyłem na bardzo dobry turniej Parkera, beka ze mnie.

Za to mój trik z Syracuse sprawdził się jak zawsze, ale żeby był z niego jakiś pożytek, to nie można wdupcyć połowy bracketa w pierwsze 2 dni.

miałem dać znać czy wyczyszczenie przegladarki pomoże. No więc udało sie, dalej można ogladać :D Dzieki SkoczekS1 za podsuniecie pomysłu, nie pomyślałbym że tak prostą metodą się uda ;) Nastepne top prostpecty zakońćzyły gre, teraz wichita pyknie Kentucky i Randle i bracia harrison też pojadą do domu... Ale poczekamy i zobaczymy co się bd działo.

Spoko fajnie, że ktoś może oglądać mecze w HD, bo u mnie coś nie łapie na różnego rodzaju zmieniaczach IP.

Dayton-Stanford w Sweet Sixteen -tego chyba nikt nie przewidział. :smile:

A próbowałeś http://www.ncaa.com/march-madness-live/ + addon hola.org? - u mnie śmiga bez problemu.

Ps. Co się nasłuchałem po wtopie Duke, że Parker, którego bardzo chciałbym zobaczyć w Celtics to taka sama miękka pipka jaką długo był samiwieciekto :) Dziś z przyjemnością patrzyłem na clutch-4pkt Wigginsa :)