wiLQ Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Szokujaca decyzja z G.Hillem. Mozna to jeszcze cofnac? Wywalilbym 5 innych zawodnikow PeWee przed nim ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Pe i Biedrins to wielka niespełniona miłość, więc on się nie liczy, więc masz czterech ;] Ciekawe ile razy Pe wyrzucał ze składu i brał spowrotem Łotysza - stawiam że to jakiś nieoficjalny rekord fbx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Yahoo wróciło i Ci coś już się zapisali do ligi w niej są. Więc sprawdzajta maile z zaproszeniami, a jak ktoś nie ma, to niech da znać na pma, to podam id ligi i hasło. Nie zapisani: radzio - pacers dunk fan - raptors jendras - rockets lk#1 - nuggets ai3 - clippers Edytowane 7 Września 2012 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Szokujaca decyzja z G.Hillem. Mozna to jeszcze cofnac? Wywalilbym 5 innych zawodnikow PeWee przed nim ;-) Wymień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Więc sprawdzajta maile z zaproszeniami, a jak ktoś nie ma, to niech da znać na pma, to podam id ligi i hasło. To weź podaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 A już mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Wymień.Billups, Booker, Crawford, Casspi i Biedrins. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 george hill ma startowac w pacers troche nie czajta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Spurs dołączyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Siema chłopy. Spóźniony bo nie mam picków żadnych i zapomniałem, że to juz wrzesień ;] Do wymiany każdy oprócz Love'a i Westbrooka. Wszyscy inni do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Dolaczylem i tego Singletona wywalam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 dołączyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 jest deal: mój pick 10 za pick 2013 i Mozgov od piotreksuper wywalam ryśka i tak w miami za dużo nie pogra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Serio ta oferta była lepsza od mojej !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Serio ta oferta była lepsza od mojej !?Zebym mial centa za kazda taka reakcje z mojej strony... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Szukam SG i SF, ewentualnie C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 jest deal: mój pick 10 za pick 2013 i Mozgov od piotreksuper wywalam ryśka i tak w miami za dużo nie pogra potwierdzam,wybiorę dzisiaj do godz 14,nie jestem pewien wyboru więc rozważam też sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 W dalszym ciągu czekamy na cztery zespoły, które nie zapisały się do ligi na yahoo: Radzio - Pacers ai3 - Clippers lk#1 - Nuggets Dunk Fan - Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Serio ta oferta była lepsza od mojej !? powiedzmy że była w mojej ocenie podobna, ale włoch będzie miał dużą konkurencję, a ja liczę też na dobre picki w drafcie już jestem na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Po raz kolejny jestem otwarty na wymianę draft picku (#13). Dodatkowo do wymiany: 3 Thaddeus Young 24 35,10 4 J.R. Smith 27 33,80 5 Devin Harris 29 32,25 6 Jason Thompson 26 32,20 8 Kevin Seraphin 23 25,80 9 Byron Mullens 23 25,20 11 Ekpe Udoh 25 24,85 12 Patrick Patterson 23 22,45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi