Benon Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Jestem pod tym względem zatwardziały, jak jasna cholera, ale nigdy przenigdy nie zrozumiem dlaczego nie robić minidraftu w sytuacjach, w których więcej niż jedna drużyna została opuszczona (tutaj akurat cztery) i żaden z byłych menadżerów nie wyznaczył sobie nikogo, komu drużyna przypadałaby w spadku... Edit: Dodatkowo szkoda trochę Dirty'ego - miałem wrażenie, że on się jednak całkiem nieźle angażował w grę w tej lidze - nie można byłoby poczekać do końca czewca powiedzmy... Edytowane 20 Czerwca 2012 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Tu się zgodze, mini draft byłby chyba najlepszą i najsprawiedliwszą opcją. No i zawsze to jakiś fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Minidraft wtedy zadziałał, teraz też mógłby, ale juz sobie wyobrażam, że znow podejmuję taką decyzję, to od razu by sie pojawiły zarzuty, że komish bulek sie szarogęsi i rozpierdziela drużyny z takim trudem budowane. Już nawet wiem, kto znow by zawitał z taką teorią w tym temacie... Niemniej jestem otwarty na to - czołówka składu Sinera wygląda jeszcze ok, ale dalej to już milczenie, łącznie z nr 11 draftu. Jeśli by sie zgodził kazdy z nowych userów, mogę na to pójść. Co do Dirty'ego - miał ode mnie wiadomość na gg. Nie odpisał, sprawa wg zamknięta. Chcę być elastyczny, ale trzeba się szanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 nie musze miec lebrona od poczatku zabawy wiec mi to wisi w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 minidraft wydaje się oki. będzie dla chłopaków trochę zabawy na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 po dłuższym namyśle - jestem na TAK dla draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Jeśli drafcik to mam rozumiec, że serpentyna czyli 1,2,3,4,4,3,2,1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 OK, czekamy jeszcze na Kazia, jak sie zgodzi, robimy to. Jak najbardziej serpentyna, kolejność bedzie taka sama, jak teraz była kolejnosc wyboru teamu. Barierę 460 można przekroczyć, w offseason cap nie obowiązuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Spoko też jestem za draftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Panowie biorący udział w minidrafcie, fajnie by było jakbyście zostawili na Siebie jakieś namiary, żeby w miare sprawnie to poszło, abysmy nie czekali nie wiadomo ile godzin na następny wybór. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 też jestem za minidraftem jakby to kogoś interesowało :] i zawodnicy do wyboru są w pytke, można zmącić kilka dobrych teamów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Widzę, że Ronnie zanim zaczął grać, juz stanowi problem. Albo dacie panowie namiary na siebie, albo umówcie się w jeden dzień od konkretnej godziny i w 2h skonczymy draft. Trzeba powoli zakładać temat, zaczynac offseason, a jesteśmy w proszku. Fajnie byłoby to skończyć do konca czerwca, bo potem jedni mają wakacje, drudzy urlopy i o FBX nikt nie będzie myślał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 moge podać gg :28980562 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Widzę, że Ronnie zanim zaczął grać, juz stanowi problem. Albo dacie panowie namiary na siebie, albo umówcie się w jeden dzień od konkretnej godziny i w 2h skonczymy draft. Trzeba powoli zakładać temat, zaczynac offseason, a jesteśmy w proszku. Fajnie byłoby to skończyć do konca czerwca, bo potem jedni mają wakacje, drudzy urlopy i o FBX nikt nie będzie myślał. a na wybór nie mamy przypadkiem 24h ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Tak byc powinno... A ten caly Ronnie to jakis niepowazny. Z33 zarzuciłbyś jakimś gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Poczekajmy troche na Ronniego, automata można brac, ale nie wiem, czy na początku, bo jak sie nie pojawi, trzeba bedzie poszukac kogos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 nie mam gg, nk ani fejsa. ale jestem często na forum więc ze mną nie będzie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Niewiem jak myślisz bulek, ale ronniemu możnaby juz dać pierwszego grajka z brzegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jeśli Ronnie teraz to tak ot tak sobie oleje, to należy mu dać dożywotni ban na FBX. Można mu dać Howarda, ale zaraz przyjdzie znowu jego kolej, znowu bedziemy czekać i tak w kółko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Dożywotni ban należał mu się za ostatnie wyczyny w FBX#3. Moim zdaniem nie powinien dostać szansy. Nie można poszukać w dziale NBA? Kilka osób z FBX widzę tam pisuje, jedna sensowna zainteresowana osoba pewnie się znajdzie. Maciek, zarzuć jakąś kandydaturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi