Siner Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jeżeli o mnie chodzi, to może być spokojnie 20.30 i 21. Jeżeli chłopakom pasuje bardziej 21, to nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Crap, pomylilem nicki z 23 na koncu... i sluszna uwaga, ze lepsze auto na koniec niz na poczatek. Nie pamietam z czego wynikala prosba bulka, wiec go zapytalem czy 21 pasuje i przestawilem na ta godzine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Wyszła taka sytuacja, że o 21 mam inny draft, ale jesli wszystkim pasuję, będę musiał próbować ogarnąć oba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 heh, jak to wyszla taka sytuacja? Przeciez wiedziales, ze tego dnia jest draft tej ligi ;-( Ledley napisal, ze ma draft 19.10, wiec przelozyc tez nie bardzo jest jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Hmn... zakładając że u nas termin został ustalony wcześniej to raczej tamten drugi powinieneś próbować przełożyć. Albo rzeczywiście ogarniać na dwa fronty, jak zdołasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 To jest liga taka, że nie miałem możliwości reagowania. Dostałem zaproszenie na udział z odgórnym terminem draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Wygląda więc na to że przyjąłeś propozycję z innej ligi mimo wcześniejszej wiedzy o drafcie w naszej. Ogarniaj w takim razie oba lub sobie wybierz na którym Ci bardziej zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 bulek ogarniesz oba, wyobraź sobie że to blondynka i brunetka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 To odpadnie w 1 rundzie ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Nie no spoko, postaram się ogarnąć oba, nie będę forsował na siłę zmiany terminu - - - Updated - - - A tak w ogóle to nie liczcie, że jeśli jakiś draft potraktuję ulgowo, to akurat ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Taaa, wiem, o jakiej lidze mowa. Wlasnie z powodu konfliktu terminow ja sie nie zdecydowalem na udzial w tym roku. Ale koncept wyglada ciekawie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Tzn w jakim koncepcie zostaliscie uwiklani? Nie ladnie tak rozbudzac ciekawosc bez rozwiniecia o co chodzi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ty ciekawość zawiesiłeś na kołku, chowając się przed zawsze dobrze Ci życzącymi kolegami z fbbest, więc cóż ja na to mogę poradzić :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 mam zle ustawiona strefe czasowa, czy draft zaczyna sie w niedziele o 12 w nocy? SundayOctober 20 12:00pm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Jesli mamy byc liga I to nawet godzina musi byc hardcorowa ;-) A powazniej, raczej zla strefa czasowa... zreszta najlepiej sprawdz odliczanie na stronie glownej. Wysylam to o godzinie 22:30 i na Yahoo jest "2 days 22:30:00 left until your draft " co by sie zgadzalo na godzine 21 w niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Witamy nowy design! Dziś deszcz draftów a tu forum nie działało, mam nadzieję że u nas będzie bez automatów Gorączka niedzielnej nocy się zaczyna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Draft trwa, ale już można powiedzieć, że to był... dziwny draft.. zobaczycie po wynikach edit: właśnie Oladipo poszedł po 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek J. Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 edit: właśnie Oladipo poszedł po 18 Zatem pobiliście dotychczasowy rekord z III Ę. Tam był za 16. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Boję się zapytać po ile Howard Ale z chęcią zobaczę wyniki draftu, przydadzą się jako materiał dydaktyczny na za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Spoźniłem się parę minut i na dzień dobry zobaczyłem u siebie przepłaconych do granic mozliwości Paula i Hardena. Dalej to już wiele wyczarować nie mogłem. Praktycznie zanim weszłem na draft to już spadłem, ale jakaś szansa jednak jest: Sopockie Trefliki Budget $200 1. (3) James Harden (Hou - SG,SF) $67 2. (5) Chris Paul (LAC - PG) $68 3. (42) Michael Carter-Williams (Phi - PG) $4 4. (89) Spencer Hawes (Phi - C) $12 5. (98) Tyreke Evans (NO - SG,SF) $8 6. (103) Danny Granger (Ind - SF) $6 7. (104) Chris Kaman (LAL - PF,C) $9 8. (106) Zach Randolph (Mem - PF,C) $13 9. (129) Dion Waiters (Cle - SG) $7 10. (161) Isaiah Thomas (Sac - PG) $2 11. (166) Emeka Okafor (Was - C) $1 12. (176) Jared Dudley (LAC - SG,SF) $1 13. (189) Bismack Biyombo (Cha - C) $1 Unused $1 Spuści się Biyombo, bo psuje mi wolne i zobaczymy co z tego wyniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi