Skocz do zawartości

Filmy

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Rappar, co jak co ale muszę Ci przyznać, że jak na 14-latka masz bardzo dużą wiedzę o świecie, historii, polityce i znajomość faktów o NBA.

zaraz,zaraz.

przypomnij sobie młodość i odetnij

-podwórko

-kolegów

-dziewczynę

-trenowanie

-chlanie na baletach

ile Ci zostaje czasu?

masz nawet czas oglądać chińskie bajki

zaraz,zaraz.

przypomnij sobie młodość i odetnij

-podwórko

-kolegów

-dziewczynę

-trenowanie

-chlanie na baletach

ile Ci zostaje czasu?

masz nawet czas oglądać chińskie bajki

k**** wodna... "oni" nie wiedzą co masz na myśli pisząc podwórko !

p.s. Napisałem K U R K A !

Edytowane przez Findek

E chopy, RappaR chyba was ztrolował tymi dwoma postami. Pewności mieć nie mogę, ale nie wyglądają na pisane na serio.

Btw po obejrzeniu mniej więcej wszystkiego z tego roku, jakbym miał zrobić podsumowanie to wyglądałoby mniej więcej tak:

Top 5:

Big Short

Straigh Outta Compton (a fanem hip hopu nie byłem i nie jestem)

Zjawa (tylko za genialny klimat i zdjęcia; sama historia bardzo, bardzo przeciętna; Leonardo tez dupy nie urwał)

Mad Max

The room

Honorable mention:

The end of the tour

Sicario

The gift

Rozczarowania roku:

Hateful eight

Spotlight

Martian

Southpaw

Miłe zaskoczenie roku:

Ex machina

The Bridge of Spies (od pewnego czasu Spielberg robi częściej filmy na których się zasypia, a ten był bardzo w porządku)

Reszta bezpłciowa.

Marsjanina dalej nie oglądałem, nie lubie Ziemniaka, lepsze to niż Intersellar albo Grawitacja?

Big Short swietny to się zgadzam, Staight Outta Compton nie do końca, strasznie wybielony film, pomineli sporo. Dla mnie Sicario rozczarowanie, nie przyciągnął mnie ten film, ale oglądałem na lapku, a nie w kinie.

Marsjanina dalej nie oglądałem, nie lubie Ziemniaka, lepsze to niż Intersellar albo Grawitacja?

Big Short swietny to się zgadzam, Staight Outta Compton nie do końca, strasznie wybielony film, pomineli sporo. Dla mnie Sicario rozczarowanie, nie przyciągnął mnie ten film, ale oglądałem na lapku, a nie w kinie.

Wg mnie dużo gorsze niż Interstellar, trochę gorsze niż Grawitacja. Ale mi chyba ten klimat kosmicznego, quasi-realistycznego sci-fi średnio odpowiada bo żaden z tych filmów mnie nie porwał. 

@Straight outta compton - całkiem możliwe, że dlatego mi się podobał. :tongue: Ja totalnie ich historii nie znam więc wszystko co tam było łykałem tak jak było podane. A było podane świetnie :].

Tylko znów - ja mam słabość do filmów fabularnych o muzykach/muzyce. Niech za przykład tego służy to, że Almost Famous jest jednym z moich ulubionych filmów.

A oprócz tego mam sentyment do gta san andreas.

Edytowane przez Luki

Marianna warto obejrzeć, dużo lepszy niż dwa wyżej wymienione. Aczkolwiek byłem jedną z niewielu osób na forum które hejtowaly Interstellara za brednie w nim pokazane więc nie wiem. Niemniej jednak Marianna warto obejrzeć

Interstellar i Grawitacja to zupełnie inne filmy.

Grawitacja i Marsjanin bliższa rzeczywistości, ale zdecydowanie wolę oglądać Interstellar.

Właściwie nie rozumiem hejtowania filmów za bzdury związane z technologią czy nauką.

Takie Gwiezdne wojny są niedoścignionym mistrzem pod tym względem a w zasadzie nikt się o to filmu nie czepia.