ely3 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 A mojemu kumplowi kazali oddać lustrzankę w depozyt - widocznie miał pecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 często gęsto w regulaminie jest że nie można obiektywu ponad ileś tam cm wnosić nawet w polsce na all star nie można było i tylko kwestia jak ochrona się przykłada do sprawdzania, mnie puścili, babka w środku mi mówiła że musiała oddać. a co do NBA to wydaje mi się że było to chyba poruszane w temacie o tym gościu co finały oglądał, czy tam innym podobnym że komórka to max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Na meczu Knicksów w Londynie nikt generalnie zbytnio mnie nie przeszukiwał. Mogłem wnieść bombę. Trzeba to było zrobić. Nie musiałbyś się męczyć z nimi kolejny rok. I pewnie Stern by jeszcze zrobił draft dla Knicksów, np. z niechronionym LeBronem, Hibbertem i CP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Teraz żałuję ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dn_91 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ech, zazdroszczę . Okar, spytam z ciekawości, ile zapłaciłeś za bilety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okar19 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) $240 Rozglądam się za kolejnym meczem, Może Miami Heat w styczniu albo jakiś inny w grudniu. @down tak Edytowane 23 Listopada 2013 przez Okar19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 240 dolców za jedno miejsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnero Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Czyżby wielki comeback do Nowego Jorku się szykował, jak uważacie coś więcej może wyjść z tych plotek o Jeffie ? Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Carnero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Jeff ma zostać tam gdzie jego miejsce, w TV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 czas chyba przestać oglądać NYK.... lubię organy, Spajka i kolor logo ale to co tam pod kopułą się wyprawia mnie masakruje a jakbym miał tak jedno marzenie to chciałbym finały spurs i knicks 1999 szczyl i nie miałem szans obejrzeć na żywca a i kontuzje ograbiły z emocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 The New York Knicks could promote Allan Houston to head coach if the team is not able to turn the season around under Mike Woodson, according to a report. George Karl went on record recently saying he would not want to join the Knicks' "hell for a million dollars." Może oni z Prokhorovem jakiś zakład zawarli? Na Houstona Nets odpowiedzą uczniem szkoły średniej albo niewidomym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Tak sobie patrze że Knicks to w ogóle w tym roku idą po całości 1 pick do Nuggets a drugorundowy do Rockets - pewnie się chłopaki podniosą ale tam latem może być niezły syf i o ile bazując na wywiadach dla WSJ zakładałem że Melo z żoną z Nowego Jorku nie odejdą to teraz nie wiem czy za chwilę nie zobaczymy go w barwach bo ja wiem dallas na ten przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Carmelo dzisiaj powiedział że Nyks jako franchise to pośmiewsko, he's out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ciekawe kto go przygarnie za gruba kase. Mam nadzieje ze murarz sie przeliczy i latem bedzie mial problem ze znalezieniem klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 A może Nyk go będą chcieli wymienić? W końcu chyba ktoś by coś dał za Melo, a lepsze coś niż nic, bo Carmelo latem raczej odejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jedyne co pozostaje Knicks, to czyszczenie salary na 2015, ten klub nie ma innej alternatywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Mogliby spróbować wymienić Melo na Monroe. Drummond i Smith mogliby być dość dobrym fitem pod Melo. NYK dostałby zaś młodego, dobrze zapowiadającego się podkoszowego. Np: Melo za Monroe+Jerebko+Stuckey(Villanueva) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 NYK raczej na to nie pójdą. Wymiana byłaby dla nich dobra, ale myślę, że nie będą wymieniać Melo i będą starali się go zatrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Mogliby spróbować wymienić Melo na Monroe. Drummond i Smith mogliby być dość dobrym fitem pod Melo. NYK dostałby zaś młodego, dobrze zapowiadającego się podkoszowego. Np: Melo za Monroe+Jerebko+Stuckey(Villanueva) I co? Że niby Melo podpisze latem z Detroit? Żaden small market nie odda nic wartościowego za półroczne wypożyczenie Carmelo Anthony'ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Pełna zgoda z Karpikiem Melo a zwłaszcza jego żona to są dzieci dużego miasta, wybiegów popularności i pięknych celebryckich tematów. Oni to pójdą albo do LA albo do Dallas ( ewentualnie zostaną w Nowym Jorku) P.s>> Bym zapomniał - Miami też wchodzi w rachubę tylko już widzę jak Heat wolą podpisać Melo zamiast LeBrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi