Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2012/13

ms9

Rekomendowane odpowiedzi

Oj ja się zgodze z QASem, dla mnie lk to masz sporo spadków, bądź stagnacje.

Ryan Anderson - nie wierze, żę będzie równie efektywny w NO

KG - prawdopodobnie mniej minut i mniej fp

Lee - podobnie, aczkolwiek jeśli Bogut będzie zdrowy to zabierze trochę zbiórek.

Kevin Martin - pewnie postawią po jakimś czasie na młodzież i się z nim pożegnają, więć wielka niewiadoma, imho zagra podobny sezon.

Tadek, Stuckey i JJ raczej podobnie jak rok temu.

BJ i Melo tak jak Q napisał minimalnie się podciągną. Jedynie Rubio może zrobić szczególny postęp, tylko kiedy wróci i w jakiej formie?

IMHO z typami jest tak że najlepiej je po sezonie wygłaszać :]

Ale nie ma to jak żyć trochę iluzjami i oczekiwaniami szczególnie względem własnych drużyn bo przecież z jakichś powodów trzymamy lub sprowadzamy tego i owego.

W Netsach wygląda na dzisiaj większość na dużą stagnację ale team jest silny choć z problemami: Rubio tak jak Rose - wróci tylko pytanie w jakiej postaci?

Trzon stabilny dlatego kluczowe nazwiska to wg mnie Stuckey i Martin - jak zagrają dużo więcej niż ważą będą się liczyć, jak nie będzie dylemat - walczyć (trejdować młodych) czy odpuszczać (nie trejdować perspektywicznych).

PS. Kiedy Minnesota ma zamiar dołączyć bo bym chociaż chciał się zorientować w sytuacji na FA?

Co do mojej drużyny to duży postęp widzę u: Gordona (najlepszy ofensywnie zawodnik w drużynie, w której nie ma kto zdobywać punktów), Stuckeya (w poprzednich dwóch sezonach robił 40 fppg, a w ostatnim zrobił spory postęp, który z różnych powodów nie pojawił się w fppg, ale będzie widoczny w następnym), Martin (po prostu oczekuje wymiany do innej drużyny oraz/lub powrotu do formy), Melo (pod Woodsonem ma idealne warunki do kręcenia cyferek). Jennings, Young i Rubio (uwzględniając kontuzję) powinni się lekko poprawić. Potencjalny spadek widzę u Lee (przy kontuzjach innych graczy może się nawet lekko poprawić), Garnetta i Andersona. Tragedii jak dla mnie nie ma. Tak jak pisałem zdaję sobie sprawę, że nazwiska w mojej drużynie nie są atrakcyjne, ale jestem spokojny, że o podium powalczę.

lk litości, Gordon to FA, wątpię żeby dostał więcej niż 15 minut...

Stuck - ok, tu są szasne, ale ostatni sezon słabiutki po przesunięciu na SG i zabraniu piłki z rąk...

Martin - Lamb napiera, a od kiedy weszły przepisy o faulach przy pompkach, wielu ludzi wieszczyło koniec jego kariery i chyba mieli rację...

w Younga nie wierzę, aczkolwiek po transferze Bynuma ma szansę nawe na S5, ale póki co równie dobrze może robić więcej jak i mniej...

ale skład fajny i nie ma co narzekać, oby było więcej pewnych siebie GMów i zapowiada się ostra walka w dużej grupie...

DeTe nie jest leniwy, ale miał problemy z kompem (nie mogłem wejść na Yahoo i wywalało mnie z forum). Problem zażegany. Do FBX#2 się już zalogowałem (minute mi to zajeło), ale do FBX#3 nie moge.

This league is full. (Error #221)

There is not room in this league if all teams from last year return. If you were invited to take over an existing team, please click the link in the email you received to join the league. To create a brand new team, get the commissioner to increase the maximum number of teams, or remove teams that will not be returning. (Error #638)

Może mi ktoś wyjaśnić w czym rzecz?? Bo z komunikatu wynika, że problem nie lezy po mojej stronie.

W takim razie po co teksty:

PS. Kiedy Minnesota ma zamiar dołączyć bo bym chociaż chciał się zorientować w sytuacji na FA?

Może niech ktoś pośle mu Pm-a.Wczoraj był na forum,więc powinien widzieć,że na niego czekamy.

DeTe to od zawsze taki leniwy ?

Ja wiem, że niektórzy się napalili na grę jak szczerbaty na suchary, ale moglibyście wyhamować, szczególnie że nie gram po raz pierwszy.

ms kiedy zaczynamy? ja chce jak najpozniej, mam 1 waiver ktory trzymam od grudnia i nie chcialbym go bardzo zjebac. wole zobaczyc chociaz troche pre zeby miec rozeznanie co i jak. zreszta pewnie nie tylko ja nie sledze obecnie wszystkiego co sie dzieje za oceanem ;]

jak mnie pamięc nie myli to zawsze zaczynalismy w trakcie pre...

Jestem. Tym razem bez problemów.

no to kolejny tydzień czekania ; )

Bardzo zabawne. Rzucisz jeszcze jakimś żarcikiem sytuacyjnym???

Od razu zaznaczam, że nie mam tyle czasu co kiedyś. Co oznacza opóźnioną reakcję na PMy czy inne propozycje. Ale spokojnie, wszystko wskazuje, że gram ostatni sezon, więc kilka osób nie będzie musiało się męczyć. Małe dziecko, 2 prace i multum obowiązków trudno przeskoczyć.

ms kiedy zaczynamy? ja chce jak najpozniej, mam 1 waiver ktory trzymam od grudnia i nie chcialbym go bardzo zjebac. wole zobaczyc chociaz troche pre zeby miec rozeznanie co i jak. zreszta pewnie nie tylko ja nie sledze obecnie wszystkiego co sie dzieje za oceanem ;]

jak mnie pamięc nie myli to zawsze zaczynalismy w trakcie pre...

ja też byłbym za tym żeby rynek FA otworzyć jak najpóźniej. mi tam póki co wystarczy widok na składy na Yahoo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.