BiałaCzekolada Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Knicks to Denver Wschodu. I co najlepsze, to Melo nie ma tu nic do rzeczy. Normalnie mógłbym napisać "Clippers", ale dam Paulowi jeszcze jedną szansę, bo warunki wreszcie Jaśnie Pan ma bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Melo ponoć chce Rondo ale chyba to tylko plotka . Wogóle chyba już mało osób wierzy że Melo za rok zostanie w NY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 i gdzie pojdzie, do majami za minimum??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Do Lakers za 100/4 podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 hehehehe co za czasy nastały. Dla wielkich Lakers wybawieniem ma być Melo. W ich temacie to juz się pojawiło, teraz przychodzą tutaj z tym swoim planem 2014 i " nie chcem Melo, ale muszem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 hehehehe co za czasy nastały. Dla wielkich Lakers wybawieniem ma być Melo. W ich temacie to juz się pojawiło, teraz przychodzą tutaj z tym swoim planem 2014 i " nie chcem Melo, ale muszem" przypuszczam że ani managementowi lakers ani rozsądnym ich fanom się tak nie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 http://m.espn.go.com/general/story?storyId=9463967&city=newyork&src=desktop&wjb oczywiście na Stephen A. Smith'a trzeba wziąć poprawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 a czy ja dobrze przeczytałem że za Bargsa NY oddało Novaka Cambymana Richardsona i pick pierwszorundowy i dwa drugorundowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 ponoć Knicks zainteresowani Mettą, nie wiem czy to dobry deal co prawda w rotacji jest miejsce po Novaku ale nie wiadomo co ten koleś odwali w tym sezonie, a trójki to on już dwano nie miał pewnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Za Mettą nie nadążysz, dzisiaj coś sapnął, że już nigdzie w NBA nie zagra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Ogladal moze ktos dzisiaj spotkanie Knicks? Hardaway tak samo wam sie podobal czy tylko mi sie cos pomieszalo ? Edytowane 13 Lipca 2013 przez Truth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 karpik wiesz na ten temat coś więcej? http://www.nypost.com/p/blogs/backpage/turned_knick_davis_says_weeks_pretty_k3hxHfjx1j0t8Uh12jvkyI#axzz2YrlyfQEG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 mi się wydaje czy ten Hardaway niczym się nie róźni od Rivers? poza tym że jest młodszy i bardziej czarny... - - - Updated - - - poza tym Shumpert nieźle punktuje w tej SL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 mi się wydaje czy ten Hardaway niczym się nie róźni od Rivers? poza tym że jest młodszy i bardziej czarny...Dobrze napisałeś, wydaje ci się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 no to jak juz się odezwałeś to oświeć mnie w czym jest lepszy? na razie za dużo go nie widziałem więc mało wiem ale nie krępuj się i podziel się wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Artest jest już FA. Grunwald podobno już rozmawiał z jego agentem, na razie nic pewnego, ale raczej Ron wraca do NY. Poza tym fajny nawet ten Toure Murry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 no ponoć już jest http://basketball.realgm.com/wiretap/228916/Metta-World-Peace-Agrees-To-Two-Year-Deal-With-Knicks, Iman-Ron to chyba nie najgorzej w obronie jeszcze w dodatku z Tysonem za pleacami? przynajmniej na papierze, zobaczymy jak w praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) szczerze nie chciałem go NYK, ale trudno zobaczymy co pokaże ten ''Światowy Pokój" ... edit: JR Smith będzie pauzował przez 3-4 miesiące, operacja kolana. ,,Super wiadomość ehh,, Edytowane 16 Lipca 2013 przez skejcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 szczerze nie chciałem go NYK, ale trudno zobaczymy co pokaże ten ''Światowy Pokój" ... edit: JR Smith będzie pauzował przez 3-4 miesiące, operacja kolana. ,,Super wiadomość ehh,, jebańcy są mega sprytni... najpierw negocjace kontraktu potem podpis potem operacja.... nie ma się co dziwić bo każdy by tak zrobił tylko czemu kluby dają się tak r$chać za każdym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Prigioni i Artest w jednej szatni po meczu to trochę za dużo. To jak wsiąść do samolotu w krótkim rękawku w Kinszasie i wysiąść kilkanaście godzin później we Władywostoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi