Cloud Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Gry kupa to i film kupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Ten Kanye West tam pasuje jak nie wiem co hhaha. Generalnie to chyba nie było dobrego filmu na podstawie gry Jak już jestem w temacie to zapytam, czekacie na nowego Bourne'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Ten Kanye West tam pasuje jak nie wiem co hhaha. Generalnie to chyba nie było dobrego filmu na podstawie gry Jak już jestem w temacie to zapytam, czekacie na nowego Bourne'a? Jak nie jestem fanem MD to Bourne'a zawsze z chęcią wciągnę. Choćby dla muzyczki na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Chrzanić Bourna. Czyżby miała byc kontynuacja ID4?? To sie skończy jak tegoroczne PO dla Spurs... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Tylko Bond. James Bond... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Obejrzałem Legend z Tomem Hardym w podwójnej roli i mimo, że lubie filmy gangsterskie to niestety jest mocno przeciętnie. Film nie wnosi oczywiście nic nowego do tego gatunku, do tego chyba autorzy nie mogli się zdecydować o czym ma byc w koncu ten film, o watku miłosnym Reggiego czy o tym jak Bracia Kray stali się tak potężni. To co jest największym plusem filmu to oczywiście Hardy, który prawie jak zawsze gra świetnie w ogóle jest jednym z moich ulubionych aktorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Deadpool nie nadaje się na rewatch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Deadpool to totalny gniot! Tak fatalnego filmu z tak wysokim rankingiem to nie miałem okazji oglądać. Nawet Malkovich nie pomógł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Nice Guys Shane'a Blacka to świetna komedia, dawno tak dobrej nie oglądałem. Polecam jeśli lubicie jego wcześniejsze filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 X-men Apocalypse bardzo ale to bardzo slabo, bez porownania do 2 poprzednich (moim zdaniem bardzo dobrych) czesci. Gdyby nie zlomiarz z Pruszkowa to bym żałował straconego czasu. Spoiler: Nie wiem czy spod Pruszkowa chociaz raz nadawalo Tvn24 czy inny Polsat news ale z filmu moge sie dowiedziec ze CNN juz w 83' robilo live z komusnistycznej PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Moze mi ktos wyjaśnić czemu tak wysoko oceniacie Big Short? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idealny Tułej Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Może mi ktoś wyjaśnić czemu tak wysoko oceniacie Big Short? Bo dobrze pokazuje mechanizmy funkcjonowania rynków finansowych? Edytowane 21 Maja 2016 przez Idealny Tułej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 I to robi z tego dobry film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 pod względem aktorstwa też się broni, jedyne do czego można by się w nim przyczepić do ten montaż, który momentami wygląda jak z youtube'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Dobre aktorstwo /Bale, Carell/, dobre tempo i dobrze napisany co nie było łatwe jesli chodzi o tematykę. Czepiać montażu? hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Ok, te dwie rzeczy łapie : Odważne podejście do ważnego tematu check Dobre aktorstwo check I to naprawdę wystarczy zeby ten nudny film dac w jakims top filmów zeszłego roku? Rozumiem honorable mention filmu, ale cokolwiek ponad to? Ktos to oglądał drugi raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Nie dałem rady dotrwać do 20 minuty. A mam ekonomiczno-rachunkowe wykształcenie i zwyczajnie w filmie nie było, nic co by mnie do ekranu przykleiło(pomijam fakt gadania o słupkach przez cały czas, takie Lorakowanie na ekranie). 2 big 2 fall z kilku lat wstecz również w podobnym tonie, tematyce i oglądałem to z ciekawości. Big Short? Jak chcę dużo dialogu, to odpalam Locke z Hardym. To było zwyczajnie nudne (albo przejadły mi się wątki knowań, bohaterów mające wybujałe ego i kmiotków z korpozamysłem - vide Wilk z WS, House of Cards, filmy z pomysłem "wydymamy kogoś na grubą kasę, jesteśmy mądrzejsi") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Co to znaczy nudny film? Bo dla mnie nudne to Transofrmersy i inne widowiskowe pampersy. Te komiksowe ostatnio pierdoły aż tłoczą głupotą i efekciarstwem. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Wow, Elwood pierwszy twój post który zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Big short dla mnie ok, chociaż lepiej oglądało mi się trochę pomijany Margin Call. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi