samekontuzj Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Tak się zastanawiam jak tam u nich chemia. h2so4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Chyba NYK dali sobie dzisiaj rzucić jednego z bardziej frajerskich GW w historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 To wygląda na jakiś sabotaż Dżizus kurywa ja pi****le. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Jakbym nie wiedział, że Knicks nie mają picku w następnym drafcie, to bym myślał, że są po prostu mistrzami w tankowaniu. Komedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dzisiejszy rzut końcowy w skali trudności R.Horry dostanie chyba 1/4 gwiazdki. Co to kurna było????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Takiego cyrku to chyba nigdy nie widziałem, a w roli glownej mistrz defensywy, Andrea Bargniani! Powinni o nich komedio dramat zrobić Edytowane 17 Grudnia 2013 przez tomeczeg20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ktoś mi wytłumaczy czy oni mieli Time-out przed ostatnia akcja i go nie wykorzystali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak73 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Mieli, ale Woodson niby chciał zaryzykować i puścił grę bez timeoutu, czym zdezorientował swój zespół. Poszła akcja i Melo rzucał w sytuacji, w której wielkich szans na kosza nie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 good news for You folks - dzisiaj wraca Tyson Chandler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Najlepsze, że mając 29% wygranych mogą w ciągu tygodnia wrócić na miejsce w PO, bo od Raptors dzielą ich tylko 3 mecze. #easternconference Edit: "wrócić" to chyba złe słowo - pojawić się. Edytowane 18 Grudnia 2013 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Szkoda że Bucksi dzisiaj nie wygrali. Dostali od Bargnianiego prezent życia pod koniec 1OT kiedy to Knicks prowadząc dwoma pkt zebrali w ataku na 14sek do konca i Bargnani zamiast trzymac pilke w rekach odpalił sobie trójeczkę z czystej pozycji i nie trafił. Bucks oczywiście szansę wykorzystali i doprowadzili do 2OT. Nie wiem jak to nazwać w ogóle, to co się dzieje w Knicks... J.R. 5-17 3PT FG dzisiaj Ma ktoś jakieś właściwe pojęcie opisujące teraźniejsze Knicks Basketball?? Edytowane 19 Grudnia 2013 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Sabotaż - byli grace Denver postanowili zrobić dobrze swojej byłej drużynie. Taki prezent a przy okazji zdenerwować nas fanów Utah Jazz. Nie wiem może Melo z JR Smithem mają jakiś uraz do mormonów za to ci że np: moga mieć legalnie kilka żon albo że miasto jest jednym z najbielszych w Stanach ( i nie mam akurat na myśli śniegu który jak wiemy może być żółty) Poważnie to tego się nie da opisać w żadnej kategorii poznawczej - oni nawet lepiej tankują niż Magic tzn jeszcze bardziej się starają nei wygrać meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak73 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Może nie ma powodu stwarzać pozorów i lepiej na dobre tankować? Szanse, że Melo zostanie są chyba na tyle niskie, że budowa czegoś spokojnego od nowa - oksymoron w przypadku Knicks - to powinien być must dla nich. Czyścić salary pod 2015 i wtedy atakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 W sumie to mógłbym pomyśleć, że Knicks próbują zwolnić Woodsona, ale wtedy wynikałoby z tego, że Woodson w meczu z Wizards próbował zwolnić sam siebie. Nie, oni chyba są po prostu tak głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 przyznam się, że wierzyłem w Melo. wierzyłem nawet jak kolejne lata mijały to naprawdę widziałem w nim warunki aby być obok LeBrona dominatorem tej ligi. ale Melo już przegina. teraz znowu zaczyna się Melodrama. znowu płacz i rozczarowanie. dlaczego ten człowiek nie dojrzał i nie stał się mężczyzną tylko nadal jest Carmelkiem? to już nie jest śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 przyznam się, że wierzyłem w Melo. wierzyłem nawet jak kolejne lata mijały to naprawdę widziałem w nim warunki aby być obok LeBrona dominatorem tej ligi. ale Melo już przegina. teraz znowu zaczyna się Melodrama. znowu płacz i rozczarowanie. dlaczego ten człowiek nie dojrzał i nie stał się mężczyzną tylko nadal jest Carmelkiem? to już nie jest śmieszne. Nie każdemu to dane. Myślę też, że mądra partnerka życiowa to baaaaaaardzo ważny czynnik psychologicznego rozwoju sportowca. ulala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kucio. I co, tak co roku ? Zresztą, gdyby z Melo był lider to było by to widać na boisku bo w szatni byłoby lepiej. A jest jak jest. Nie ma dla niego usprawiedliwienia żadnego, w najlepszym razie, może być zajebistym sidekickiem gdyby pogodził się ze swoim ego i faktem, że nie nadaje sie na alpha doga i nim po prostu nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Też daje tylko volume scoring i zbiórkę, nie jest motorem ataku, a w obronie jest dziurą czarniejszą od swojej skóry. Posłać go w pizdu i starać się zacząc od początku budować zespól, bo śpi*****ić NYK to sztuka, ja byłbym chyba lepszym GM nawet. Taka marka, metropolia, kasa i zaś w pizdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Knicksom ratuje sezon tylko to ze Nets maja sie jeszcze gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 No, ale Netsi mają kontrakty do handlowania, a w Knicksach jeden gorszy od drugiego. No, ale fakt faktem liczy się bilans : D Knicks za rok ma wszystko expiring bedzie czym handlowac, zeby tylko nie przeplacili za Melo i bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi