barcalover Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Może się odbić czkawką taka decyzja graczom, którzy byli ofiarami hack-a. Czyli teraz sędziowie przy każdym faulu bez piłki będą musieli decydować, czy to był faul zamierzony, czy przypadkowy? Mogą być ładnie turbowani bez piłki Drumm, Jordan itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Może się odbić czkawką taka decyzja graczom, którzy byli ofiarami hack-a. Czyli teraz sędziowie przy każdym faulu bez piłki będą musieli decydować, czy to był faul zamierzony, czy przypadkowy? Mogą być ładnie turbowani bez piłki Drumm, Jordan itp. Jak będą turbowani, to wtedy będzie flagrant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jak będą turbowani, to wtedy będzie flagrant. A jak będą normalnie faulowani? To będzie normalne hack-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A jak będą normalnie faulowani? To będzie normalne hack-a A może zwykłe hack-a będzie liczone jako faul, ale bez FTs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) A może zwykłe hack-a będzie liczone jako faul, ale bez FTs? A skąd będziesz wiedział czy to hack-a, czy zwykły, niezamierzony faul? Wystarczy postawić ruchomą zasłonę na kimś słabym w fts i gotowe. Nie da się ominąć tego, że jak ktoś jest fatalny w fts, to będzie zmuszany do rzucania fts. Zmienianie zasad gry dla 5 gości w lidze to kpina i tyle. Edytowane 5 Lutego 2016 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A skąd będziesz wiedział czy to hack-a, czy zwykły, niezamierzony faul? Wystarczy postawić ruchomą zasłonę na kimś słabym w fts i gotowe. Nie da się ominąć tego, że jak ktoś jest fatalny w fts, to będzie zmuszany do rzucania fts. Zmienianie zasad gry dla 5 gości w lidze to kpina i tyle. Nie no, tutaj mi chodziło o zwykłe hack-a i tyle. Oczywiście, że można to ominąć i nawet podałeś niezły sposób. Zresztą ja nie mam zamiaru tego bronić, bo też uważam, że powinno zostać tak jak jest teraz. Jak ktoś nie umie rzucać, to niech cierpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Western W-L CURRENT STRK HOME STRK ROAD STRK WIN STRK LOSS STRK L 10 L 10 HOME L 10 ROAD Golden State 46-4 W 9 W 23 W 5 W 24 L 1 9-1 10-0 8-2 San Antonio 43-8 W 4 W 28 W 1 W 13 L 1 8-2 10-0 7-3 Crazy shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Kobe Bryant has asked Andrew Wiggins and Zach LaVine to join him over the summer in LA to workout and improve on their game together. The Mamba is becoming the Mentor. "I remember being Andrew Wiggins. I remember playing against Michael my first year — it was like looking at a reflection of myself 19 years ago." - Kobe BryantHe'll probably be working with D'Angelo and Clarkson through the summer too.https://www.youtube.com/watch?v=FPvUL4fkV4AKobe: "That looked familiar." Andrew Wiggins: "I got that from you" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) http://www.lakersnation.com/lakers-news-tyronn-lue-shares-kobe-bryant-wanted-to-fight-him-during-practice/2016/02/10/ In the 2012 NBA Draft, Chicago Bulls coach Tom Thibodeau and his assistant coach Ron Adams (Now with the Warriors) wanted to draftDraymond Green to pair with their previous draft pick Jimmy Butler. The Bulls front office blocked it. Instead they drafted Marquis Teague as a backup to Derrick Rose, thinking they knew the team better than the coaches. Teague is now in the D-League. Meanwhile Draymond will be playing in the All-Star game. Imagine what could have been. #WhatIfWednesdays Edytowane 10 Lutego 2016 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Kawhi i Shaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) http://uproxx.com/dimemag/nba-logos-as-all-stars/8/ Nudzi się ludziom Edytowane 12 Lutego 2016 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 http://uproxx.com/dimemag/nba-logos-as-all-stars/8/ Nudzi się ludziom To wygrało wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 To wygrało wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 wizz mocniejsze..... choć ktoś mógł pistolety zapodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 http://bleacherreport.com/articles/2617214-espn-introduced-a-new-camera-angle-for-michigan-ohio-state-and-it-didnt-go-well Jak zobaczyłem na żywo od razu mi się spodobało. Jak tylko rozwiążą problem z pasiakami (nie wiem na przykład każą im się czołgać) to mogę tak oglądać każdy mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nie wiem na ile prawdziwe, ale otro: http://sportowefakty.wp.pl/koszykowka/580394/koszykowka-w-korei-polnocnej-zmienili-zasady-wedlug-zyczen-kim-dzon-una Kim Dzong Un osobiście dopilnował, żeby wprowadzić nowinki nieznane gdziekolwiek indziej. I tak:- wsad piłki do kosza to trzy zdobyte punkty (zamiast dwóch),- każdy rzut z gry oddany w ostatnich trzech sekundach meczu to osiem zdobytych punktów (zamiast dwóch, ew. trzech wg tradycyjnych zasad), co powoduje, że końcówki muszą wyglądać morderczo,- kiedy rzut za trzy jest celny na tyle, że piłka nie dotknie obręczy, wtedy drużynie zalicza się cztery punkty,- celny rzut wolny to zdobyty punkt, jednak spudłowany osobisty oznacza, że drużynie rzucającego odbiera się jeden punkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nie wiem na ile prawdziwe, ale otro: http://sportowefakty.wp.pl/koszykowka/580394/koszykowka-w-korei-polnocnej-zmienili-zasady-wedlug-zyczen-kim-dzon-una Wyobraziłem sobie DAJa na tych zasadach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Hack a DAJ byłoby stosowane cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Po kolei: "- wsad piłki do kosza to trzy zdobyte punkty " A wsady kosza do piłki to minus piętnaście "- każdy rzut z gry oddany w ostatnich trzech sekundach meczu to osiem zdobytych punktów (zamiast dwóch, ew. trzech wg tradycyjnych zasad), co powoduje, że końcówki muszą wyglądać morderczo" To samo wymyślali w więzieniach, obozach zagłady, autobusach ZTM w których wystarczyło miejsca na jeszcze jedną osobę a przystanek pełny... "- kiedy rzut za trzy jest celny na tyle, że piłka nie dotknie obręczy, wtedy drużynie zalicza się cztery punkty," Sam to wymyśliłem jak miałem 11 lat bodaj a kosz stanowiła drabina, opona od DF`a i blacha z piekarnika "- celny rzut wolny to zdobyty punkt, jednak spudłowany osobisty oznacza, że drużynie rzucającego odbiera się jeden punkt." Lepszy minus jeden punkt niż pierwotna propozycja, czyli tygodniowa wizyta w kurorcie "kilof & młot" prowadzona przez lokalnego mistrza fitness, Pana ZdechnieszZGłoduWMęczarniachWywrotowaQrwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi