lorak Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) na ta chwilę mamy 17 osób, z czego 13 jest już zapisanych w lidze. do każdego z poniższej listy poszła prywatna wiadomość z linkiem do ligi: 1. Lorak - JakZycPaniePremierze 2. Rob - BestTeamEU 3. Chytry - Paladyni 80 level 4. ms9 - ms9 5. Karl - klekoty 6. kraso - Brooklyn Nets 7. popeye - Dziary Rodmana 8. PH#1 - Skaryfikejszyn 9. Chicken2 - Chicken Team 10. Wira - Kisiel 11. Siner - Cules 12. marcos - Unstoppables Bulls 13. Berni 14. blaugrana - blaugrana 15. asdaf24 16. nawciarz 17. maniek23 - This is Sparta 18. Kula - MELBEST 19. GRB - GRB przypominam, że draft jest ustawiony na poniedzialek 22 X o 21:30. jeśli komuś nie pasuje, to proszę zgłaszać to jak najwcześniej. (i jedyne nasze ewentualne inne opcje to 23 (wtorek) lub 29 (poniedziałek) - każda inna data nie pasuje przynajmniej jednej osobie).) każdemu radzę spróbować jakiegoś mocka na yahoo w formie aukcji, co by potem na drafcie nie było zaskoczenia co i jak: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/44756/mock_lobby poza tym każdemu nowemu w roto polecam tą stronę: http://basketballmonster.com/PlayerRankings.aspx można tam zobaczyć rankingi graczy z ostatnich sezonów według różnych ustawień. oczywiście w roto trudno o stworzenie rankingu w stylu fantasy points, ale ten system na monsterze pozwala dość dobrze zorientować się w wartości poszczególnych graczy. choć rzecz jasna i tak wiele zależy od przyjętej taktyki. PS prawdopodobnie w następnym sezonie ta liga razem z west i east połączą się systemem awansów oraz spadków, czyli po 5-6 pierwszych miejsc z każdej ligi utworzy pierwszą ligę, 6 następnych drugą, a reszta trzecią. PPS po nazwach drużyn często trudno się zorientować kto jest GM, więc napiszcie na forum. mój team to JakZycPaniePremierze Edytowane 15 Października 2012 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Mój team to cules ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) oo super że wbiliście. lorak tu masz kopię ustawień na jakich my gramy: http://postimage.org/image/o5ipys0r5/ jedyną innowacją jest waiver budżet liczący na starcie : 10$+tyle ile komu zostało po aukcji (czyli ręcznie komisz ustawia po aukcji dla każdego GMa). miłej gry wszystkim i dozo z najlepszymi za rok w I lidze ; ) a jest też tu na forum temat DRAFT WYNIKI, gdzie można zerknąć kto ile kosztował w drafcie WEST. Edytowane 8 Października 2012 przez QAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Brooklyn Nets to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Skomplikował mi się 27.X . Prawdopodobnie byłbym wolny dopiero od 23. Jest szansa przenieść na 26.X ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 czyli wychodzi na to, że 18 osób macie. Pewnie jeszcze ktoś się wykruszy na drafcie - wiec może bedzie tyle co u nas- 17. Swoją drogą nieźle- w zeszłym roku byliśmy w 10 osób, dziś już jest ponad 50. JEszcze trzeba sznurowadło ściągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jeżeli o mnie chodzi to 26.10 jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 mi tez pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 czyli wychodzi na to, że 18 osób macie. Pewnie jeszcze ktoś się wykruszy na drafcie - wiec może bedzie tyle co u nas- 17. Swoją drogą nieźle- w zeszłym roku byliśmy w 10 osób, dziś już jest ponad 50. JEszcze trzeba sznurowadło ściągnąć powoli, powoli, ale jednak zmierza to troche w kierunku unifikacji polskich lig fantasy;) tutaj na e-nba troche nie istnieje formula H2H, ale widac nie ma na nia popytu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 26.10 jest ok, tylko ustalmy ostatecznie, żeby później na ostatnią chwilę nie zmieniać Szczególnie jak bardzo dobry gracz, to tym lepiej, bo będzie ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 czyli wychodzi na to, że 18 osób macie. Pewnie jeszcze ktoś się wykruszy na drafcie - wiec może bedzie tyle co u nas- 17. Swoją drogą nieźle- w zeszłym roku byliśmy w 10 osób, dziś już jest ponad 50. JEszcze trzeba sznurowadło ściągnąć Trochę sznurowadła już tu jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 dokładnie poza tym łącząc nas z nimi odbieramy sobie możliwość gry w dodatkowych ligach. jestem na nie królik przyklej nową dywizję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Przeciez ściągnęcie ludzi ze sznurowadła nie wiąże się z żądnym łączeniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek23 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 ja jestem This is Sparta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Skaryfikejszyn 26 pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 26.10 pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdaf24 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Mi niestety nie, siostra ma 30. urodziny. Moze jednak ta niedziela, 28.10?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 4 x tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi