Skocz do zawartości

NFL

macias

Rekomendowane odpowiedzi

19 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

polecam chłopaków, niech oglądalność Was nie zmyli, znają się na robocie

są to w pewnej części ludzie z naszego forum

dziwne, kazdy mecz z udzialem ktorejkolwiek z druzyn z AFC powinien byc tam z automatu, a tu nie ma chyba nawet slowa o Steelers - Browns, troche zaskakujace.

5 minut temu, memento1984 napisał(a):

dziwne, kazdy mecz z udzialem ktorejkolwiek z druzyn z AFC powinien byc tam z automatu, a tu nie ma chyba nawet slowa o Steelers - Browns, troche zaskakujace.

ja słabo ogarniam NFL, ale Steelers Browns było chyba wczoraj, a to jest podcast o week 11

• 2 miesiące temu...
14 godzin temu, kuba2419 napisał(a):

Tak słabych Chiefs dawno nie widziałem, tak słabego Patryka też....szkoda

Pokerowo sprawdzam. Kiedy coś gorszego widziałeś? 

Konkrety nazwiska daty wyniki 

Przecież na moje to był opciach all time we wszystkich 4 zawodowych ligach 

12 godzin temu, memento1984 napisał(a):

dlaczego szkoda, nie bac Patryka : )

chyba ze poprostu szkoda widowiska, bo to bylo wyjatkowo jednostronne z najgorszym od lat halftime show'em.

Dokładnie szkoda widowiska, liczyłem po prostu na dobry i wyrównany meczyk :)

20 godzin temu, memento1984 napisał(a):

z najgorszym od lat halftime show'em.

Drake przeloguj. Mi się Halftime Show podobał, jedyny dobry punkt imprezy, gdyż sam mecz był jednym z najsłabszych super bowl jakie oglądałem i trochę żałuję, że zarwałem nockę. Tak słabych Chiefs nie widziałem dawno, a jak Eagles jeszcze zmienili Hurtsa na Picketta to było jak naplucie im w twarz.

• 3 miesiące temu...
W dniu 17.05.2025 o 11:47, agresywnychomik napisał(a):

Wybieram się w tym roku z ziomkami na NFL do Dublina (4 dni) jakby ktoś leciał niech da znać zawsze to ktoś więcej do Guinnessa.

Nie zapomnij wysyłać fotek i zdawać relacji jak to tam wyglądało! :D

Mi natomiast udało się wczoraj dorwać bilety na mecz na Wembley w Londynie! Mega się jaram, bo to będzie mój pierwszy kontakt z NFL na żywo w życiu! Lecimy z kumplami na Rams vs Jaguars! :D

10 godzin temu, Raven2156 napisał(a):

Nie zapomnij wysyłać fotek i zdawać relacji jak to tam wyglądało! :D

Mi natomiast udało się wczoraj dorwać bilety na mecz na Wembley w Londynie! Mega się jaram, bo to będzie mój pierwszy kontakt z NFL na żywo w życiu! Lecimy z kumplami na Rams vs Jaguars! :D

Chcesz nazwe hotelu gdzie śpią cheerleaderki Jax? xD

Może będę (dostawca znajomego - die hard Jax fan - ma loże więc próbuje się wkręcić) jak coś, dam znać.

Polecam się wybrać przynajmniej dzień wcześniej, fani z USA zawsze mają jakiś pub zabookowany na spotkanie z kibicami z całego świata, przeważnie to się ciągnie do rana...

Na sam mecz warto wybrać się do re parę godzin wcześniej przed stadionem jest takie mini miasteczko z różnymi atrakcjami NFL no i ofc sklepy xD

Pozdro.

@Raven2156 przeczytaj sobie zasady wnoszenia plecaków, jak jest zakaz to może być lepiej zostawić w hotelu niż w tych przechowalniach pod stadionem.

Edytowane przez agresywnychomik

10 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

Chcesz nazwe hotelu gdzie śpią cheerleaderki Jax? xD

Może będę (dostawca znajomego - die hard Jax fan - ma loże więc próbuje się wkręcić) jak coś, dam znać.

Polecam się wybrać przynajmniej dzień wcześniej, fani z USA zawsze mają jakiś pub zabookowany na spotkanie z kibicami z całego świata, przeważnie to się ciągnie do rana...

Na sam mecz warto wybrać się do re parę godzin wcześniej przed stadionem jest takie mini miasteczko z różnymi atrakcjami NFL no i ofc sklepy xD

Pozdro.

Taki jest plan! Lecimy dzień wcześniej i pod stadionem będziemy sporo szybciej! :) 

Z ciekawości Jerseye pod stadionem w cenach standardowych Nike czy liczą sobie “ekstra” za możliwość kupna przed meczem? :P No i czy kojarzysz czy wystawiają większość asortymentu czy raczej tylko ten powiązany z grającymi drużynami?

Teraz, Raven2156 napisał(a):

Taki jest plan! Lecimy dzień wcześniej i pod stadionem będziemy sporo szybciej! :) 

Z ciekawości Jerseye pod stadionem w cenach standardowych Nike czy liczą sobie “ekstra” za możliwość kupna przed meczem? :P No i czy kojarzysz czy wystawiają większość asortymentu czy raczej tylko ten powiązany z grającymi drużynami?

Ja byłem na Chargers Titans w 2018 i asortyment był taki sobie, ale fakt też wszędzie nie byłem bo trochę później się obudziłem...  czapeczki na 100% były dostępne wszystkich drużyn.

Jak wcześniej pisałem obczaj jak z plecakami, na stadion ofc underground chwilę się idzie ale w kupie z innymi kibicami xD 

21 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Ja byłem na Chargers Titans w 2018 i asortyment był taki sobie, ale fakt też wszędzie nie byłem bo trochę później się obudziłem...  czapeczki na 100% były dostępne wszystkich drużyn.

Jak wcześniej pisałem obczaj jak z plecakami, na stadion ofc underground chwilę się idzie ale w kupie z innymi kibicami xD 

Pytam z ciekawości, bo jakimś sposobem polski sklep Nike nie ma w ofercie koszulek JAX więc w sumie nie ma jak ich nawet nabyć a fajnie byłoby mieć pamiątkę. :)

Jak się nie uda to pójdę w Seahawks! :P 

7 minut temu, Raven2156 napisał(a):

Pytam z ciekawości, bo jakimś sposobem polski sklep Nike nie ma w ofercie koszulek JAX więc w sumie nie ma jak ich nawet nabyć a fajnie byłoby mieć pamiątkę. :)

Jak się nie uda to pójdę w Seahawks! :P 

https://europe2.nflshop.com/en/jacksonville-jaguars/t-14371424+z-9736823-4280408112

Trochę offtop ale Panthers dziś nie dowieźli…

QVN85gd.jpeg

Chodzę na wszystkie mecze domowe na które tylko mogę od wielu lat i powiem wam, że w tym sezonie obrona leży a w ataku nie mieliśmy zwyczajnie opcji poza biegowymi i to głównie tymi wykonywanymi przez QB. Inna sprawa, że Nordic Storm wyglądają naprawdę dobrze i jak na beniaminka fajnie w tej Danii/Szwecji udało im się ekipę zmontować.

Swoją drogą śledzi ktoś z Was ELF?