Skocz do zawartości

Nowy sezon w NCAA. Kentucky vs Kansas?

ignazz

KTO MISTRZEM NCAA  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. KTO MISTRZEM NCAA

• Kansas z Wigginsem
      20
    • Kentucky z Randle'em
      9
    • Inna ekipa
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Sędziowanie od samego początku było aptekarskie dlatego Jefferson i Parker mieli problemy z faulami. Nie zmienia to faktu, że walczyli do końca i ogólnie rzecz biorąc zaprezentowali się lepiej niż Cuse.

Za 20 dni rewanż

Edytowane przez SkoczekS1

trochę off-top, ale ciekawy tweet Givony'ego

https://twitter.com/DraftExpress/status/429308804560592896

Niech spierdala, "polska myśl szkoleniowa" ftw. W każdej dyscyplinie.

Ja, gdybym był small time mi;lionerem, otworzyłbym szkółkę, do której zwoziłbym przerośnietych murzynów z Afryki. Tam jest dopiero untapped potential.

Do dzisiaj myslalem ze top prospectem nadal jest Wiggins a tu jest gadka o jakims Joelu Embiid. Sprawdzilem go sobie i...

typ wyglada jak polaczenie Hakeema z Admiralem. 7 footer ktory zawstydzilby niejedna baletnice swoja gibkoscia, fuck me!
Nie wiem gdzie ten chlopak wyladuje. Bucks, Magic, Lakers czy 76ers, nie obchodzi mnie to bo i bede pierwszym ktory wskoczy na bandwagon.

Najbardziej chcialbym go zobaczyc w Celtics

Do dzisiaj myslalem ze top prospectem nadal jest Wiggins a tu jest gadka o jakims Joelu Embiid. Sprawdzilem go sobie i...

typ wyglada jak polaczenie Hakeema z Admiralem. 7 footer ktory zawstydzilby niejedna baletnice swoja gibkoscia, fuck me!

Nie wiem gdzie ten chlopak wyladuje. Bucks, Magic, Lakers czy 76ers, nie obchodzi mnie to bo i bede pierwszym ktory wskoczy na bandwagon.

Najbardziej chcialbym go zobaczyc w Celtics

Pierwszym? W banwagonie juz teraz jest pol forum. Embiid zagra w Los Angeles Lakers. Zapiszcie to

ale o jakim bandwagonie wy mówicie? to już nie można kibicować chłopakowi?

Nie można, bo jest za dobry i wszyscy mu kibicują...

Jestem właśnie po meczu Oklahoma State-Iowa State i przez długi czas zapowiadało się na pewne zwycięstwo Cyclones, a ja miałem już pisać o tym jaki to słaby mecz Smart rozegrał (znowu), ale w drugiej połowie się obudził. Co prawda dalej gra jakoś niepewnie i spudłował dwa rzuty na zwycięstwo w 3OT, ale trochę dobrego kosza pokazał.

btw. BIG 12 jest szalenie mocne w tym sezonie. 8 druzyn w March Madness? Według mnie jest to możliwe.