Jendras Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jest pierwszy draft day deal #3 i Tristan Thompson do PeWee #2 do mnie Jak tylko Pe tu potwierdzi to napiszę kogo biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 W razie co Pe napisz od razu kogo ślesz na fa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Skok o jedno miejsce za Tristiana? Wow, mocno Jendrasowi zalezy na tym kims takze nie moge sie doczekac na wybor ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Potwierdzam. Wylatuje Marquis Teague Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Skok o jedno miejsce za Tristiana? Wow, mocno Jendrasowi zalezy na tym kims takze nie moge sie doczekac na wybor ;-) tak, praktycznie jedyny człowiek z tego draftu, którego chciałem mieć u siebie. wreszcie mam jakieś solidne fundamenty, teraz jeszcze mocny draft 2014 i mogę wreszcie dać sobie spokój z tankowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jeżeli jest ktoś zainteresowany pickiem nr 3 to zapraszam. Jeżeli go nie sprzedam to wybiorę Bennetta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jeżeli jest ktoś zainteresowany pickiem nr 3 to zapraszam. Jeżeli go nie sprzedam to wybiorę Bennetta. Taką informacją od razu osłabiasz swoją pozycję handlową. Z podstaw negocjacji byłaby pała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Z ciekawości dlaczego ? Możesz na priva. Chętnie poczytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 To samo mialem napisac co marcos ;-) Oslabiles pozycje bo gdyby ktos byl zainteresowany innym graczem niz Bennett to zwyczajnie moglby poczekac na Twoj wybor... a tak byloby ryzyko, ze zwiniesz komus innego wybranca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jak cos to rozwaze oddanie 4tego picku za jakas pewena fbxowa (na pewno urodzona po 1980 roku) persone. Jesli do jutra do 14 nie dostane propsa, to wybiore po tej godzinie gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Szukam kupca na: Varejao, Koufosa, Wrighta. Najlepiej G i najlepiej z niższym salary od ww. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Aha, czyli nie zdążyłem zejść z salary. Cudnie ;] To co teraz ? Kogo trace ? Duncana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Chill źą. Masz czas +48h po zakończeniu draftu, który trwa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Jak to Findek zrobil, ze jest w takim bagnie pensji bez podium to nie wiem... ale trzeba przyznac, ze sytuacja jest nieciekawa. Poza Russem i Parsonsem same dziady, a w najgorszym wariancie musialby wywalic az 6 [najtanszych] zawodnikow... takze gdybym mial miejsce na przyjecie sporo pensji bym to postrzegal jako wielki neon "zdzierajcie ze mnie!!!" ;-) Takze jestem ciekaw jak z tego wybrnie... oby jak najgorzej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Findek. Chętnie coś przyjmę. Tima np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Gdyby ktoś chciał "niebawem" wybrać z nr 14 w drafcie to niech wysyła propsa. Scole za pick 2014 oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 skupie pick z tego draftu za Lance'a Stephensona madafuckin bargain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Skoro liga sie uzywila przy okazji draftu to chcialem zwrocic uwage, ze wisza 4 ankiety dotyczace zmian w regulaminie FBXa takze jak ktos jeszcze nie oddal glosu niech to zrobi. W tej chwili jest ledwo ponad 20, wiec przy 60 druzynach to sie wydaje jakos malo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Draft niby słaby, a z pickami numer 1, 2, 4, 8 i 9 poszli zawodnicy oryginalnie wybrani z odpowiednio 2, 6, 7, 11 i 13 numerem i 3 pick ciągle do wzięcia. Dziwne siakieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Wciągnąłbym Portera, ale u mnie w grę wchodziły problemy z salary. Z drugiej strony MCW jest jednym z nielicznych gości w tym drafcie co do którego jest jakaś tam pewność, że od początku po prostu będzie grał +30 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi