marcos Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Do Tryczka: Thad Young + Stuckey + pick 2014 Do mnie: Granger + Bargniani + pick 17 Baaaaaardzo ryzykowny trejd. Prawie jak na giełdzie - solidne fp zamienione na potencjalny duży zysk, ale i dużo większe ryzyko szczególnie po stronie Makaroniarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kolejna wymiana. Do Tryczka: Thad Young + Stuckey + pick 2014 Do mnie: Granger + Bargniani + pick 17 Zostało mi jeszcze trochę salary do zejścia więc jestem otwarty na kolejne propozycje. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kolejna wymiana stackej + lou + pic 15 do t_omko do mnie - aminu + collison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Potwierdzam wymianę z tryczkiem. Mój skład obecnie to: 1) Pau Gasol 47,20 2) Kyle Lowry 43,45 3) Rudy Gay 43,30 4) Tyson Chandler 43,30 5) Tiago Splitter 34,45 6) Jason Thompson 32,35 7) Lou Williams 33,20 8) Trevor Ariza 30,25 9) Dorell Wright 28,30 10) Rodney Stuckey 28,20 11) Brandon Bass 27,50 12) Taj Gibson 27,45 13) Greg Smith 20,65 picki: 2013 #12, 2013 #15, 2014 Rockets Chętnie sprzedam jakiegoś swojego zawodnika wraz z pickiem za lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 mullens za copelanda Tizz potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 mullens za copelanda Tizz potwierdzi Tizz potwierdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 gorzej niż w prawdziwym NBA, ***** ludzie tu mają zespoły na pretendowanie do tytułu po jednym transferze jakiegoś dziadka, a wpizdu widzę połowa pickuje, co za żenada i cholerne tchórzostwo... ja przed tym sezonem też pewnie powinienem powalczyć o Bennetta lol... życzę każdemu tankerowi kolejnych 10 lat pałętania się z marcem w środku tabeli ! dziady na sprzedaż a jak nie to wywalam na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_kosa Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Bo liczysz na to że ktoś odda ci Drummonda czy inna perełkę za emeryta który kończy karierę za 2 lata. Nie po to się tankuje 2-3 sezony żeby oddać to co sie ma i za 1-2 sezony znowu tankować bo z czym do ludzi. Zluzuj z żądaniami albo wal ich na FA. Twój wybór. ps. zapewne twój post bije po części lub w całości we mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 oddam kazdego za pick picki w wymianie rozsądnej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 mamy trade: Do mnie : C. Kaman Do Blaugrany: Pick Magic 2014 + K.Koufos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Wyjeżdżam dziś na weekend, liczę że po powrocie zobaczę w skrzynce kilka żenująco bezczelnych ofert za Piercea, Duncana, Nasha i resztę dzikiej bandy. pozdro tankerzy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Wyjeżdżam dziś na weekend, liczę że po powrocie zobaczę w skrzynce kilka żenująco bezczelnych ofert za Piercea, Duncana, Nasha i resztę dzikiej bandy. pozdro tankerzy ! Tylko wyczyść do zera skrzynkę, żeby się nie zapchała od nawału mega-hiper-super-ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ostatnie dni (wielo)letniej wyprzedaży ! do 70 fppg GRATIS ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 moze ktos chce jeszce beasleya? duzo nie chce, moze byc i jakis daleki pick, tegoroczny lub 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 to już wolałbym od siebie kupić PPiercea ; ) moze ktos chce jeszce beasleya? duzo nie chce, moze byc i jakis daleki pick, tegoroczny lub 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Dobra no już nie mam siły panowie, robię desperackie ruchy, ale inne rzeczy mam na głowie: do Maćka leci (znaczy jedzie na wózku inwalidzkim) PPierce w zamian za 18 pick w tegorocznym żenującym drafcie do maca leci (bez żony przynajmniej) Tim The Dream + Bibuła za Korvera+Dalamberta+Moultrie+pick NO2014 mam salary 459,75 i wszystko w dupie picki oczywiście jak zwykle u mnie na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 potwierdzam. Tim the Dream to po prostu marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Powiedziałbym, że się cieszę bo kandydat na mistrza się mocno osłabił, ale przy ilości deali, które QAS robi w sezonie, skład na koniec sierpnia o niczym nie świadczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Policzy mi ktoś salary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi