Stromile Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Skład ligi na dzień dzisiejszy: Stromile - GG: 2846203 - stromile@poczta.fm[/*:m:2oiynhv8] Borys - GG: 2291228 - e-nba.pl@gazeta.pl [/*:m:2oiynhv8] Spabloo - GG: 1707207 - spabloo@wp.pl[/*:m:2oiynhv8] Szakil - GG: 4225427 - nbaman@wp.pl[/*:m:2oiynhv8] Rigel - GG: 2529289 - rigel1@gazeta.pl[/*:m:2oiynhv8] Żółw - GG: 3045523 - dkniolek@wp.pl[/*:m:2oiynhv8] Vitaly - GG: 4804877 - sopeldom@wp.pl[/*:m:2oiynhv8] Loqsh1 - GG: 8483 - loqsh1@tlen.pl[/*:m:2oiynhv8] Xeus - GG: 4787485 - xeo1988@wp.pl[/*:m:2oiynhv8] Mar - GG: 1461566 - marynash@wp.pl[/*:m:2oiynhv8] Na początek trzeba (jak najszybciej) ustalić terminy draftu, który, tak jak to było rok temu, zostanie przeprowadzony na aplecie Yahoo. Data draftu: Sobota, 15 października, godz. 22:00[/*:m:2oiynhv8] Proszę udzielać odpowiedzi w miarę szybko gdyż im później tym mniejsze pole manewru przy zmianach dat będziemy mieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeus Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 mi oba te terminy pasuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Jakakolwiek sobota o 20.30 to dla mnie dobry termin. Jakby co to piątkowy lub niedzielny wieczór też wchodzi w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 mi też pasują oba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Ja także nie oponuje co do obydwu terminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakil Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 mi tez pasuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Wprawdzie do 15 października zostało jeszcze sporo czasu, ale na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że pasują mi oba terminy. Wszystko może się jeszcze zmienić, ale w najgorszym wypadku wybierze za mnie mój pre-rank :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitaly Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Mi również pasuje. Już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Na chwile obecna mi oba pasuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Wszyscy, przy których są dopisane Emile (w poście pierwszym) powinni już dostać ode mnie zaproszenia. Ci do których zaproszenie jeszcze nie doszło niech dadzą mi znać. A ci którzy jeszcze nie zgłosili się do mnie z Emilami niech się nie obijają i się zgłoszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 kurcze stromile weź pododawaj tam puste [ b][ /b] (bez spacji) w adresach email, bo i tak dostaje dużo spamu a nie chcę więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 yy... nie dostalem zadnego maila w sprawie hasla i ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakil Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Stro nie wiem dlaczego, ale kurde do mnie ten mail tez nie chce dojsc...moze sprobuj jeszcze raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Stro nie wiem dlaczego, ale kurde do mnie ten mail tez nie chce dojsc...moze sprobuj jeszcze raz...Ja znalazłem go w spamie. Jeśli masz włączoną tą opcję na poczcie na WP to poszukaj właśnie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 22 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Ja znalazłem go w spamie. Jeśli masz włączoną tą opcję na poczcie na WP to poszukaj właśnie tam. Szakil | GG: 4225427 | nbaman@wp.pl Mar | GG:1461566 | marynash@wp.pl I wszystko wiadomo :idea: . Dobra robota Spabloo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Parę dni temu napisałem, że pasują mi oba terminy ewentualnego draftu. Podtrzymuję to, tylko miałbym prośbę, o ile to możliwe, i inni gracze nie mieliby nic przeciwko temu, aby przesunąć rozpoczęcie na trochę późniejszą godzinę, powiedzmy 21.30 lub nawet 22. Jeśli nie będzie to możliwe, to tak jak wspominałem wczesniej, postaram się być o tej porze, a w ostateczności zdam się na pre-rank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 23 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Parę dni temu napisałem, że pasują mi oba terminy ewentualnego draftu. Podtrzymuję to, tylko miałbym prośbę, o ile to możliwe, i inni gracze nie mieliby nic przeciwko temu, aby przesunąć rozpoczęcie na trochę późniejszą godzinę, powiedzmy 21.30 lub nawet 22. Jeśli nie będzie to możliwe, to tak jak wspominałem wczesniej, postaram się być o tej porze, a w ostateczności zdam się na pre-rank. Jeśli reszta nie ma nic przeciwko temu, to mi to również pasuje. Aczkolwiek zastrzegam, że im później zostanie podjęta sytuacja w tej sprawie, tym ciężej będzie zmienić termin. A więc jeśli chcecie zmieniać - wypowiadajcie się szybko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Nie mam nic przeciwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 No ja go w spamie nie mam. Stro - wez napisz mi moze haslo i id na GG. Moj numer 1461566. Co do tej godziny to moze byc i ta wieczorna. I taka jeszcze prosba. Ma ktos liste zawodnikow z ich srednimi z poprzedniego sezonu? :> Bylo by to bardzo pomocne :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 I taka jeszcze prosba. Ma ktos liste zawodnikow z ich srednimi z poprzedniego sezonu? :> Bylo by to bardzo pomocne :> http://www.e-nba.pl/forum/viewtopic.php?t=1385 (post loqsh'a) Może nie ma wszystkich, ale Ci najlepsi są, a to najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi