wowo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 w zeszłym sezonie też krytykowałem Derricka bo był porównywany do Iversona. Ty zakochałeś się w Oklahomie i tam wszystko teraz jest idealne. Westbrook z Minnesotą znowu kozak końcówka nie? Durex jebnął 30+ a Russel wali jumpera i o dziwo nie trafia. Jak można dopuścić do czegoś takiego? Przecież teraz to 2nd mecz w RS ale w PO nie będzie litości. Dlatego uważam, że to kretyn, który psuje całe flow of the offense swoim klepaniem. Oddaje za dużo rzutów. On się sprawdza jako cuter jak Harden rozgrywa. Nie jestem fanem Derricka ale w zeszłym sezonie doprowadził kompletnie aoffensywny team do 1-ego seeda na wschodzie. Pierwszy mecz w jego wykonaniu był świetny. Rose robi postępy. W meczu z LAL zajebiście grał. Nie ładował się tam gdzie nie trzeba, rzucał z dobrych pozycji. Włączał się jak był potrzebny w ataku a Westbrookowi wydaję się, że jest potrzebny cały czas. Tyle. Oklahoma z Russelem nie mają szans na finały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dlaczego nikt się nie czepia po dzisiejszym meczu Rołsa, że jest idiotą?? Gdyby to Westbrook zagral taki meczy juz byloby mnostwo takich komentarzy.Bo Westbrook jest kretynem a Rosse tylko czasami gra jak kretyn :wink: Słowem wole Westbrooka od Duranta ostatnio więc nie dam chłopaka ruszyć, proszę się od niego odpier... Ciekawa zasada jak Ellis i Westbrook graja dobrze to Rosowi nie idzie i na odwrót, to wielce zastanawiające, ja to tłumaczę tym że ilość drivów w przyrodzie musi się zgadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 w zeszłym sezonie też krytykowałem Derricka bo był porównywany do Iversona. Ty zakochałeś się w Oklahomie i tam wszystko teraz jest idealne. Westbrook z Minnesotą znowu kozak końcówka nie? Durex jebnął 30+ a Russel wali jumpera i o dziwo nie trafia. Jak można dopuścić do czegoś takiego? Przecież teraz to 2nd mecz w RS ale w PO nie będzie litości. Dlatego uważam, że to kretyn, który psuje całe flow of the offense swoim klepaniem. Oddaje za dużo rzutów. On się sprawdza jako cuter jak Harden rozgrywa. Gówno prawda, że wszystko jest idealnie. O Westbrooku mam podobne zdanie, ale wkurwia mnie poprostu, gdy jego się ciśnie, a Rose'a nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Tak się nie podniecam pojedynkami z Celtami jak sezon temu, jednak chase down Jamesa na Rondo jest zawsze mile widziany. PS. Ciekawe czy D-Will znów NBDLowców pociągnie (pomijając Humphriesa) do zwycięstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Dobrze, że jest opcja dzielenia widoku i można oglądać dwa na raz, bo nie wiem na który z tych bym się zdecydował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Wreszcie można po ludzku obejrzeć mecz swojej drużyny Ciekawe jak zagramy pierwszy mecz sezonu bez Jamala. Oby T-Mac dał drużynie pół tego co on dawał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jak na razie Williams zrównał się poziomem do kolegów. A Okura tak ceglącego to chyba nigdy nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Marshon Brooks to jest człowiek na 20ppg w rookie season przy odpowiednich minutach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Na Morrowa to nie da się patrzeć. Cegła za cegłą, a w obronie to równie dobrze można by postawić worek ziemniaków. W dodatku zabiera minuty Brooksowi :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Morrow nie pwinien być starterem, Brooks się zdecydowanie bardziej do tego zdaje bo wszechstronniej grac potrafi, słowem wyzwanie dla Williamsa pociągnąc ta ekipę w Utah c*** był z niego a nie lider ciekawe jak w NJN mu wyjdzie, w sumeit o niezdziwiłbym się gdyby niechciał po takim seoznie przedłużyć z nets umowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Wade rozpierdala mistrz k**** mistrz rondo sie przestraszyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 nets są niesamowicie tragiczni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 ja ogladam mecz którego pewnie nikt z was nie ogląda znaczy Bucks/Twolwev Leuer wyrąbista przed chwilą akcja blok na Williamsie i ptk po szybkim ataku, to się nazywa dobry nabytek z 2 rd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ma ktos dobrego linkowca do mia bos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KotBehemot Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Przepraszam k**** bardzo, Timberwolves watch na posterunku się melduje. Leuer fajny grajek, już w presezon wyglądał nieźle. Ogólnie to Love wymusza dziś faule lepiej niż pruszków haracze - 15 w pierwszej kwarcie :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ma ktos dobrego linkowca do mia bos?lp jest zadarmo zaloguj się i oglądajPrzepraszam k**** bardzo, Timberwolves watch na posterunku się melduje. Leuer fajny grajek, już w presezon wyglądał nieźle. Ogólnie to Love wymusza dziś faule lepiej niż pruszków haracze - 15 w pierwszej kwarcie :shock:a to przepraszam przełączyłem się teraz na Nets i Brooks wyjebisty jest i warunki ma chore, takie długasne łapy to chyba tylko Wade ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ma ktos dobrego linkowca do mia bos?lp jest zadarmo zaloguj się i oglądajPrzepraszam k**** bardzo, Timberwolves watch na posterunku się melduje. Leuer fajny grajek, już w presezon wyglądał nieźle. Ogólnie to Love wymusza dziś faule lepiej niż pruszków haracze - 15 w pierwszej kwarcie :shock:a to przepraszam przełączyłem się teraz na Nets i Brooks wyjebisty jest i warunki ma chore, takie długasne łapy to chyba tylko Wade ma jaki code? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Co się stało z Danielsem? w Mavs grał przynajmniej dobrze, a dzisiaj totalna kupa, masakra. Wczoraj podobnie zagrał MVP Rose. Nie myslałem, że kiedys będę trzymał kciuki za tymi z Bostonu... ale tych ryjów z Heat bardziej nie trawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Przem, bez żadnego code. Wchodzisz na http://ilp.nba.com rejestrujesz się i do 9 sty oglądasz za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 wow Nwts zagrali epicko źle, 9 asyst i dwa razy tyle strat czegoś takiego nie pamiętam, dobrze że Memo w końcu coś trafił no i Yata ok grał lepiej od farmera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi