Skocz do zawartości

Random shit // REGULAR SEASON 12/13

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

poza tym już widze jak trenerzy docenią Gasola, za niskie statsy kręci

curry jak najbardziej zasłużył (w sumie gasol też) ale skoro go nie było w asg to nie sądzę żeby się załapał do 3rd all-team

zapomniałeś o rondo, no i jeszcze jest Ty

poza tym już widze jak trenerzy docenią Gasola, za niskie statsy kręci

curry jak najbardziej zasłużył (w sumie gasol też) ale skoro go nie było w asg to nie sądzę żeby się załapał do 3rd all-team

zapomniałeś o rondo, no i jeszcze jest Ty

Ja podałem swoją wersję, oczywiście wiele graczy zasługuję na jakąś wzmiankę, jak chociażby wspomniany Kobe,JSmith,DLee,Parsons,TChandler,TyLawson,Deng,West i ktoś jeszcze pewnie.

Jakbym miał obstawiać tę wybraną oficjalnie to byłoby to:

cp3-kobe-durant-lbj-dwight

westbrook-wade-anthony-blake-blopez

parker-harden-deng-bosh-bynum

Bryant powinien być w 1 piątce w sumie samodzielnie do play off ekipę może zaprowadzić :P może trochę przekornie to napisałem ale nie jest to dokońca dalekie od prawdy, Nash dziadek z urazami Howard debil z kontuzjami, Gasol niegrający, czy ktoś Bryanta lubi czy nie to jest on jedynym pewnym ogniwem tej ekipy

Nie wiedziałem do końca, gdzie się udzielić więc uzewnętrznie się tutaj.

Wczorajszy mecz Byków z Warriorami był pierwszym jaki widziałem w tych secikach z rękawkami, w wykonaniu GS i jeśli szczerze mówiąc stroje dupy nie urywają, to większość z zawodników prezentowała się znośnie... Poza Bogutem, który wyglądał, jak przygłupi plażowicz w za dużych butach. Brakowało mu tylko takiej ni to dziurawej czapki, ni to opaski z daszkiem... Nie wiem jak się to ustrojstwo nazywa.

Chwała za to, że grał tylko 17 minut, bo jak go widziałem to dostawałem głupawy...

Takie luźne przemyślenia, do których adv stats się nie przydadzą...

Pozdr...

Nuggets oficjalnie można ogłosić zwycięzcą letniej wymiany. PO ASG mają 4 obronę w lidze. W tej chwili tylko 5 drużyn ma połączenie czołowej ofensywy z defensywą z czego Clippers po ASG jest fatalne w obronie więc tak naprawdę tylko 4 drużyny grają teraz na poziomie gry na finał. Denver-Heat-Spurs-Thunder. I kolejność tu nie jest przypadkowa. Rzadko oglądam ten zespół więc nie umiem wyciągnąć jednoznacznych wniosków 3 graczy mnie tam zaskakuje. Zawsze uważałem że to wstyd i hańba dla tej ligi że Iguadola nie miał nigdy nominacji do pierwszej piątki obrońców. Wydawało mi się że w dysfunkcyjnym obronnie Denver będzie jeszcze gorzej a tu z tego co widzę to tak jakby on ich nauczył obrony. Drugi zaskok to Koufos. Center za 3 klocek a jednak gra naprawdę przyzwoitego kosza ( i kiedy przypomnę sobie jaki był nieporadny jeszcze rok czy 2 lata temu). A trzeci szok to Miller. Nie że Miller potrafi rozgrywać bo to potrafił zawsze( wizję gry ma chyba największą w NBA, genialnie przewiduje wydarzenia na parkiecie) ale raczej to że gościu zaakceptował rolę rezerwowego. Od czasu odejścia z 76 ers ciągle marudził, nie odnajdywał się spowalniał grę. Teraz gra w grupie pędziwiatrów i o dziwo jego spokojna powolna gra idealnie tam pasuje . Powtarzam że ja oglądam ich rzadko więc pewnie tu co niektórzy mogliby coś więcej napisać niemniej Denver wygląda niesamowicie mocno po ASG

Dzis Denver w drugiej połowie zagrali naprawdę niesamowitą obronę

hejka, taka luźna refleksja mnie naszła: czy uważacie, że ktoś z obecnie grających ma realne szanse na wykręcenie quadruple-double? Jeśli tak to kto? Ja mam swój typ, myślę, że dość oczywisty, ale chciałbym sprawdzić czy dla innych jest on równie oczywisty jak dla mnie :)

Uważasz, że Lebron? Nie ma szans, musiałby grubo pobić swój rekord przechwytów lub podwoić bloków. Dodać do tego jeszcze TD byłoby mu ciężko.

A może Rondo?

Ja mam jednego takiego gracza - Joakim Noah. Szczerze mówiąc nie widzę nikogo innego w lidze, kto ewentualnie mógłby to wykręcić.