kulfon Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 a w ogole, wiem ze to niewiarygodne, ale amy ma ponad cztery dychy, takze ktos sie wczesniej troche rozpedzil z tym ,,mlodym pokoleniem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Mialem moment w życiu co mialem kaloryfer na brzuchu, wiec pewnie bym mógł dobrze polecieć. Ruchać pustaki kaloryferem to se można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 A Rocco miał i lepsze i gorsze. I Pewnie tego playboy współlokatora też miał. Rocco invades Silesia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Rappar, co jak co ale muszę Ci przyznać, że jak na 14-latka masz bardzo dużą wiedzę o świecie, historii, polityce i znajomość faktów o NBA. Elwood, żebyś się tam nagle nie znalazł sam na sam z Amy i bez chusteczek, ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Rappar, co jak co ale muszę Ci przyznać, że jak na 14-latka masz bardzo dużą wiedzę o świecie, historii, polityce i znajomość faktów o NBA. zaraz,zaraz. przypomnij sobie młodość i odetnij -podwórko -kolegów -dziewczynę -trenowanie -chlanie na baletach ile Ci zostaje czasu? masz nawet czas oglądać chińskie bajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) zaraz,zaraz. przypomnij sobie młodość i odetnij -podwórko -kolegów -dziewczynę -trenowanie -chlanie na baletach ile Ci zostaje czasu? masz nawet czas oglądać chińskie bajki k**** wodna... "oni" nie wiedzą co masz na myśli pisząc podwórko ! p.s. Napisałem K U R K A ! Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 E chopy, RappaR chyba was ztrolował tymi dwoma postami. Pewności mieć nie mogę, ale nie wyglądają na pisane na serio. Btw po obejrzeniu mniej więcej wszystkiego z tego roku, jakbym miał zrobić podsumowanie to wyglądałoby mniej więcej tak: Top 5: Big Short Straigh Outta Compton (a fanem hip hopu nie byłem i nie jestem) Zjawa (tylko za genialny klimat i zdjęcia; sama historia bardzo, bardzo przeciętna; Leonardo tez dupy nie urwał) Mad Max The room Honorable mention: The end of the tour Sicario The gift Rozczarowania roku: Hateful eight Spotlight Martian Southpaw Miłe zaskoczenie roku: Ex machina The Bridge of Spies (od pewnego czasu Spielberg robi częściej filmy na których się zasypia, a ten był bardzo w porządku) Reszta bezpłciowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Marsjanina dalej nie oglądałem, nie lubie Ziemniaka, lepsze to niż Intersellar albo Grawitacja? Big Short swietny to się zgadzam, Staight Outta Compton nie do końca, strasznie wybielony film, pomineli sporo. Dla mnie Sicario rozczarowanie, nie przyciągnął mnie ten film, ale oglądałem na lapku, a nie w kinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dla mnie akurat Spotlight na samej górze, potem Hateful Eight i Straight Outta Compton. Dalej Big Short, Most Szpiegów, Sicario, Zjawa, Marsjanin. Mniej więcej w tej kolejności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Marsjanin, Spotlight, Ex Machina.Mad MaxHonorable mention: Atak niedźwiedzia ale nie cały film. Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Marsjanina dalej nie oglądałem, nie lubie Ziemniaka, lepsze to niż Intersellar albo Grawitacja? Big Short swietny to się zgadzam, Staight Outta Compton nie do końca, strasznie wybielony film, pomineli sporo. Dla mnie Sicario rozczarowanie, nie przyciągnął mnie ten film, ale oglądałem na lapku, a nie w kinie. Wg mnie dużo gorsze niż Interstellar, trochę gorsze niż Grawitacja. Ale mi chyba ten klimat kosmicznego, quasi-realistycznego sci-fi średnio odpowiada bo żaden z tych filmów mnie nie porwał. @Straight outta compton - całkiem możliwe, że dlatego mi się podobał. Ja totalnie ich historii nie znam więc wszystko co tam było łykałem tak jak było podane. A było podane świetnie :]. Tylko znów - ja mam słabość do filmów fabularnych o muzykach/muzyce. Niech za przykład tego służy to, że Almost Famous jest jednym z moich ulubionych filmów. A oprócz tego mam sentyment do gta san andreas. Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A oprócz tego mam sentyment do gta san andreas. Bracie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Marsjanina dalej nie oglądałem, nie lubie Ziemniaka, lepsze to niż Intersellar albo Grawitacja? Marianna warto obejrzeć, dużo lepszy niż dwa wyżej wymienione. Aczkolwiek byłem jedną z niewielu osób na forum które hejtowaly Interstellara za brednie w nim pokazane więc nie wiem. Niemniej jednak Marianna warto obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Do marsjanina warto podejść bez ADHDowego oczekiwania. Na spokoju dobrze się go ogląda. Interstellar i Grawitacja to zupełnie inne filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Marianna warto obejrzeć, dużo lepszy niż dwa wyżej wymienione. Aczkolwiek byłem jedną z niewielu osób na forum które hejtowaly Interstellara za brednie w nim pokazane więc nie wiem. Niemniej jednak Marianna warto obejrzeć Bracie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 pany z netflixa ktos korzysta? oplaca sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Korzystałem przez miesiąc (w ramach free) i powiem szczerze ten na Polskę jest dość słaby (ma chyba tylko 13% ogólnych zasobów netfixa). Jeśli jesteś skłonny płacić to raczej zrób by mieć wersje z USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 siedze w uk, wiec podejrzewam ze wersja tez taka bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 http://uk.netflixable.com/ rzuć okiem na to stronkę. Wersja UK nie jest tak biedna jak Polska. W gruncie rzeczy zależy co Ciebie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Interstellar i Grawitacja to zupełnie inne filmy. Grawitacja i Marsjanin bliższa rzeczywistości, ale zdecydowanie wolę oglądać Interstellar. Właściwie nie rozumiem hejtowania filmów za bzdury związane z technologią czy nauką. Takie Gwiezdne wojny są niedoścignionym mistrzem pod tym względem a w zasadzie nikt się o to filmu nie czepia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi