Stratosfear Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Już powoli stara sprawa. Nie znam gościa, chociaż on jest znany Zgasił fana Vikings jak peta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Mała prywata, gdyby ktoś był tutaj z okolic Olkusza/Krakowa czy też innych bliskich rejonów i chciał pograć, zapraszam serdecznie: https://www.facebook.com/events/520627121432509/ Edytowane 15 Stycznia 2016 przez macias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 jeszcze tylko 10 godzin w ogóle ładny tłum zrobili na questionable (http://www.patriots.com/news/2016/01/12/patriots-chiefs-injury-report-0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Kontuzje to ch uje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 NE wygladali za dobrze w 1 wszym drive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 jak dla mnie w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Obrona KC nie istnieje, Brady ich rozpierdala. 21:6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 G.O.A.T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) G.O.A.T. MJ KC TD, skoda tego fumble. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Wrócą jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 MJ NFL jest lepsza od NBA między innymi dlatego, że MJ już nie gra, TB12 owszem. Wrócą jeszcze. ale na ryby czy ocb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Jezu Kuba... Jak można kibicować Patriots? Przecież to takie mainstreamowe. xD Jeszcze ta wieczna spina z twojej strony jak ktoś powie, że Pats są be. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Ja oglądam 1sezon NFL, poza SB i nie mogę znieść Patriots, nie wiem czemu Swoja droga w tym sezonie NFL zabrało mi moj grizzlies czas i Bucks (nie mogę patrzeć na marnowanie talentu ) i całkiem zajebisty sport. A timeouty w porównaniu do tych z NBA znacznie mniej irytujące. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez wowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Packers bez biegu, z Rodgersem rzucającym fatalne interceptions, na WR z plejadą gwiazd (najwięcej jardów ma jakiś Aborygen czy jakoś tak), a i tak są w grze. Palmer pokazuje dlaczego pomimo, że jest od 2003 roku w NFL, wciąż ma dokładnie tyle samo zwycięstw w playoffs co my wszyscy razem wzięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 No to teraz mnie Carson wkurwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Są takie dwie pizdy na QB w tej lidze, które mają wokół siebie bardzo dobry skład. Obie są rude (zwłaszcza ta druga oprócz Palmera) i obie mają tyle samo zwycięstw w PO co ja i Ty, Bogut i nie jest to przypadek Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Więcej szczęścia niż rozumu Ale jest TD dla AZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Trafiło się ślepej kurze ziarno. Palmer powinien kupić skrzynkę dobrej whiskey Shieldsowi w ramach podziękowań za to, że nie przechwycił tego kartofla chwilę wcześniej Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 FITZ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi