ignazz Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 przyneta polknieta:D haha czyli jednak, liderem spurs jest tony parker a nie tim duncan? to jakim cudem moze byc on lepszy od mamby skoro nawet w swoim zespole nie jest 1? druga sprawa, jak to sie dzieje, ze ci zajebisci spurs robia +50 winow 14 sezon z rzedu i koncza z zaledwie 4 mistrzostwamia? jacy thunder?! ledwie pokonujecie mavs... -30 od portland, dobrze, ze macie juz zapewniony awans do po, bo pewnie bez LIDERA byscie nie weszli. taki to super tim duncan jest. 1. odpowiedziałem na całkowitym luzie 2. styl gry w ataku spurs jest wyjątkowy wwłasnie przez obecność TP. bez niego wracaja do zwykłej gry stąd "w ataku" spora strata nie przez wyjątkowość Parkera tylko przez niemozność zastąpienia go podobnym graczem i kontynuowanie systemu w ataku 3. atak to nadal tylko 50% definicji gry w kosza a w PO to chyba ciut mniej stąd nie obniża to spryciarzu wartości TD 4. Padł zarzut o TD i bilansie bez niego - a czy wartości KB nie obniza w takim przypadku : a) fakt bardzo dobrego bilansu lakers (mignął mi w meczu z Indy i to chyba lepszy procent) bez KB? coś czego nie ma w statystykach raczej, ze poszczególni gracze lakers potrafią co widać z Indy całkiem sporo tylko wiele tracą gdy KB jest na parkiecie? po prostu indywidualnie są lepsi niz częste oceny-uwagi fanów LA że nie potrafią nawet piłki złapac albo że jak KB poda dobrze to ci i tak nie potrafią trafić. Daleki od hejtowania myslę że KB ma coś w sobie że potrafi chyba swoim heromode zablokować kolegów a nie pociągnąć ich level wyzej.....nieprzypadkowo oczywiście po napince chłopaki mając swoją wreszcie piłkę pokazali od Blejka po Jama ze nie są tragiczni..... co do sędziowania pełna zgoda..słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sixer Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Hawes 18/16/8 i 7 bloków. WTF?! btw, to pierwszy taki przypadek od 1990 (Hakeem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 ciekawie w sas. Pop wyrzucony, kosz za kosz i ciagle remis.....bardzo fajnie i bez kompleksu grają goście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 ale hwast przyrąbał meczyk, poza defem na hibbercie ale to olejmy , jakby DRob wstał z ... emerytury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 http://www.ilemi.pe/93018/2/Watch-Miami-Heat-vs-Toronto-Raptors-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jeff Green day. W głowie się nie mieści co on wyprawia w pierwszej połowie. Defensywa Heat została przez niego zgwałcona tak bardzo, że dostanie pozew no doubt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Terry skasowany przez Jamesa popisowo ... tak w ogole to bardzo dobry mecz ... PO atmosphere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Genialny mecz, super atmosfera. A to jak LeBron zamknął Terremu pysk - uszczęśliwi mnie na cały wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Już myślałem, że Rox przepieprzą a tu taka niespodzianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Byki robią to samo co Celtics, rozpierdol w 1 połowie a później wiadomo jak będzie Widać, że Bulls chcą za wszelką cenę wygrać ten mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 to żeś przepowiedział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 4 minuty do końca 3q, a Bulls zdołali do tego czasu uciułać 3 punkty... śmiech na sali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 niezły effort ze strony Bulls, oby starczyło sił do końca meczu. Play offowa atmosfera dzis;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Atmosfera świetna, fakt W końcu się obudzili. Oby utrzymali przewagę do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jamesowi chyba nerwy puszczają. Wjechał agresywnie barem Boozerowi przy zasłonie bez żadnego powodu i dostał flagrant foul. Szanowałem Van Gundy'ego, ale ******* mnie strasznie jego faworyzowanie Heat. Strasznie się oburzał o tego flagranta, a teraz Bosh dostaje 2+1 mimo tego, że oddał rzut wyraźnie po gwizdu sędziego, a on pierdoli że to "good call"... EDIT: Hinrich ma u mnie prospy w **** za ten hustle play +9 dla Bulls! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Ja pi****le! Kirk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 !!!! Po streaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 No i w pizdu wylądował i cały misterny plan też w pizdu ;-) Lakers zawsze na górze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Akurat w takim momencie w pracy siedziałem, jak Bulls pokazują Heat, że to nie Sky is the limit,a MadHouse on Madison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Bucks gra piach a są down 3. Plus dla Ellisa bo typ znowu pokazuje, że może w końcu coś z niego będzie. Lakers zaczęli mecz od low post Gasola (zaje wyszło) low post Howarda no generalnie to działało więc już więcej tego nie próbowali bo przecież można grać iso Bryant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi