matek Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 z twojego skladu interesowalby mnie monroe, westbrook i ewentualnie martin. moze skleisz jakas ciekawa propozycje daje wam jeszcze raz gg - 9318465 - w razie ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 matek zyjesz tam? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 żyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ktos gotowy cokolwiek interesujacego zaoferowac mi za LaMarusa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Iggy, moge cos dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 LM Changed League Settings: League rules updated - Set Votes Required to Veto Trade to 1. WTF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Set Votes Required to Veto Trade to 1.croolick wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 hmm, nie wiem... Musiałem przestawić przypadkiem jak zmieniałem datę deadline... Sorry - już zmieniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 bulls wchodzisz w jakiekolwiek trade'y czy z zasady wszystkie odrzucasz? bo nie wiem czy jest sensu cos kombinowac z mojej strony w ogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 chce ktoś coś ode mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 co za milsapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 ktoś chce butlera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 gogalq - zaproponuj coś rozsądnego, nie mam dziś czasu na rozkminki, sorry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 butlera mozesz zwolnic do FA i itak pewnie nikt go nie wezmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 czas jest dzis do polnocy czy do jutra do polnocy? mhm! pisalem na gg wyslalem trzy oferty, mysle ze ktoras zadowoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 gogalq- accept:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 qoqalq jeszcze moja oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 (edytowane) widze widze nie bylo mnie chwile i tyle rzeczy sie dzialo trade deadline podobno cos jutro o 21:00 naszego czasu, z tego co na czacie pisali, nie jestem pewny. edit to w NBA w naszym drafcie nie wiem Edytowane 13 Marca 2012 przez gogalq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 matek PW!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 U nas jest to: Wednesday, March 14, 12PM ET Przy okazji: musiałem znowu zmienić zasady ligi bo po tym jak ustawiłem ponownie 4 głosy na veto system sam zmienił mi Trade deadline na "no limit". Zauważyłem to teraz, keidy szukałem odpowiedzi na wasze pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi