zalias Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 wlasnie ja sie na fantasy nie znam za bardzo tylko lubie myslec ze znam sie na NBA, a to nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 tylko lubie myslec ze znam sie na NBA, a to nie to samokażdy tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Czołem, słuchajcie, nie udzialam się na razie bom początkujący i się troszkę wstydze xd. Ale forum przegladam na bieżąco i jestem na czasie. Powiedzcie mi tylko jedną rzecz-kazano mi sie zarejestrować, zarejestrowalem się ale-czy ja gram? Jesli tak do data 30 mi odpowiada, będę, tylko nie wiem na jakiej zasadzie jestem w grze(o ile jestem) Co do gadu, gg nie mam, jestem pod mailem 24/h, ale oczywiscie jesli gg jest niezbędne do uczestnictwa to założe i podam :] Pozdrawiam wszystkich, nicniewiedzacy kon :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 nie jest niezbędne, sprawdzaj tylko PW, dobrze że jesteś na bieżąco. jesteś zalogowany i będziesz grać. poćwicz aukcje. poz K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 No więc jestem . tim Menelegame gg:28980562. Na gg będę rzadziej radzę pisać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 a ty jesteś na liście naszej ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Pisałem z QASem wcześniej o wolne miejsce,dziś się dowiedziałem że mogę dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 kazik ogarnij się i zaloguj do ligi na jahu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 sory wcześniej wchodziłem ale coś mi się nie tak musiało zrobić teraz już jestem na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Zapraszam dziś na Mockową próbę generalną (w szczególności przed draftem konferencji WEST) o godz. 21:10 w pokoju 14 osobowym. Prosimy o punktualność, aby jak najwięcej osób weszło naraz, w celu uniknięcia outsiderów. Więcej informacji w dziale Mock drafts! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Jest problem - wyskoczyła mi robota w przyszłym tygodniu.... Jest jeszcze tydzien do draftu - dałoby sie cos innego ustalić? Np. jesli juz niedziela, to jakas 15? Inny dzien pasuje o kazdej porze. Po prostu dzis mi wyskoczyła nocka w tym terminie. East robi w październiku - moze i u nas pazdziernik? Ewentualnie może byłaby mozliwosc zamiany ligi? Edytowane 24 Września 2012 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 optowałbym za zmianą ligi, pogadaj z croolickiem... WEST draft zostanie rozegrany wg terminu i nie planuję zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Napisałem posta w east, ale nie bądź taki beton, uważam, że wszystko można ustalić, jak się chce. Ja moge po userach wysyłac PM-y, ale jesli u croolicka ktos się opowie za zmianą ligi, moze nie bedzie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 myślę że ktoś (mhm mozesz) w EAST się znajdzie do zmiany. nie chodzi o beton bulek, przecież wiesz że chętnie bym Ci skopał zad ; ), raczej chodzi o to że nawet jeśli ustalimy nowy termin pasujący wszystkim (co graniczy z cudem...), to i tak w ostatnim tygodniu komuś coś wypadnie i znów byłaby podobna sytuacja. to normalne że na 17 osób planujących coś z dużym wyprzedzeniem, ktoś się przejedzie... także dopóki nie posypie się 4-5 osób z obecnego terminu, nie mam zamiaru proponować nowego. za to liczę, że z transferem do EAST nie będzie problemu, choć ja osobiście żałowałbym straty tak aktywnego i doświadczonego GMa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Jakby sie okazalo, że wszystkim jakis inny termin by pasował, nie wiem, czy Twoje oponowanie by miało wtedy sens. Jednak czekam na odp croolicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 miałoby dokładnie taki sens jak Ci napisałem - jeżeli 17 osób zgodziłoby się że pasuje im inny termin za kilka tygodni, to w czasie tych kilku tygodni i tak komuś (a najprawdopodobniej kilku osobom) coś by wypadło i wrócilibyśmy do punktu wyjścia tylko z problemem u kogo innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Pewnie byłaby taka możliwość, ale jesli nowy (ewentualny) termin byłby niewiele dalszy niz 30.09, ta możliwosc byłaby znikoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 wrzesień to zajebisty termin i jestem przeciwny zmianie, w październiku z kolei ja mogę mieć problem żeby się zgrać czasowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 rowniez jestem przeciwny zmianie terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 problem jest tej natury, ze wielu maniakow fb ma w październiku pozapychane weekendowe wieczory. I teraz może być cieżko dojść, kto w jakiej lidze kiedy już sie umówił na draft. Nie mówiąc już o innych zobowiazaniach. Więc być może faktycznie przeskok na wschód będzie prostszy do realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi